2024. április 22., hétfő

Gyorskeresés

Journey of a Loving Soul (Chillout Vocal Mix)

Írta: | Kulcsszavak: chillout . ambient . vocal

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Elkészült!

Dj.Beat - Journey of a Loving Soul (Chillout Vocal Mix)

1. Intro (Orkidea - Beautiful (MDB's Ambient Rework))
2. Sunlounger - Lost (Chill Mix)
3. Dj. Shah feat. Tony Carey - Rainmaker (Chillout Mix)
4. Roger Sanchez - Another Chance (Afterlife Mix)
5. Timbaland feat. One Republic - Apologize (Lukas Termena Chillout Mix)
6. Blank & Jones with Delerium and Rani - Fallen
7. Gary Jules - Mad World
8. Jes - Heaven (Myon Remix)
9. Tranquillo - As Days Go By (Album Version)
10. Tranquillo - Do You Really Love Me (Based On Mendelsohn) (Album Version)
11. Evoke - Arms Of Loren (Tranquillo Clear Water Mix)
12. Jes - Ghost (Lime Chill Remix)
13. The Thrillseekers - Dreaming Of You (Tranquilos Ambient Mix)
14. IIO - Kiss You (Ambient Mix)
15. Outro

Ez az első mixem, amely chillout-ambient stílusban látott napvilágot, annak ellenére, hogy jó ideje a rajongója vagyok ennek a zenei világnak is. Természetesen most sem hazudtoltam meg önmagam, a vokálok iránti szeretem megkérdőjelezhetetlenül érződik ebből a válogatásból is. Mindegyik egy külön emlék, történet. A címválasztás sem véletlen, ugyanis a zenék mintha a lélek bolyongását mutatnák be. Néha elkeseredünk és feladjuk, olykor borúsan látjuk a világot és a lelkünk is úgy sír, mint a hegedű. Máskor szinte szárnyalunk, álmodozunk, áhítozunk a jóra, reménykedünk és bízunk a szebb holnapban. Ide-oda verődünk az élet tengerén. Ez az, amit érzékeltetni akartam az egyszer keserűbb, egyszer pedig reménykeltőbb dalok váltakozásával. Soha semmi sem állandó, de mindig bíznunk kell, hogy a végén minden úgy alakul, ahogyan azt szeretnénk. A mixet az IIO - Kiss You című számának ambient változata zárja, és mi más is lehetne szebb befejezés egy régen áhított csóknál?

Mindenkinek ajánlom meghallgatásra, aki kicsit is kedveli ezt a fajta stílust, valamint azoknak is, akik egy kis nyugodtságra vágynak elalvás előtt. Bátran hallgassa meg az is, aki éppen szerelmes, de azoknak is nyújthat valami pluszt, akik még nem. Néha meg kell állnunk egy pillanatra a rohanó életünkben és vissza kell tekintenünk, el kell gondolkodnunk azokon a mélyre zárt titkainkon, amiket még magunknak is félünk bevallani. Számomra sok-sok ilyen titok került a felszínre miközben ezt a mixet készítettem és bízom benne, hogy másoknak is tudok majd ezáltal nyújtani valami kis pluszt.

Mindenkinek köszönöm, aki meghallgatja!
Letöltés: [link]
Minőség: 192 kbps
Méret: 90,6 MB
Hossz: 65:58

Hozzászólások

(#1) The DJ


The DJ
addikt

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményekre, mert teljesen új terület ez nekem, de mindenképpen tervezem még a jövőben a hasonló mixek gyártását, persze csak ha van értelme :B

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#2) Brutforsz válasza The DJ (#1) üzenetére


Brutforsz
aktív tag

Kellemesen ellazító zeneszámokat fűztél össze, nekem tetszik a mixed.

A korábbi keveréseid kimenetei várhatóan mikor lesznek ismét elérhetőek?

Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.

