2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Eredj, ha tudsz

    Eredj, ha tudsz

    Azt hiszem, ha egyszer is megfordulna a fejemben már tudom a választ. Maradok! Maradjatok.

    CséZé 15 éve 49

  • Most meg ez a divat?

    Egyre több embertől hallom, hogy le akarnak szokni a dohányzásról, természetesen egyikük sincs még 20 éves se :D
    Javulóban a társadalom? Vagy csak válság van?

    CséZé 15 éve 79

  • Kinőttem belőle?

    A történet ott kezdődik, hogy decemberben megvettem a már régóta várt konfigom minden egyes darabját, mivel CoD4-eztem és az előző gép finoman szólva nem volt elég a játékhoz. No igen, viszont cirka fél éve nem játszottam semmilyen játékkal egyhuzamban fél óránál többet - azelőtt a CoD2/4 legalább lekötött, volt, hogy napi 6 órát is azzal foglalkoztam. Felmerült bennem az a kérdés, hogy kell-e nekem a mostani gép? Nem játszok semmivel sem. NFS Shift: 3 napja van meg és 2 versenyt játszottam le. Elég volt, nem köt le.

    A változást talán az MW2 fogja hozni, de mivan, ha nem? Akkor valószínüleg eladom az egész kócerájt és építek egy jó kis M-ITX konfigot, ami filmezni, zenét hallgatni, netezni tökéletes lesz(?)

    Aztán majd, ha játszani kíván kedvem ott a jó öreg konzol stratégia, úgyis azoké a játékipar jövője... Ráadásul több évig is tökéletes, amit ugye nem kell fejleszteni sem.

    CséZé 15 éve 44

  • Ne nézz tévét!

    ...mert hazudnak! Mind, egytől egyig...

    CséZé 15 éve 84

  • Dik

    Baromira tud idegesíteni, amikor meglátok egy sorszámnevet kötőjelesen leírva, már ez nem az 1-ső (sic!) eset volt, amikor észrevettem, hogy egy átkozott általános iskolás szabályt nem tudnak megjegyezni az emberek.
    Mi az, hogy 5000-dik, meg 3.-dik? Sőt találkoztam már ilyennel hírszerző portálok sorai között is, a mai újságírók is ilyen szinten vannak?
    Ne dik-ezzünk már könyörgöm, az a Gázsik dolga...

    :(

    CséZé 15 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.