2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Be vannak tojva az emberek a postázástól? Felb... az agyam.

    Bocs a következő hiszti rovatért ami talán nem is jogos, de olyan jelenségbe futottam bele amit megérteni nem tudok, de azért rendesen kiakadtam rajta. Persze nyilván mindenki azt tesz az általa kínált termékkel amit akar, csak egyszerűen nem értem ezt a merevséget.

    A sztori röviden: Több mint másfél hónapja keresek már olcsó GTX 950-et. Kb. a 22-24e HUF-os kategóriában. Nem ritkák még ennyiért sem. A hardveraprón is volt pár és egy másik oldalon is 1-2. Mi akkor a gondom?
    Hát az, hogy a hat ember akire ez idő alatt ráírtam, egy sem volt hajlandó postázni. Mindegyik elvárta volna, hogy felmenjek érte Pestre. 2018-ban ennyire be vannak még tojva az emberek a csomagküldéstől? Sosem volt még ennyire egyszerű, kényelmes és biztonságos csomagot feladni mint manapság. Akár felmegy az ember a vetera futárra, online kitölti a feladó vevényt, kinyomtatja és a postán a csomaggal együtt átadja. Ha utánvételes, bepötyög a számlaszámát is és az átvétel napján, vagy legkésőbb másnapján a posta utalja is neki a vételárat. Mi ebben a nehéz vagy félelmetes? Megértem, hogy ha valaki nem akar a postán várni, vagy dolgozik és nincs ideje rá (meg a fenét... arra van ideje, hogy személyesen találkozzon, vagy ne adj' isten várjon is a vevőre?), de Pesten millió egy csomagautomata van amiben éjjel nappal ellehet helyezni a csomagot.

    Folytatás...

    Balrog 6 éve 272

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.