2020. december 2., szerda

Gyorskeresés

Baconnal csomagolt armadillo tojások

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Az alábbi receptet a Google fordította, én csak egy kicsit gatyába ráztam. A mennyiségeket egyikünk sem ferdítette magyarra. Kiegészítés, a 6 darabot én keveslem, szerintem fejenként 2-3 db simán bevállalható, körettel együtt is. Miután más okból már töltöttem jalapeno paprikát hasonló töltelékkel, szerintem 10 dkg reszelt sajt és 1 tömlős ömlesztett krémsajt bőven elég, még marad is ki a 6 db jalapeno esetén, szóval én javasolnám a dupla mennyiséget, ha nem akarsz evés után nézelődni, hogy mit eszünk még. :)
Forrás

Hozzávalók

• 1 font sertés darált hús
• 12 szelet Bacon
• 6 jalapeno, csutka, és mag eltávolítva
• 4 uncia krémsajt
• 4 uncia reszelt cheddar sajt
• 2 evőkanál édes Rub
• 1 csésze BBQ szósz

Elkészítés
1. Melegítse fel füstölőt 250 ° F-ra
2. Egy közepes tálban keverje el a krémsajtot, a cheddar sajtot és 1 evőkanálnyi édes BBQ Rubot.
3. Kanalazzon a sajt és krémsajt keverékét a kimagozott jalapenokba. A kanál hátuljával tömje meg a paprikákat a keverékkel teljesen.
4. Borítsa be a jalapenókat a darálthús 1/6-ával. A tenyerében gördítse a húsgombócot tojás alakúvá, és szórja meg a maradék édes Rubbal.
5. Tekerjük be az egyes gombócokat szalonnával. Ez valószínűleg két darabot vesz igénybe armadillo tojásonként. Ha szükséges, fogpiszkálóval rögzítse.
6. Helyezze a szalonnába csomagolt armadillo tojásokat a füstölőbe közvetett hőn, és zárja le a fedelet. Füstölje, amíg a belső hőmérséklet el nem éri a 165 F fokot. Ez általában kb. 2 órát vesz igénybe, az armadillo tojás méretétől függően.
7. Ha elérte a hőfokot akkor kenje meg az armadillo tojásokat BBQ szósszal és azonnal tálalja. Ha ropogós szalonnát szeretne, kenje meg a tojásokat BBQ szósszal, majd emelje fel a hőt 400 F fokra, főzzük néhány percig, vagy tegyük a tojásokat egy sütőlapra, és helyezzük 1-2 percre a Grillsütőbe.
8. Tálald forróan és élvezd!

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.