2020. április 1., szerda

Gyorskeresés

Custom patch Horizon Go alkalmazáshoz (Rootolt telefonokra)

Írta: | Kulcsszavak: horizon go . lucky patcher . root . patch

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tegnap végre megcsináltam a My UPC azonosítót, és ki szerettem volna próbálni a Horizon Go alkalmazást. Ám amikor elkezdtem letölteni, megláttam, hogy rootolt telefonokon nem megy. Mivel van egy kis rutinom android alkalmazások "átírásában", ezért most is megpróbálkoztam vele. Először a forráskódot próbáltam meg szerkeszteni, de újra alá kellett írni az apk-t, így a DRM védelem miatt továbbra sem volt jó. Megpróbáltam a DRM védelmet is kiiktatni, de rá kellett jönnöm, hogy ehhez én még kevés vagyok. Ekkor fordultam kedvenc "Hex Editor" programomhoz (HxD) és a Lucky Patcher-hez és így már meg tudtam oldani a problémát. :DD :DD

Itt van a patch Lucky Patcherhez. A telepítés menete: A legfrissebb LP legyen telepítve. Akinek nincs, itt szerezheti be.
- A patch fájlját a /sdcard/Android/data/com.android.vending.billing.InAppBillingService.LUCK/files/LuckyPatcher mappába kell bemásolni
- Elindítod a Lucky Patchert, majd kiválasztod a Horizon Go-t → "Patch-ek menüjének megnyitása" → "Egyedi patch", majd alkalmaz.

Két eszközön teszteltem, mindkettőn Android 5.0 volt, az egyiken működött, a másikon nem. Ha valaki kipróbálta, szóljon, hogy működik-e és hogy melyik androidon próbálta.

Hozzászólások

(#1) GÁgpstpn


GÁgpstpn
(tag)

Bármilyen visszajelzés jöhet :D

(#2) apaszka válasza GÁgpstpn (#1) üzenetére


apaszka
(veterán)

Sajnos nem megy! Húú,pedig bíztam benne! Note 4 en 5.1.1 ,vagy is Nportolt Nota 5 ROM! :W

SM-N960F Samsung Galaxy Note 9 Dual

(#3) norbikaa


norbikaa
(csendes tag)

Helló!

A patch applikálható, de csak a 2.2-es verzóra, ami már nem működik. Nincs véletlen újabb patch? Vagy már az is elég lenne, hogy hogyan nézi a rootot, mert akkor kikapcsolnám a RootCloakban.

Köszi!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.