2019. április 23., kedd

Gyorskeresés

X-Morph: Defense MEGA-akció,DLC-vel együtt 1600 FT

Írta: | Kulcsszavak: X-Morph: Defense . Akció

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdv néktek barátaim.

Régóta szemet vetettem erre a játékra, elég látványos rombolás fizikáva keltette fel érdeklődésemet, Steamen rendkívül népszerű, 95%-on áll.Csupán egy gond vot Steamen 20 euróba kerül.Üh, mondom jobb lenne eztet fele ennyibűű megúszni, várunk a Summer sale-ig.Aztán eszembe jutott, 1-2 éve még a különböző CD-key oldalakon mekkora leárazok voltak.Sajnos mostanra igencsak megritkultak a steam leárazásokon kívüli időszakba levő akciók, azért egy rákeresést megért.Alap játék utalási költséggel együtt 579ft G2A-n, és a hozzá tartozó European Assault DLC is beszerezhető utalási költséggel együtt 1043 Ft-ért Kinguinról.

Ha eddig nem lett volna egyértelmű magam is megvettem mindkettőt és azonnal igazi,működő Global Steam CD kulcsot kaptam.Ennyit szerettem volna mondani, köszönöm hogy benéztél. :)

Hozzászólások

(#1) Garrick


Garrick
(lelkes újonc)

Én pedig köszönöm, hogy felhoztad a figyelmem erre a játékra. Mostanában annyira nem köt le semmi, de elnézve a videókat egy darabig elszórakozok majd vele.

(#2) kikikirly válasza Garrick (#1) üzenetére


kikikirly
(fanatikus tag)

:) :R

(#3) elithun


elithun
(őstag)

Egyúttal érdemes megemlíteni, hogy ezek szürkeboltok és nem hivatalos viszonteladók. Vásárlás saját felelősségre.

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#4) kikikirly válasza elithun (#3) üzenetére


kikikirly
(fanatikus tag)

Korrekt.Viszont ilyen alacsony összeget megéri kockáztatni, én még egyszer sem futottam bele átverésbe. Igaz figyelem hogy milyen értékelése van az eladónak, mindig több ezer pozitív eladással rendelkezőtől vásárolok.
Azt hogy mennyire hivatalos viszonteladók nem tudom,de elég sokan vásárolnak tőlük és jó pár éve a piacon vannak ugyan azon a néven, szóval nem ilyen fél év után megszűnök és fél év erejéig felbukkanok más néven.
Jelen esetbe nincs illúzióm hogy nem a játék fejlesztői árulják ennyire olcsón, Steames árával össze se lehet hasonlítani.
Döntés joga mindenkit megillet. :) :R

[ Szerkesztve ]

(#5) elithun válasza kikikirly (#4) üzenetére


elithun
(őstag)

Általában nincs baj, de mégis érdemes csak említeni, hogy milyen a bolt, mert mindig van, aki frissen megjelent játékot képes venni, utána meg tölti a fórumokat, ha a kulcsát végül letiltják. :))

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#6) SteveK88 válasza elithun (#5) üzenetére


SteveK88
(kvázi-tag)

Arra meg ott van G2A-n meg Kinguin-on is a user protect. Nem tudom hogyan működik, eddig még nem kellett használjam :)

"Bárki aki elém áll, azon nyomban bekakál"

(#7) kikikirly válasza SteveK88 (#6) üzenetére


kikikirly
(fanatikus tag)

Erről nem is beszélve. :)
Szerintem ezek Kelet Európának szánt cd kulcsok,csak nem tettek rá régió lockot, ezért lehet ilyen olcsón beszerezni.Máshogy nem igazán tudom elképzelni hogy szereznének Legit/Működő játék kulcsokat.Korábban volt szó arról hogy ellopott bank kártya adatokkal vesznek kulcsokat és jóval olcsóbban itt adják el hogy minél hamarabb pénzé tegyék.Biztosan van ilyen,de azt már elképzelhetetlennek tartom hogy akkora mennyiségbe csinálják hogy komplett üzleti modellt lehet rá felépíteni.Ilyen esetekbe rendszeres vonnának vissza nagy mennyiségbe kulcsokat, 1 euróba kerülő Buyer Protection miatt valóban érvényes/legális kulcsokkal kellene kicserélni.Nem lenne profitárbilis az egész, arról nem beszélve hogy rögtön törvényileg tiltanák be ezt a fajta kereskedést.Én így látom. :B

[ Szerkesztve ]

(#8) CJ4567 válasza SteveK88 (#6) üzenetére


CJ4567
(PH! kedvence)

Én eléggé hülyeségnek tartom, hogy ezen a két oldalon fizetős az user protect. :U (Kinguin, G2A)

Én inkább Instant Gaminget, Green Man Gaminget használok.

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.