2024. február 20., kedd

Gyorskeresés

Hogyan érezd szarul magad?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A legfontosabb, hogy már felkeléskor azon járjon az agyad, hogy az egész elmúlt életedben ki tett be neked. 30 éve beléd rúgott Józsi? Ezen muszáj szörnyülködni. Nehogy elfelejtsd, ezeken nem kell túllépni, nagyon fontos ezeken szenvedni életed végéig. Igaz, hogy Józsi már arra se emlékszik, hogy te a világon vagy, de ez nem azt jelenti, hogy neked tovább kéne lépned rajta! Hergeld magad azon, hogy milyen köcsög volt veled 30 éve.

Az egész napodat pedig azzal töltsd, hogy neked minél rosszabb legyen. Először menj be a szar állásodra, ahol nyilván mindenki hülye kivéve te. Még véletlen se válts munkahelyet, ne képezd magad jobb fizetésért, vagy előkelőbb pozícióért, maradj meg ebben a szarban. Hiszen olyan jó róla sopánkodni a haverjaidnak, hogy Béla, a főnök már megint nem csinált semmit egész nap, és Mancika is csak azért dolgozik még itt, mert Béla dugja. Bezzeg te! A lelked kiteszed a cégért, és mi a hála, na micsoda?! Semmi! Mindenki utál, mindenki hülye, csak te dolgozol itt, és még meg se becsülnek, szar fizetést kapsz. Igaz, hogy munkatársad már 3x kapott emelést, de te nem fogsz kuncsorogni a több pénzért! Hát vegye észre a főnök, és adja ide saját magától!!!

Amint lejár a munkaidőd menj haza, de már a kocsiban vagy a buszon azzal töltsd az idődet, hogy elolvasd az internetet. Természetesen az utált témáiddal kezd, utána azoknak az ismerőseidnek a facebookjával, akiket utálsz, és az insta se maradjon ki. Szerinted hülye az aktuális kormány? Hát még jó, hogy elolvasod, hogy mit csináltak ma is szarul. Imádod a kormányt, de az ellenzék a hülye? Még jó, hogy rajtuk lógsz, velük foglalkozol órákig, hisz legfontosabb mindennel képbe lenni. Ha közben felbasz az ideg, az még jobb, hiszen akkor tudod, hogy érdemes volt.

A haverjaid meg már megint mutatják a kamu életüket, hisz nincs az az isten, hogy ma is jól érezték magukat. Biztos photoshop, meg persze, ilyen vékony ez a csaj, el ne hidd már. Igaz, hogy vagy 200 képe van az instán, hogy ott szenved a fitnesz teremben, de nyilvánvalóan az is kamu. Te sokkal rosszabbul nézel ki nála, de hát nehogy már lemenj edzeni?! Túl drága az időd ilyesmi marhaságokhoz.

Amint hazaérsz, lehet folytatni az internetet, vagy TV-t nézni. Persze mindenkinek azt mondod, hogy nem nézed, és be se kapcsoltad 100 éve, de hát csak nem fogom kihagyni a sorozataidat? Igaz, hogy évek óta csak azért nézed őket, mert hát ha már elkezdted, be is fejezed, még akkor is, ha beledöglesz. Utálod az egész bagázst, de kivárod most már, hogy mindegyiket fejbe lőjék egyszer. Kár, hogy ez sose fog megtörténni, de hát esetleg mégis? Fontos ezzel foglalkozni. Amúgy is a Klárival másnap a munkahelyen remekül lehet szidni a sok hülyét a kávé szünetben. Ha lemaradnál a sorozatról, nem tudnátok együtt fikázni!

Ha már semmit se tudsz csinálni, akkor indulhat a panasz áradat neten. Hiszen az erre való! Ez életed értelme, másoknak sopánkodni. Nagyon fontos tudnia a világnak, hogy veled mi történt, amúgy is, mindenki hülye rajtad kívül. Ha esetleg a logoutra írsz, ott gyorsan tiltsd is le a hozzászólást a bejegyzésed alatt, mert hát nehogy már valami hülye még okoskodjon is! Esetleg megoldja a problémádat, és akkor nem tudsz min mérgelődni. Te úgyis mindent tudsz, a többi ember mind hülye, csak arra jók, hogy idegesítsenek. Igaz, hogy pár ismerősöd már leiratkozott rólad teljesen, mert unta ezt a sok panaszkodást, de hát mit tudnak ezek, semmit! Mindig van valami hülye, aki megsajnál és beírja majd, hogy teljesen igazad van, nem tehetsz semmiről, nem tehetsz semmit sem, neked van a legrosszabb életed a világon, ami így is van.

