2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Filmajánló

    Komfortos mennyország.
    (Lovely Bones)

    Annak aki szereti az elgondolkodtató filmeket és nem csak az akciófilmeket szereti.
    Számomra ebben az évben ez volt az első értékelhető filmalkotás, közvetlen utána az Alice csodaországban. Engem nagyon megfogott, bár kellett egy kis idő míg megérett bennem.

    Tartalom:
    Egy lányról szól, akit meggyilkoltak és a saját kis mennyországából tekint vissza a még élő hozzátartozóira, és a gyilkosára...
    Peter Jackson alkotása, nagyon szépen melett csinálva.
    trailer

    Drenadar 14 éve 0

  • autós téma

    Kérdésem a következő:

    Miért olyan hú de menő ködlámpával autózni teljesen tiszta időben, lakott területen ahol egyébként se szabadna?

    MIért olyan nehéz elvinni az autót beállíttatni a tompított fényszórót?

    Miért olyan menő xeonos fényszoróval szétégetni az éppen elötted haladót?

    Sávváltás után miért azzal köszönik meg az emberek hogy fékeznek egyet? (Miközben elöttük szabad az út)

    Illene-e indexxel jelezni, hogy félrehúzódik valaki, hogy tudja a mögötte levő hogy ő biza itt meg fog állni és nem csak a gázpedált keresgéli? (különösen forgalmas úton)

    MIért hiszik a nagy fekete autósok hogy én jobban féltem a 20 éves roncsomat mint ők a sajátjukat?

    Drenadar 14 éve 14

  • Autó II.

    Elöző [bejegyzésemben] azt találgattuk mi lehet a baj a ronccsal.

    Tartozom egyeseknek(bablewes_2; fekeandras; csimav)a megfejtéssel úgyérzem.
    Szóval azon kívűl, hogy öreg(92-es) maruti, a szerelő beállította a gyújtást, illetve csinált valamit a karburátorral.
    Ésmost majdnem hogy pöccre indul.

    Drenadar 14 éve 5

  • Találós kérdés autós szakiknak!

    Adott a "roncs" !
    1992-es Maruti 800.

    Szokásos probléma: hidegben nem indul el magától csak úgy egyszerűen kulccsal, mindig vagy be kell tolni, vagy be kell húzni, viszont azután a nap hátralevő részében pöccintésre beindul.

    Tegnap gondoltam átmegyek barátnőmhöz, bkv híján kocsival, és hogy majd reggel betoljuk a kocsit.
    Hát reggel nem sikerült betolni pedig volt ott egy jó kis lejtős mellékutca is.
    Elkezdtem lestoppolni az arra járó kocsikat hátha van valakinél kötél (tudom ha ilyen szarral járok legalább lehetne nálam kötél). Elsőnek egy autószerelő állt meg, mondta megnézi, beült ráindított, az önindító pörget, de nem kapja el az üzemanyagot, majd közli, hogy fizikailag lehetetlen, hogy betolással/behúzással beinduljon, hisz az önindító is ugyanúgy megpörgeti a motort. (Az önindító kb fél éves, vele együtt kondenzátor csere is volt, és hiába mondtam neki hogy egész tél óta ezt játszuk, hogy reggel behúzzuk utána meg magától pöccre indul.). Adta a jó tanácsot, vigyem el szervizbe. Aztán elment. Okké, ott volt szerencsére egy másik segítőkész kutyasétáltató család akiknél volt egy szép piros Yaris, illetve kötél is. Behúztuk 10-15m után már járt is a motor. Persze ekkor már nem volt ott az autószerelő, pedig kíváncsi lettem volna a véleményére, hogy akkor most mi van?

    Folytatás...

    Drenadar 14 éve 7

  • Házibuliba menet.

    Bp, XVIII. kerület. De szerintem lehettünk volna bárhol máshol. Éppen tartottunk a buli helyszínére, mellettünk lévő bokorban petárda robban. Elmotyogtunk pár sértést, átkot, mentünk tovább. Felnézek, mellettünk tornyosuló panelház legfelső emeletén nyitott ablak, pár aberrált röhög, és dobják a következőt is, a társaság közvetlen közelébe, kb fél méterre esett le és robbant fel. Ilyenkor gondolkozom el, vajon ennek mi értelme? Poén? Hát ők röhögtek, nevettek, de biztos poén és beszámítható egy ilyen cselekedet? Nem, nem lett az égvilágon semmi bajunk az ijedségen kívül, de bármi lehetett volna, sérüléstől kezdve... ezt mindenki tudja, tudták ők is és persze csak röhögtek. Általában visszafogom magam, vigyázok mindenkire akire lehet, hogy feleslegesen ne okozzak senkinek se bajt. Nagyon idegesített röhögésük, kabátzsebemből előhúztam a lézert, letekertem a henger kupakját, kicsúszott a kis fekete tollnak kinéző alkalmatosság, becéloztam az ablakot, és start. Lehet mondani, hogy távolság, meg jaj kis zöld pötty, hú de vagány. Nekem ott csak az volt a célom, hogy befejezzék a röhögést. És sikerült is, nem röhögtek többet, hallatszóan elég bosszúsak lettek, társaságunk röhögött egy kicsit és mentünk tovább, max egy 10-20 másodpercig lehetett rajtuk...

    Folytatás...

    Drenadar 14 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.