2022. augusztus 15., hétfő

Gyorskeresés

Users Rendszerház

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ismeri valaki a Users nevű számítástechnikai üzletet (VII, Damjanich u.)?

Nagy nehezen rászántam magam a TV vásárlásra, a régi TV-monitor készülékemet meghirdettem, a vártnál hamarabb elvitték, az említett üzlet pedig mára ígérte az új TV kiszállítását. Na, a rendelés óta (08.13) nem is hallottam róluk, telefonon nem értem el őket, emailre nem válaszolnak. Még jó, hogy utánvéttel rendeltem, különben kicsit ideges lennék... Végül írtam nekik, hogy már nem kell kiszállítaniuk.

Pedig már teljesen rá voltunk készülve a 3D-s esti filmezésre (lejátszóba bekészítve a film, pattogatott kukorica, kóla, kisöcsi...)

Gondolom létező üzlet, de a linkségük meglep. Bár örömteli, hogy néhány magyar vállalkozás olyan jól megy, hogy válogathat a megrendelések között. :DDD

Hozzászólások

(#1) cyanide

Lehet elfelejtettek szólni, hogy szabadságon lesznek.

Ha ezt olvasod a topik meghalt...

(#2) Jim-Y


Jim-Y
veterán

Pedig egyébként korrektek, és régóta a piacon vannak, 2 boltjuk is volt, az egyik -a kisebb- a Ferenc körúton volt megtalálható, de pár hónapja megszűnt a kisebb üzletük, vagy legalábbis összevonták a kettőt. üdv

(#3) baluka26


baluka26
veterán

Nekem már az furcsa, hogy 32"-os tévé, a leírásban 42"-t ír. Ilyen helyről alapból nem vásárolok.

Mikor szeretnéd elvinni a bicajt?:D

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#4) hoffman_


hoffman_
veterán

Tudom, hogy nem erről szól a topic, nem tudom mennyit jártál utána, esetleg itt a fórumon, de 160ezerért nem érdemes 32"-es LED tévét venni... Ha rám hallgatsz, akkor örülsz, hogy nem sikerült a megrendelés, rászánsz még egy kis időt, és benézel az LCD TV topicba mindenképp, esetleg a plazmába is :)

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#5) Vakegérke válasza hoffman_ (#4) üzenetére


Vakegérke
veterán

A plazma jóval többet zabál, nem?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#6) futo001 válasza baluka26 (#3) üzenetére


futo001
senior tag

42"-nak írják mindenhol, gondolom Ctrl-C Ctrl-V az általános leírásból.

hoffman_: benézek. Bár az LCD-LED kombónak a fogyasztása tetszik különösen. Amennyit barátnőm TV-zik, nem elhanyagolható. :D

Bakker, totál hülyének fogsz nézni, de elfelejtettem! :W

[ Szerkesztve ]

I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯

(#7) hoffman_ válasza Vakegérke (#5) üzenetére


hoffman_
veterán

Régen talán. Ma már elhanyagolható :)

futo001:

Mindenképp :) És amennyiben nem 300+ ezerért tervezel tévét venni, úgy a LED-et is felejtsd el sürgősen. Az alsóbb szegmensben alkalmazott LED technológia nem egyezik meg a prémium kategóriás tévékével, ez azt eredményezi, hogy egy mezei(CCFL) háttérvilágítású tévé bizony szebb képet fog adni - olcsóbban. Egy jól kalibrált LED tévé ha mondjuk 80 wattot eszik, akkor egy jól beállított CCFL eszik 85 wattot. Lényegében parasztvakítás. Ehhez mérten mondjuk egy plazma sem eszik 100-nál többet. Ha 0-24ben megy otthon egy 40" vagy 50" körüli tévé, akkor talán érezhető a differencia. De plazmát az vesz általában, aki filmezni szeret, nem híradót meg rtlklubot nyomatni állandó jelleggel. Na de ennyit offoltam, hagyom a topicod az okoskodással :) A tévés topicokban kérdezz bátran :)

+1: Ennyi pénzért inkább 40"-os C650-es Samsungot vegyél, ennek a kategóriának az egyik királya. Hátránya, hogy 2010-es modell, és eléggé eltűnőben van.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#8) adalbert1 válasza hoffman_ (#7) üzenetére


adalbert1
addikt

Ahogy nézegettem, a C650 már sehol nem kapható (én is most keresek olcsón TV-t, valószínűleg LG LK530 lesz a befutó ( pedig alapból nem a szívem csücske a márka, de amennyiért néztem elég jó ár-érték arányú).

(#9) hoffman_ válasza adalbert1 (#8) üzenetére


hoffman_
veterán

Pár hónapja nagyon benne voltam, amikor magamnak kerestem. Az akkor befutók már kifutottak sajnos, így le vagyok maradva, és mai piacon nem tudom mi a tuti :( LG-t annyira nem komázták anno LCD topicban, IPS panel miatt is, van aki pont emiatt szerette. Ha még nem tetted meg, te is nézz be a tévésekhez, nagyon okos figurák vannak. Amúgy ajánlom figyelmedbe a C630-at, ami ugyanaz, mint a C650, csak nincs internet opció benne, és matt kijelzős. 100k volt a legalja nem olyan rég még láttam a Szentendrei úti Auchanban 110-ért, úgy, hogy 0%-os THM-re el lehetett hozni :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#10) adalbert1 válasza hoffman_ (#9) üzenetére


adalbert1
addikt

Az utóbbi pár napban lelkesen olvasgattam a topicot, így sikerült ezt az LG-t is kiszűrni (mondjuk üzletben jobban tetszett egy elméletileg alsóbb kategóriás Samsung képe - hátrány hogy két különböző üzletben tekintettem meg, illetve ki tudja melyik hogy volt beállítva - de akkor lehet hogy az eltérő panel ütközött ki ennyire). Tavalyi modellből szinte mindenhol csak a C5x0 szériát láttam (mondjuk annyi helyen nem jártam, 1 MM, 1 Saturn és Tesco :DDD ) sajna...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.