2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Felrobbant a telefonom UPDATE

    Kicsit több mint két hete írtam meg, hogy felrobbant a keresztanyám telefonja töltés közben. Mivel még volt érvényes garancia a telefonra, az emag webes felületén el is indítottam a garanciáztatást.

    Ez 15 napja történt és a mi nap visszaérkezett a telefon megjavítva. A folyamat gyorsaságára azt hiszem, egy rossz szavam se lehet. 13 nap telt el aközött, hogy a futár felvette tőlem a sérült telefont és aközött, hogy visszahozta megjavítva. Közben volt egy munkaszüneti napunk (március 15.) és a telefonnak még le kellet utaznia Románia és vissza. Ezért jár a piros pont.

    Másrészről viszont mégis maradt egy kis keserű íz a számban. A hátlapot is cserélni kellet, mert megolvadt. A csere darab azonban biztosan használt, mert itt-ott kisebb nagyobb karcok vannak raja és a zsebkopás nyomai is látszódnak a sarkok környékén. De ez nem különösebben zavar, mert a működést nem befolyásolja.

    Folytatás...

    Balrog 7 éve 16

  • Felrobbant a telefonom

    Na jó kicsit sántít a cím mert a keresztanyámé volt a telefon, de a cím többi része helytálló.

    A 2015-ös Black Friday alkalmából vásárolt Evolio M5 a tettes. Kb. 1 órája lehetett a töltőn mikor egy hangos durranás és egy kb. fél méteres lángcsóva kíséretében felrobbant az akksi. A hátlap átrepült a szobán neki az ajtónak, a telefon maga az ágyon landolt, az akksi pedig az asztalon égett ki ahol töltöttük a telefont.
    Még mielőtt valaki kérdezni, igen a gyári töltővel és kábellel volt használva.

    Szerencsére garancia még van rá, bár nem tudom mit fog hozzá szólni az emag.

    Plusz poén, hogy van még egy ugyan ilyen telefon a családban amit ugyan akkor vettünk mint a másikat ami felrobbant. Ezek után hogy lehetne megbízni benne...

    Ennyi maradt belőle:

    Balrog 7 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.