2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Apple iPhone 4 Android szemlélettel?

    Milyen egy Apple iPhone 4-et használni Androidhoz szokott szemlélettel? Megpróbálom megválaszolni...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 13 éve 306

  • Milyen egy Apple iPhone 4-et használni Androidhoz szokott szemlélettel?

    Nem akarom kitenni magam közutálatnak csak azért, mert én úgy fogalmazok, ahogy. Mivel Androidos időszakomban is próbáltam elfogulatlan lenni, most sem fogom elkezdeni a „minden_következetességet_nélkülöző_érveléseket_egy_rendszer_mellett” elmeállapotot. Így ne számítson egyik tábor sem kíméletre! ;)

    Akkor csapjunk is bele, a cím sokat sejtet már, itt olvashatsz az előzményekről.

    Android:

    Rendkívül megosztó. Vannak akik istenítik, és vannak akik mérhetetlenül utálják. Én a kettő között helyezkedem el, mert vannak jó és rossz tulajdonságai is, ezt el kell ismerni. Ami számomra nagyon szimpatikus benne: az integráltság. Nagyban megkönnyíti a mindennapi használatot, simábbá, könnyebben járhatóvá teszi a sötét oldalt. Én amúgy is szeretem a Google termékeit; hosszú évek alatt semmi gondom nem volt velük - egyszer nem kaptam meg időben egy levelet, egyszer meg a saját hibámból megtalálhatott egy spam robot. Az android mellett szól még a szabadabb felhasználhatóság, moddolhatóság – akinek erre van igénye.

    iOS:

    Folytatás...

    gomsadi# 13 éve 119

  • Hogy vesz egy Android fan Apple iPhone 4-et?!

    Üdv, kedves Logout!

    Már két hete lassan, hogy megvan az ip4. Még mindig csodálkozom, hogy megvettem - talán valami ördög szállt meg előtte?! ;)
    A történet ott kezdődik, hogy egy Motorola Defy tulajdonosként elégedett user voltam - viszonylag - a jelenlegi helyzettel.

    Nem terveztem december előtt - inkább január, február lett volna belőle -, hogy telefont újítok. Több okom is volt rá, amik nagy része személyes, ezért nem rád tartoznak. De az egyik ok, ami nem személyes, az az, hogy változott a mobil flottám. Pontosabban kedvezőbb díjszabás mellett tudok internet opciót igénybe venni az előfizetésemhez. De mint minden, első hallásra kedvező ajánlatnak, vannak árnyoldalai. Itt abban merül ki, hogy csak és kizárólag új előfizetés mellé tudom igénybe venni! Az említett személyes okok közül az egyik pont kapóra jött, így megszületett a döntés: veszek egy új előfizetést, telefonnal. Mert csak úgy magában nem fogok(még ha három hónapig tudnék is utólag).

    Folytatás...

    gomsadi# 13 éve 105

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.