2022. január 28., péntek

Gyorskeresés

Egy álmatlan éjszaka szüleménye

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Az egész estém elég unalmasra sikeredett, mint mostanában sajnos egyre több. Az okát ennek nem igazán tudom, egyszerűen így jön össze. Mivel a héten nem melózom, ezért délelőtt alvás, majd dél és egy óra között kimászok az ágyamból, megebédelek és leülök gép elé, MSN-re fel és csak vagyok... várom, hogy valami értelmes programot kitaláljanak, de sajnos semmi. Mivel az esti "randit" lemondták, ezért ötletem sem volt, hogy mit fogok csinálni a nap hátralevő részében, de aztán jött az ötlet... kigányolom az autót, tiszta kosz szegényem és már úgy is két hete nem látott takarítást. Belül csilli-villire pucoltam, talán nem lesz koszos a vasárnapi tuning találkozóig, ha meg mégis, akkor majd újra nekiesek. Miután végeztem, vissza a gép elé, megnézni pár részt a kedvenc sorozatokból, aztán újra az unalom uralkodik el. Este felé elnéztem egyik haveromékhoz, ha nincs jobb dolgunk csak kiülünk aztán beszélgetünk az élet nagy dolgairól. Mit ne mondjak érdekes dolgok jöttek elő ma is amik elég elszomorítóak.
Az egyik ilyen, hogy mostanra nem látunk mást, mint a 14-15 éves kis "mókusok" akik anyuci és apuci pénzén szerzik maguknak a drogot, és csinálják nap mint nap a hülyeségeket. A TV-ben is ez megy, hogy sorra halnak ki a heroinfüggők, mert valami új anyag vagy szennyezett, vagy túl erős. Nem tudom megérteni, hogy ilyenkor hol vannak a szülők és hogy mégis honnan szerzik ezek a fiatal kis suhancok a pénzt, ha nem dolgoznak lóf*szt se.
A másik ami mai nap nagyon tetszett, hogy, idézem: "nincs normális meló ebbe a városba... havi 70 rongyér meg nem megyek el melózni, annyit így is elb*szok benzinre"
Itt kicsit leakadtam, hogy mégis egy sz*ros érettségivel mit várnak az emberek? Miliós fizukat? Nevetséges... Aláírom, hogy én is nehezen találtam normális melót itt ahol lakok, na de akkor is...
Egyre több olyan dolog történik körülöttem amin már nem tudok se nevetni se meglepődni. Egyes ismerőseimet úgy hülyítik, hogy azt hittem ilyen csak filmekben létezik, de rá kellett jönnöm, hogy nem, mert sajnos az emberi szemétségnek és a naivitásnak nincs határa. Sajnos egyre több olyan embert ismerek meg akik ott használnak ki másokat, ahol csak tudnak és ez nekem nagyon nincs ínyemre. Nem tudom, hogy én élek rossz helyen, vagy ez máshol is így megy, de 3-4 évvel ezelőtt még teljesen máshogy néztek ki a dolgok itt. Szinte már rá se ismerek a városra, ahol élek. Azon már valahogy meg sem lepődök, hogy azok a lányok/nők akik körülöttem vannak, és korban összeillenénk vagy elisszák az agyukat, vagy szimplán csak hülyék és arra mennek, hogy kocsi és minél vastagabb tárca. Ha talál az ember egy-egy kivételt az vagy foglalt vagy csak egyszerűen 3-4 évvel fiatalabb, ami esetemben egy kicsit érdekes lenne, ugyanis 19 évesen egy 15 éves lánnyal összejönni, hááát... ezért már börtönt is kaphatnék ha úgy vesszük :U
Pedig tény, hogy Ő legalább nem az az idióta kis mai liba, csak szimplán hozzám fiatal.
Miután ezeket a témákat jól kiveséztük hazajöttem, majd ismét az internet rabjává lettem egy rövid időre, de aztán nyugóvóra próbáltam térni, de sajnos nem jött össze... és mivel mást nem tudtam tennni, ezért gondoltam írok pár sort ide a mai (vagyis ez már tegnapi) eszmefuttatásunkról.

Hozzászólások

(#1) Thunderzolee


Thunderzolee
addikt

Haloood, én is 15 éves csajokkal lógok.
T×k jól elvagyunk. Partik, mozi, pláza, strand, bulik..és kezdődik előről..
Ja, 30 vagyok. :B Na jó, még 20-nak se nézek ki. (Legalábbis gyakran megesik, h nem akarnak kiszolgálni pl. alkohollal.)
Ne szenvedj, ha jól vettem ki, még kocsid is van.. :U

713 ismerőssel a hátad mögött azért nem illik unatkozni. :o

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#2) Sh4rKy válasza Thunderzolee (#1) üzenetére


Sh4rKy
senior tag

ejj az a mocskos iwiw :P
hát nemtudom, sose voltam annak a híve hogy 20< éves emberek 14-15 évesekkel járjanak... az úgy snassz vagy nem tom :U
ne vedd rossz néven ez nem személyes volt ;)
igen, kocsim van, de ne azért kelljek másoknak amim van, hanem azért aki vagyok :U

Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.