2022. augusztus 17., szerda

Gyorskeresés

Házibuliba menet.

Írta: | Kulcsszavak: petárda . lézer . buli

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Bp, XVIII. kerület. De szerintem lehettünk volna bárhol máshol. Éppen tartottunk a buli helyszínére, mellettünk lévő bokorban petárda robban. Elmotyogtunk pár sértést, átkot, mentünk tovább. Felnézek, mellettünk tornyosuló panelház legfelső emeletén nyitott ablak, pár aberrált röhög, és dobják a következőt is, a társaság közvetlen közelébe, kb fél méterre esett le és robbant fel. Ilyenkor gondolkozom el, vajon ennek mi értelme? Poén? Hát ők röhögtek, nevettek, de biztos poén és beszámítható egy ilyen cselekedet? Nem, nem lett az égvilágon semmi bajunk az ijedségen kívül, de bármi lehetett volna, sérüléstől kezdve... ezt mindenki tudja, tudták ők is és persze csak röhögtek. Általában visszafogom magam, vigyázok mindenkire akire lehet, hogy feleslegesen ne okozzak senkinek se bajt. Nagyon idegesített röhögésük, kabátzsebemből előhúztam a lézert, letekertem a henger kupakját, kicsúszott a kis fekete tollnak kinéző alkalmatosság, becéloztam az ablakot, és start. Lehet mondani, hogy távolság, meg jaj kis zöld pötty, hú de vagány. Nekem ott csak az volt a célom, hogy befejezzék a röhögést. És sikerült is, nem röhögtek többet, hallatszóan elég bosszúsak lettek, társaságunk röhögött egy kicsit és mentünk tovább, max egy 10-20 másodpercig lehetett rajtuk...

Több mint egy éve megvan a cucc, még viccből se irányítottam senkire se tegnapig, hisz elég veszélyes szemre nézve. Nem nagyon komoly eszköz, de a piaci <5mW-nál (ami általában csak 1mW) lényegesen erősebb 100+mW-os, és hosszabb távon a piaci verzió is károsíthatja a szemet.

A buli egyébként jó volt, UW + billiárd, jó zene, füstgép, sok süti és persze a társaság :)

Hozzászólások

(#1) Thunderzolee


Thunderzolee
addikt

Ilyen zöld lézerem nekem is van. :K
Mondjuk én nagyobb techno-partikon villogok vele.
Nagyon bírom ahogy átvilágít a soktízméteres csarnokban keresztben a füstben. És hát elég egyedi, nem nagyon szokott lenni senkinél.

A tiéd az a nagyon erős fajta talán, ami frankón éget is?
Nekem nem olyan van, ez inkább csak világít. De jó erős, új elemekkel sötétben simán látszik a csóva füst nélkül is. Azok a régi pirosak azért ezt nem tudták még. :N

Az ilyen ostoba petárdadobálókkal meg nagyon nem lehet mit csinálni.
Mondjuk érdemes lett volna gyorsan telefonnal felvenni ahogy kidobálják, rendőrségre telefon, kiérkező yardoknak megmutatni a videot, kíváncsi lettem volna rá, mit szólnak hozzá.. Az ilyenek megérdemlik az efféle kib×szást.. :((

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#2) Drenadar válasza Thunderzolee (#1) üzenetére


Drenadar
veterán

Nem volt se időnk se ingerenciánk feljelentgetni őket. A rendőrök nem foglalkoznak vele. Valakik hozzák a hülye rendeleteiket, betartatni már nem tudják...

Hát a lézer határeset. Lufit kidurrantja, nem égettem vele... ha feke dologra ráirányítom akkor ott füstölögni kezd valami. Füstben brutálisan erős a beam(csíkja), nappal is lehet látni, este is jó... feltéve ha új benne az elem. Szilveszterkor kifejezetten jó... mikor nem volt éppen tűzijáték az égen, ezt nézték, hogy hú milyen szép színe van és milyen messze elmegy. Aztán meg persze elkérik és még fél órát játszanak vele. Hivatalosan 95mW-os, mérések alapján átlagban 110. a wickedlasers.com oldalon van egy táblázat, melyik erejű mit is tud.

Régebben persze volt piros is, mikor divatba jött. Tetszett, hogy ködben látszik a sugár, nah zölddel ködben füstben mint írtam nagyon erős durva sugara van, és egyszer le kellene már tesztelni valahogy meddig is megy el... ?

(Ja és egyébként rossz... valami miatt pár száz méterután szabad szemmel is látszik hogy megtörik a sugár, ergo kiszélesedik... tehát nem egy kis pöty lesz a pont... :((( )

Alienware 13 R3 & :) Xiaomi Minote 10

(#3) Psychonaut


Psychonaut
addikt

Füstgép abban a házibuliban is volt, ahol én voltam, bár az kék Bond + ember módszerrel működött.

(#4) Samus válasza Drenadar (#2) üzenetére


Samus
addikt
LOGOUT blog

Egy ilyen lézer nekem is kell...

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#5) Drenadar válasza Samus (#4) üzenetére


Drenadar
veterán

Hát ha van rá pénzed rendelj... Én még akkor rendeltem mikor a $ elég alacsonyan szárnyalt, ígynem volt drága. Japánból jött és elég hamar ideért, pedig a UPS ráült vámügyileg.
A techlasers.com-ról rendeltem. Én nem akarok megválni tőle. Pedig igazából semmire se jó...

Alienware 13 R3 & :) Xiaomi Minote 10

(#6) Thunderzolee válasza Drenadar (#2) üzenetére


Thunderzolee
addikt

Az enyém ilyen. Remélem látszik a bill. előtt:

Ja, most nézem, Te írtál ide is. :B

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#7) ló úr


ló úr
őstag

Ha csak simán anyázol egyet felfele akkoris többre mentél volna vele mint a lézerrel :D :W

"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"

(#8) caizzz


caizzz
aktív tag

Én a helyedben inkább leengedtem volna a biciklijük kerekeit. :DDD

marakujás kőbányai

(#9) ló úr válasza caizzz (#8) üzenetére


ló úr
őstag

Ott a szó tezsvírem :D ;] :C :R

"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"

(#10) ló úr


ló úr
őstag

Lúúúk,énvagyok az apááád ;]

"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.