2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Star Wars Rebels - Ha már filmet nem tudnak csináli, legalább sorozatot igen

    Spoilermentesen írok, de a kommentekkel csak óvatosan.

    Eltelt 4 év és 4 évad. A Rebels-nek ezzel vége.

    Fenntartásokkal kezdtem el nézni anno a sorozatot. Az animációk minősége, és a látványvilág határozott visszalépés volt a The Clone Wars-hoz képest (ellenben a szinkron hangok csillagos ötös), és az is gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy még fiatalabb közönségnek készül a sorozat. Emiatt Dave Filoni keze is meg volt kötve, mégis sikerült nekik sok emlékezetes és izgalmas részt készíteniük.

    Így volt ez az évad és egyben sorozat záró dupla epizóddal is. Voltak benne meglepő és talán nem oda illő részek, de összességében véve izgalmas, Jedi-hez méltó rész volt. A lezárás pedig kifejezetten tetszett. Négy karakter kivételével mindenki történetszálát lezárták. Az a négy karakter pedig nagy cliffhengert indított el ami biztosan rengetek találgatás táptalaja lesz.

    Azonban én is úgy vélem hogy a 4. évadra a sorozat már elfáradt. Ez látszott is a néző számokon és az sem tett jót a sorozatnak, hogy a Vasárnap esti időpontról átkerült Hétfő estére. Nem sikerült igazán megmozgatnia a célcsoportnak számító 6-14-éves korosztályt, azonban sok idősebb The Clone Wars-on nevelkedett nézőt elidegenített magától.

    Folytatás...

    Balrog 6 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.