2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Mint a szarvasbikák

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mikor eljön az ideje, a szarvasbikák megküzdenek a nőstényért, a párosodás jogáért. Természetes ösztön, senki nem kárhoztatja őket érte, hiszen állatok.

Épp ma voltam tanúja egy beszélgetésnek, melyben azt fejtegette a főhős, hogy valakit csúnyán megvert egy csaj miatt. Na nem azért, hogy megvédje, vagy valamilyen hasonló hőstett okán. Annyi volt a kiváltó ok, hogy a csaj az övé, és kész, más még rá sem nézhet. Az is kiderült a beszélgetésből, hogy a férfiasság ezen megnyilvánulása kedvére volt a csajnak, vigyorogva nézte a vesztes meghátrálását, holott a tettlegesség előtt vele járt.

Anno elém állt egy hasonló beállítottságú legény, hogy most aztán megverekszünk, mert ő bizony szemet vetett a kedvesemre. Mosolyogva mondtam neki, hogy birtoklási vágyból nőért nem verekszem. Akkor ő elveszi, mondta fölényesen. Vedd, ha tudod, csak ennyi volt a válaszom.
Ami azt illeti, nem voltam félős, judo-ztam, önvédelmet is tanultam, nálam nagyobb srácokat is derékba tudtam volna törni. De minek? Ha a lánynak én kellek, másnak esélye sincs. Ha meg nem, akkor jobb, ha idejében megtudom.
Én kellettem, a vetélytársak meg belátták, hogy egy lánynak is lehet saját akarata.

Lényegre.
Miféle legény az, aki kajakra akarja elvenni más kedvesét? Nem több, mint egy üzekedni vágyó bika.
Miféle lány az, akinek az a srác dominál, aki meg tudja verni a választottját? Nem több, mint egy üzekedésre vágyó nőstény, akinek többet ér a vezérbika, mint a tiszta érzelmek.
"Természetes ösztön, ..., hiszen állatok."

Hozzászólások

(#1) moonlight115


moonlight115
(Korrektor)

Vannak, akik direkt keresik az alkalmat egy kis bunyóra. Szeretnek verekedni. És vannak nők, akiknek ez szimpatikus. Más meg olvasni szeret. :D

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#2) Vakegérke válasza moonlight115 (#1) üzenetére


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ez több annál, mint bunyóra vágyás. Kajakra elvenni valakitől nem valamit, hanem VALAKIT, akinek a döntéshez való jogát is sárba tiporja, és ő bizony nem tiltakozik ez ellen.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#3) moonlight115 válasza Vakegérke (#2) üzenetére


moonlight115
(Korrektor)

Akkor megérdemlik egymást, jól összeillenek. Zsák a foltját...

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#4) Fred23


Fred23
(PH! kedvence)

"Vedd, ha tudod, csak ennyi volt a válaszom." Nagyon örülhetett a nőd ennek a válasznak. Áttoltad a helyzet kezelését neki. Baromira büszke lehettél aztán meg rá, hogy ő vissza tudta utasítani a "szarvasbikát". Kitetted a nődet, aki téged választott, egy paraszt bunkóságának. Lehet persze, hogy normálisan viselkedtél, de nem feltétlenül kell normálisan viselkedni mindig normálatlanokkal szemben. De persze ha a nődnek ez így oké, no problem.

(#5) total90


total90
(PH! kedvence)

Annó én is voltam hasonló helyetben. Volt egy barátnőm és a korábbi barátja, akivel 4 évvel korábban együtt volt, ő akart lehúzni.

Diszkóban volt 2-3 alkalommal szóváltás, én nem akartak verekedni, mert minek...

Aztán egyik hétvégén csak úgy hozta a sors, hogy bunyó lett belőle. A fejemre öntött egy pohár sört és én ezt azzal válaszoltam meg, hogy pofán vágtam. Ő elesett, majd nem is kelt fel, mentő vitte el. Elvileg valahogy úgy találtam el, hogy eszméletét vesztette.

Ezek után soha többet nem jött oda, én meg szakítottam a barátnőmmel, mert ő a másik srácot sajnálta. Úgy jött ki, hogy nekem tűrni kellett volna...

Nem vagyok egy agresszív típus, de vannak határaim.
A bejegyzésben irt viselkedést azonban elég parasztnak tartom.

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#6) bambano


bambano
(Jómunkásember)

ennek a szitunak van néhány zűrös pontja...
az első, hogy előfordulhat, hogy a verekedős csávó bizonyul gyengébbnek, a megtámadott meg jobbnak. akkor ott égés van meg szégyen
a második, hogy a bunyó alapszabálya, hogy mindenki egy pofonra van a ko-tól. simán előfordulhat olyan szerencsés/szerencsétlen ütés, hogy fekszik tőle.
a harmadik, hogy kicsit megcsapod, meglököd, megbotlik, elesik és olyan sérülést szerez közben, hogy meghal. akkor téged bevarrnak.
a negyedik, hogy az ilyen kekec fajták előtte rendszerint összehaverkodnak a biztonsági őrökkel. így lehet, hogy egy fickót még meg tudnál borítani, de akkor jön az egész csehó, és az úgy már necces.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#7) moonlight115 válasza bambano (#6) üzenetére


moonlight115
(Korrektor)

Ez így van. Kiszámíthatatlan a következmény, jobb elkerülni az ilyet.

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#8) Vakegérke válasza Fred23 (#4) üzenetére


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A "nőm", vagyis a kedvesem tudott a dologról, hiszen a vehemens legény csapta már neki a szelet, megjegyzem, eredménytelenül. Ezért is állt elém a srác, hogy verekedjünk meg a "nőstényért".
Szerinted mit kellett volna tennem?
Pár szóban nehéz elmondani a történteket, de abban biztos lehetsz, hogy ha a hódító átlépte volna azt a bizonyos határt, akkor felelősségre vontam volna érte, és kard ki kard.

Másként gondolkodunk, ennyi az egész. Azt mondod, hogy áttoltam a helyzet kezelését a lánynak, én meg azt mondom, hogy megadtam neki a szabad választás lehetőségét. Természetesen számíthatott a védelmemre.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#9) kovacsroli


kovacsroli
(senior tag)

Szia,

csodálom a reakciódat. Én azért választottam a küzdősportot, hogy ha az élet olyan helyzetbe kényszerít,
ami rám vagy a szeretteimre nézve veszélyes vagy megalázó, akkor megfelelő módon tudjak közbelépni.

Természetesen egyetértek azzal, hogy a lánynak szabad akaratából kell választania, de nem engedném meg
másnak, hogy csak úgy odaálljon elém fenyegetően és választás elé állítsa a páromat. Ez megalázó.

Judo-sként pontosan ismered azokat a technikákat, amelyekkel rövidre lehetett volna zárni a témát.

Tisztelettel!

(ez az írásod eddig valahogy kimaradt, pedig állandó olvasód vagyok :R )

Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

(#10) Vakegérke válasza kovacsroli (#9) üzenetére


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha csomót kötöttem volna a srácra, és büszkén kukorékoltam volna, az mire lett volna jó?
Soha nem volt kenyerem az erőszak, soha nem vertem meg senkit, soha nem vert meg engem senki. Nőért pedig végképp nem állt soha szándékomban megküzdeni.
Aki hozzám tartozik, az ne azért legyen velem, mert levertem érte a fél falut, hanem azért, mert én kellek neki, mert engem szeret. Természetesen kemény lett volna a reakcióm, ha valaki durva módszerrel akarta volna elcsábítani, de ilyenre nem került sor.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.