(#3) The DJ válasza Brutforsz (#2) üzenetére


The DJ
addikt

Köszönöm :R

Még egy-két hét legalább mire helyreáll a domainem, viszont ha lesz időm lehet, hogy addig felpakolom őket valami más helyre is

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#4) #19617792 válasza The DJ (#1) üzenetére


#19617792
törölt tag

Mi az hogy csak ha van értelme? :F Ez a mix jó lett! :C Kellemes, ellazító stílus, érzelemdús számokkal. :)

Mondjuk nekem a pörgősebb trance számok jönnek be, Armin van Buuren a kedvencem, esetleg egy pörgős trance mixet várhatunk(ok) Tőled?

Tárhelyre lenne egy ötletem a sajáton kívűl. Pl Windows Live Skydrive elég jó (mindig megy és gyors), csak egy limit van, hogy max. 50MB lehet egy fájl mérete. :( A WinRAR-ral 50MB-s darabokra fel lehet osztani, veszteségmentesen is. :K Az tetszik a Skydriveban még, hogy nem kell FTP-vel feltölteni, egyszerűen csak be kell tallózni, vagy IE alatt (vagy Firefox + IETab) drag & droppal behúzni és Feltöltés. ;)

A kutya egye meg, nem akar műkdöni az OFF nálam... :(

[ Szerkesztve ]

(#5) The DJ válasza #19617792 (#4) üzenetére


The DJ
addikt

"Kellemes, ellazító stílus, érzelemdús számokkal. :)"

Neked is köszönöm, pont ilyenre terveztem, kivételesen jól esett elszakadni a lüktető basszusoktól és a 120 fölötti BPM-től :) Természetesen nem ez a fő "profilom", az ütemesebb trance-ért is rajongok és amint az időm engedi egy olyan mixet is össze fogok hozni, már csak azért is, mert egy netrádióban is várnak rá. Ha elkészültem vele mindenképp szólok. :K (Lesz benne Armin is ;) )

A Skydrive valóban nem rossz ötlet, a baj inkább az idővel van, mostanában eléggé el vagyok havazva és ezt a mixet is hetek óta tervezgetem, de elég lassan tudtam vele előrébb jutni. Az OFF pedig azért nem működik, mert ha enterekkel választod el a mondatokat, akkor bekezdésbe kell tenned, hogy a formázás a szöveg egészére vonatkozzon.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#6) #19617792 válasza The DJ (#5) üzenetére


#19617792
törölt tag

:R Ha gondolod, segíthetek a Skydrive tárhelyemmel. (elvégre 25 GB szabad helyem van :) ) Egy 50 MB-ra darabolt RAR-ba tenném (eredeti fájlnévvel) és feltenném Skydrivera, hosszú linket a Skydrive, ezért a RAR fájlnevében szóközök helyett pontok, zárójelek helyett pedig szögletesek lennének. Csak az lenne a kérdés, hogy hogyan tudnám "hamar megszerezni" a mixeidet, ha fel akarnám tölteni?

(#7) #19617792 válasza #19617792 (#6) üzenetére


#19617792
törölt tag

Mondjuk mire én feltöltheteném őket, kihullana a hajam... :D (Invitel ADSL 1M 1280/128 kbit/s) Szóval nem tudom mi legyen. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8) Z-o-t-y


Z-o-t-y
tag

jáj valamiért nem tudom szedni, mindig megszakad, 8 percig lejött és nem rosz,sőt jóóóóó. Bár alapvetően nekem sem ez a stílusom de nagyon halgathatós lazulós zene :D Most utoljára már a link sem jött be :( Én is a trance-t szeretem, pl Armin vagy PvD, idén nem is hagyom ki a Balaton Suond-ot, tavaly hatalmas hiba volt :)

http://instagram.com/_doublez_

(#9) The DJ válasza Z-o-t-y (#8) üzenetére


The DJ
addikt

Egy pillanat és feltöltöm egy másik szerverre is, amin maximális sebességgel lehet szedni, a mostani valamiért vacakol :U

De örülök, hogy eddig tetszik :) Utána meg még jobb lesz, szóval megéri letölteni :))

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#10) Z-o-t-y válasza The DJ (#9) üzenetére


Z-o-t-y
tag

Mikorra tudod megoldani ? :D

http://instagram.com/_doublez_

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.