Amint ez megvan, mehetsz fórumozni, hiszen nagyon rád szorulnak mindenhol. Muszáj elmondani a sok pondrónak az igazat, hiszen semmit se tudnak. Múltkor is amikor elmagyarázta neked tételesen valahol valaki, hogy nincs igazad, és be is bizonyította, hát mit tud ez?! Semmit! Olyan sokat írt, el se olvastad, mert hát minek, szóval biztos hülyeségekkel traktált. De persze legfontosabb idegenekkel arról vitatkozni, hogy valamiben nincs igazuk, hiszen valakinek okítani kell őket, nem? Dehogynem.

Hobbid végképp ne legyen, mert akkor nem érnél rá ezekkel a fontos dolgokkal foglalkozni. Meg akkor csinálni kéne valamit, az fárasztó, meg talán jobban is éreznéd magad, szóval csak a hülyék csinálják. Fontos, hogy ne csinálj semmi megerőltetőt, ne próbálj a saját helyzeteden változtatni, hiszen akkor lehet, hogy jobb lesz, az meg nem jó. És ha minden kész, mehetsz aludni, és indulhat a következő szar nap.

(Van még valami jó tipped, hogy hogyan lehetne még szarabbul érezni magunkat? Feltétlen írd meg! Mert te jobban tudod! :R )

Hozzászólások

(#1) Jack Hunter


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog

Huhh, ezt jól kiadtad. :) Szabad kérdezni, mi váltotta ki ezt belőled? Elsőre valaki olyan ugrott be, akivel napi szinten kénytelen vagy együtt létezni. De fel a fejjel! Isten szereti a hülyéket. Mi másért teremtett volna annyit belőlük? :DD

(#2) PSti


PSti
tag
LOGOUT blog

Ja, semmi ilyesmi, csak valamiért az emberek imádnak sopánkodni. Értelme meg nulla, és közben tényleg nem érzik magukat jól. Szarul érzik magukat. Attól, hogy leírja, vagy elmondja, nem lesz jobb. Akkor nem történik semmi, csinálni kéne valamit, de hát az meg fárasztó :)

(#3) Jack Hunter válasza PSti (#2) üzenetére


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog

Saját tapasztalatom szerint az jó,ha kiadod magadból a felgyülemlett feszültséget. Sopánkodni, mások idegeire menni már nem az.

(#4) PSti válasza Jack Hunter (#3) üzenetére


PSti
tag
LOGOUT blog

Teljesen egyetértek.

Az a gond csak, hogy sok embert látok szenvedni, főleg ilyen problémákkal amit itt leírtam. Azt hiszik, hogy nincs kiút, csak őket veri az isten természetesen, másoknak minden könnyen megy. És tényleg, saját magát szívatja, és szívesen segítene rajta az ember, de nem lehet.

(#5) UnA válasza PSti (#4) üzenetére


UnA
Korrektor

Nekem tetszett, jókat vigyorogtam :)

(#6) PSti válasza UnA (#5) üzenetére


PSti
tag
LOGOUT blog

Köszi, akkor már megérte :)

(#7) Somatom


Somatom
veterán

Ha estére azon kapod magad, hogy jobban érzed magad a bőrödben, gyorsan olvass logout blogokat! :)

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#8) PSti válasza Somatom (#7) üzenetére


PSti
tag
LOGOUT blog

Nagyon jó! :C

(#9) Bambuszpro


Bambuszpro
tag

Nem tudom minek olvastam el egy tutorialt, hogyan érezzem szarul magam amikor ha akarom megy az nekem magamtól is. :DDD

Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.

(#10) gabyka válasza Bambuszpro (#9) üzenetére


gabyka
aktív tag

Mert a tutorialt mindig el kel olvasni, hátha rosszul tudod, amit kell...persze ettől is szarul érezheted Magad :D

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.