2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Olcsó 250 size quadcopter építése

    Belekezdenék a multicopter repülésbe, és úgy gondoltam, hogy mivel nem teljesen ismeretlen számomra az RC járművek világa (kezdő helikopter és repülő van), eggyel a játék kategória fölött indulnék. Az alany egy általam épített 250 méretű copter lenne. Az alkatrészeket már összeválogattam, csak szeretném ha valaki ellenőrizné, hogy megfelelő (minőségű) cuccok lettek kiválasztva.
    Íme a lista:
    Váz: [link]
    Flight Controller: [link]
    ESC: [link]
    Motorok: [link]
    Távirányító: [link]

    Folytatás...

    GÁgpstpn 9 éve 23

  • Custom patch Horizon Go alkalmazáshoz (Rootolt telefonokra)

    Tegnap végre megcsináltam a My UPC azonosítót, és ki szerettem volna próbálni a Horizon Go alkalmazást. Ám amikor elkezdtem letölteni, megláttam, hogy rootolt telefonokon nem megy. Mivel van egy kis rutinom android alkalmazások "átírásában", ezért most is megpróbálkoztam vele. Először a forráskódot próbáltam meg szerkeszteni, de újra alá kellett írni az apk-t, így a DRM védelem miatt továbbra sem volt jó. Megpróbáltam a DRM védelmet is kiiktatni, de rá kellett jönnöm, hogy ehhez én még kevés vagyok. Ekkor fordultam kedvenc "Hex Editor" programomhoz (HxD) és a Lucky Patcher-hez és így már meg tudtam oldani a problémát. :DD :DD

    Itt van a patch Lucky Patcherhez. A telepítés menete: A legfrissebb LP legyen telepítve. Akinek nincs, itt szerezheti be.
    - A patch fájlját a /sdcard/Android/data/com.android.vending.billing.InAppBillingService.LUCK/files/LuckyPatcher mappába kell bemásolni
    - Elindítod a Lucky Patchert, majd kiválasztod a Horizon Go-t → "Patch-ek menüjének megnyitása" → "Egyedi patch", majd alkalmaz.

    Folytatás...

    GÁgpstpn 9 éve 3

  • AMD Játékra

    INTEL FANATIKUSOK KERÜLJÉK EL EZT A BEJEGYZÉST!!

    Na szóval. Még csak beszélgetés szinten felmerült, hogy kéne egy gép, ami többek között játékra lenne használva és elkezdtem összerakni a bluechip.hu pc konfigurátorával. A processzorokat nézegetve arra gondoltam, hogy AMD proci is mehetne bele, hiszen sokkal olcsóbb. Az a processzor aminek a szintje fölé kéne menni egy i5 2310. Ennek a szintjén van nagyjából az FX-6300. Még kicsit talán e fölé is lehetne menni. Azoktól, akiknek nem kék köd lebeg a szemük előtt, megkérdezném, hogy erre a felhasználásra mennyire jó az AMD (és különösen ez) a processzor, valamint mire kell figyelnem a választáskor. Mivel az intel világa engem is beszippantott régebben, az AMD procikkal kapcsolatban mindenfajta infót elfogadok.
    Előre is köszönöm.

    INTEL FANATIKUSOK KERÜLJÉK EL A KOMMENTEKET IS!!

    GÁgpstpn 9 éve 72

  • SATA HDD Caddy Ebayről

    Nyáron tervezek egy kisebb felújítást a laptopomnak. SSD beépítése és +4gb memória. Az SSD-t úgy csinálnám, hogy az menne a HDD helyére, az meg menne a DVD olvasó helyére. Ehhez kéne a címben is említett eszköz. (Magyar nevét nem tudom.) Ezt szeretném beszerezni ebayről. [link] (ebben van usb-s ház az ODD-nak is) Az lenne a kérdésem, hogy ezek az eszközök mennyire megbízhatók? Valaki vásárolt már ilyet?

    GÁgpstpn 9 éve 22

  • Nem megy a Youtube

    Nem tudom miért sújt engem ekkora hatalmas büntetésekkel az ég, de a beázott telefonom után most itt van ez is. Ha megnéznék egy videót, a flash összeomlik a html5-ös lejátszó pedig nem indul el. Gondoltam arra, hogy már megint a hülye firefox, de nem, a chrome se jó. Mi lesz a következő? Felrobban a laptopom, vagy kigyullad a ház a tv miatt??? :W :O

    GÁgpstpn 9 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.