2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ez bizarr...

    Veletek is történt már olyan amit nem igazán tudtok megmagyarázni? (Tudom, hogy ez már az ezeregyedik ilyen hangulatú írás, de ez már nagyon fúrja az oldalam...)

    Ez alatt azt értem, hogy valamire gondolsz, vagy történik veled és valahol vagy valamilyen úton-módon valahogy még előjön. Így elsőre homályos lehet, de hozok akkor egy-két konkrét példát:

    Az egyik ilyen eset:
    Törtem a fejem, hogy mi lehet a Verrückt befejező dalának a címe (Azóta már megvan). Találtam egy linket amiben a 28 nappal később egyik nagyon jó száma van. Jó pár napig hallgatom, meg ilyenek és véletlen a Film+ on volt egy reklám amiben a 28 nappal később -et reklámozták. Lehet, hogy véletlen egybeesés, de én nem hiszek ismétlődő véletlenben.

    A másik ilyen eset:
    Néha van úgy az ember, hogy megkíván csak úgy spontán egy ételt. Ez esetben a nudli volt. Megyek ki mamámékhoz és egy nagy adag nudlival várt.

    Ez csak kettő a rengeteg közül. Sajna a memóriám nem túl jó (főleg estefelé), pedig még elég fiatal vagyok...

    Már az az érzés kavarog bennem, hogy az események körülöttem forognak. Lehet hülyeség amit mondok és mindenféle ego nélkül... Akivel történt ilyen vagy megtudja magyarázni az adjon róla jelzést, OK? :U

    Folytatás...

    Anubiss 15 éve 8

  • Badger!

    [link]

    No comment... :))

    Anubiss 15 éve 5

  • Király

    Tegnap bukkantam rá erre a videóra és egyből megtetszett. Emlékeztek a Shi no Numa trailer alatt lévő zenére? Tetszett is? Akkor itt meg lehet hallgatni! Én azóta ezt hallgatom. A leírásban van egy link amin keresztül leszippanthatjátok! :DD

    Anubiss 15 éve 0

  • Ballagás

    Na ma eljött a várva-várt nap, amikor is vén diák lettem és elballagtam. Jó érzés letudni ezt a 8 hosszú évet. A ballagás kb 10 óra magasságában kezdődött.

    9-re ott kellett lenni, mert elbúcsúztattuk az osztályfőnököt, majdnem sírt is, de őt egy kicsivel keményebb fából faragták. Olvasott nekünk is egy búcsúztató szöveget, ami közben néhányszor elcsuklott a hangja. Ezt meg értettük, elvégre holnap már nem fogunk beülni a jól megszokott helyünkre a padba...

    Mint már írtam a ballagás 10-kor kezdődött. Jó pár operatőr ott volt a helyi TV-ből. Körbejártuk az egész iskolát, ezalatt előjöttek a régi emlékeim a helyről. Éreztem, hogy gombóc formálódik a torkomban, de visszatartottam a "szemem izzadását" :DDD ...

    Majd végül bementünk a sportcsarnokba. A rengeteg szülő és néző csak egy nagy tengernek látszódott, de a szüleimet egyből ki tudtam szúrni. Szépen besétáltunk a helyünkre, ahol székek vártak ránk, mivel tavalyelőtt még állni kellett az akkor ballagóknak, és mivel eléggé fülledt volt a levegő egy emberke el is ájult. Szerencsére idén nem volt ilyen probléma.

    Folytatás...

    Anubiss 15 éve 6

  • Ez mi?

    Ezen gondolkozok már mióta, de sehogy nem jövök rá, hogy milyen növény ez.

    Amit tudok róla:
    - Könnyen szét lehet szedni
    - Olyan mint a búza (amikor zöld még), csak kisebb 'magjai' vannak
    - Faxán beleragad a hajba
    - Néhány ruhába is tök jól beleragad

    Amit nem tudok róla:
    - A neve
    - Mérgező-e? (csak a biztonság kedvéért)
    - Hogyan terem
    - Lehet-e termeszteni?

    Végül néhány kép:

    Anubiss 15 éve 6

  • Már csak egy hét!!!

    Végre látni lehet ennek a szenvedésnek a végét! Még egy hét és VÉGE! Már csak a ballagás és még néhány apróbb cuccos, oszt' húzok innét! Felszabadító érzés lesz kiszakadni ebből a közegből :W . Már elegem van mindből!!

    The countdown has started!

    Anubiss 15 éve 12

  • Agymenés /2. rész/

    Robitusszin!

    Erre tessék!

    Anubiss 15 éve 0

  • Agymenés /1. rész/

    Ez kééééész!

    Erre tessék!

    Anubiss 15 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.