2022. október 4., kedd

Gyorskeresés

Döglött C64

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Jött ma ez a szépség (meg sok minden más is) a Vatera bugyraiból. Ilyen gépem még nincs (C64G), így hát megszereztem magamnak. Ahogy kell, ez is hallott. Nem először kapok cuccokat úgy, hogy nálam már rossz, eladó szerint pedig jó. (Képet is mellékkel a hirdetéshez a működő gépről. Szerintem ezek kamu képek, a legszebb esett a tegnapi. C64 1530 datasette, mechanika hibával hirdetve. Csak azért nem küldöm rá a hirdetőre a rendőrséget is, mert nekem a háza kellett csak. Ez a szerencsétlen datasette a büdös életben nem töltött már be semmit, olyan nagyon durva többszörös hibái voltak. Ennek ellenére kép mellékelve, ez tölt. Egy társa az igen, de nem ez. Szóval nagyon óvatosan a nepperekkel, Vatera-t elárasztják ezek a hiénák. ) Kérdés, érdekelne itt valakit egy gép feltámasztásáról szóló kis sorozat? Szigorúan retró módon, semmi videó, csak szöveg és fotók! :) :D H.sz.-be mehetnek a lelkesítő kommentek. 20+ érdeklődőnél, belevágok. A gép addig megy a fiókba. Nagyon cool amúgy a kinézette, nekem bejön a világos kenyértartó ház és a C64C-vel megegyező fehér billentyűzet. A gép bontatlan, garancia címke sértetlen.

Hozzászólások

(#1) joghurt


joghurt
addikt

Kifejezetten! Külön plusz a videómentes hozzáállásért.
(Még akkor is, ha a Spectrum az igazi. :P )

A tej élet, erő, egészség.

(#2) távcsőves válasza joghurt (#1) üzenetére


távcsőves
senior tag

Spoiler: annyi azért kiderült a próba alatt is, 1 chip biztosan döglött. Melegszik a tápegység és a gép is egy ponton bízza.. (De ismétlem. Ez az eladónál működöt! :N ) Megvettem volna akkor is, ha korrekt/őszinte a leírás. Csak a hülye józsika nem keveredik velem licit háborúba valószínűleg.

(#3) alcsa


alcsa
senior tag

Még egy érdeklődő :K!

(#4) dark2


dark2
tag

Igen, engem érdekelne! :))

(#5) Zicokuka


Zicokuka
senior tag

Persze hogy jöhet.

(#6) Mi5u


Mi5u
tag

:K

(#7) OgreImre


OgreImre
senior tag

Jöjjön.

"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke

(#8) marositech


marositech
senior tag

Kérem. Igen. :)

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#9) Vakegérke válasza távcsőves (#2) üzenetére


Vakegérke
veterán

Lehet, hogy "józsika" hülye, Yózsi viszont nem, mert az én vagyok a Vaterán. :)

Lehet, hogy nem fogok megszólalni, de jöhet az a sorozat. :K

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#10) AxBattler


AxBattler
félisten

Jöhetnek a képek! :K

Eladó cuccok: ASRock B560M-ITX/ac

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.