2022. szeptember 28., szerda

Gyorskeresés

Önmagam motiválására

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szóval szeretem az autós szimulátor játékokat. Támadni a kanyarokat, harcolni az idővel. Van viszont egy kis problémám. Nekem az okozz örömet, ha minél (lehetőségekhez képest természetesen!) élethűbbek a körülmények. Ezért belső nézetből "kocsizom", nem "ülök ki a motorháztetőre" . Ez eddig pipa, a baj az, ha olyan üléspozíciót választok, hogy a látvány hasonló legyen ahhoz, amit magam látnék egy versenyautóban, nem látom a virtuális műszerfalat rendesen, vagy csak egy részét. Nem szerettem a monitor minden sarkában lévő HUD megoldásokat sem. Aztán egy éve, megláttam ezt a videót! (akkor még csak 2400 megtekintés volt, de sokaknak megtetszhetett ) Mindent megrendeltem hozzá még aznap. Eddig a fiókban hevertek, mert 2017 mindent alulmúlt amit csak lehetett.. Most viszont, hogy 2018 ne lehessen ilyen, megépítem! Ma estére itt kell legyen előttem, és kedves olvasó, Te leszel a plussz motiváció, hogy így is legyen!

Hozzászólások

(#1) BomiBoogie


BomiBoogie
MODERÁTOR

Hajrá, hajrá! :C
Javaslom, eszkábálj majd hozzá egy jó kis szimulátorülést is idővel. :K

(#2) #90088192


#90088192
törölt tag

Nekem nagyon tetszik az elkepzeles, a motorhateton ulessel(en az autot mogott szoktam lenni kameraallas szerint) azt probalom elkerulni, hogy odahannyak az asztalra. Tengeribeteg vagyok nem kicsit, CS-vel is sokat szenvedtem emiatt. :R

(#3) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Vállalom, leszek én (az egyik) motiváció. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#4) vaki válasza BomiBoogie (#1) üzenetére


vaki
aktív tag

Az egyik barátom Xbox-a előtt az ex Mazda 626-osuk vezetőülése figyelt :)) Csak a többi kiegészítő (kormány, pedál, váltó) volt furán alulméretezett a székhez képest.

A felhasználóbarát felhasználó

(#5) mephi666


mephi666
veterán

monitor alá, vagy kormányra eszkábálod majd? :) ránézésre nem tűnik nehéznek, ha valaki jól tud forrasztani

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) razorbenke92


razorbenke92
senior tag

Én is várni fogom az eredményt :)

Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

(#7) távcsőves


távcsőves
senior tag

Nagyon egyszerű megépíteni. Majd este kicsit részletesebben bemutattom, mert tudd olyan funkciót, ami a videóban nem szerepel, de szerintem sok ember szerint hasznos. Legyen ez esti logout olvasásra csábítós h.sz.... ;)

(#8) távcsőves


távcsőves
senior tag

Kész van.

(#9) távcsőves válasza mephi666 (#5) üzenetére


távcsőves
senior tag

Monitor alá/mellé tettem, középre egy fokozatjelző kijelző (7 szegmenses kijelző nagy méretben) fog jönni. És a kormányra egy RGB ledszalagos fordulatszámmérő csík fog jönni. Így mindig a látómezőben lesz a legfontosabb két adat. Amikor meg üzenet jön, azt úgyis villogva írja ki a most épített cucc, akkor kicsit jobban odafogok fordulni. Azért nem ezt rakom a kormányra különben, mert az én perecem kisebb, mint a videóban lévő. (DFP)

@BomiBoogi: nincs ennyi helyem jelenleg sajnos. Sok helyet foglal, és az végkép nincs. Pénzes is a dolog, de ha türelmesen építed, akkor azért picit olcsóbb is, meg részletekben nem fáj annyira. Talán.. :D

[ Szerkesztve ]

(#10) BomiBoogie válasza távcsőves (#9) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Na, gratula, várjuk a képeket a szettről! :K

Mivel játszol egyébként?

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.