2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Budapest bejáró - Városfelfedezős játék

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ha Budapesten élsz, és szeretnéd felfedezni a város talán ismeretlen részeit, most lehetőséged nyílik rá, ráadásul teljesen ingyen.

De mi az átverés????

Nincs átverés. Nem kell regisztrálni, nem kell semmit se megvenni, mindössze annyit kell csinálnod, hogy vagy letöltöd a hivatalos oldalról a játékfüzetet pdf-ben, vagy elsétálsz egy BKV jegyirodába, ahol kérsz egy papír alapú füzetet, azaz egy kis könyvet, és odaadják neked. Ingyen, nem kell érte fizetni.

Ha ez megvan, akkor felkeresed a 20 helyszín egyikét (amit ők bázispontnak hívnak) ahol feladatokat oldasz meg. Általában keresni kell valamit, észrevenni dolgokat, számolgatni, agyalni. Ha sikerül megoldani az adott feladatot, akkor örülsz magadnak :)

Minden bázisponton 4, 5, 6 vagy 7 feladat van, és ha mindegyiket jól megoldottad, akkor a jutalmad egy szó. Ha minden bázispontot megoldottad és mindegyiknél meglett a keresett szó, akkor kijön egy újabb szó, és itt a vége.

Ha ezt akarod, beküldheted (TUDTAM, ADATGYŰJTÉS!!!!) és akkor értékes nyeremények helyett újabb élményekre mehetsz el, pl. csatorna látogatás vagy ilyen speckó kirándulós pont Budapesten, ahova átlag ember nem jut el. Kivéve ha megoldja a Budapest bejárót.

Ha felkeltette a dolog az érdeklődésedet, további információkat a hivatalos weboldalon olvashatsz el, ahol letölthető továbbra is a füzet PDF-ben, vagy ha te olyan boomer vagy aki kis könyveket szeret lapozgatni, akkor irány a BKV jegyiroda a Deák Ferenc tér, Széll Kálmán tér, Keleti Pályaudvar, Szentlélek tér és Kelenföld állomásokon.

Hivatalos weboldal: https://budapestbejaro.hu/

Hozzászólások

(#1) PSti


PSti
tag

Szerintem nagyon jópofa, párat már megcsináltam. Remélem folytatják, és a többi városba is bevezetik.

(#2) joghurt


joghurt
addikt

Köszönöm a tippet. Mondhatnám kötelező darabnak mindazoknak, akik nem csak a saját szűkebb környezetüket szeretnék ismerni.

A tej élet, erő, egészség.

(#3) PSti válasza joghurt (#2) üzenetére


PSti
tag

Jó játékot! :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.