2022. október 6., csütörtök

Gyorskeresés

Átrakták a lámpát a "szakemberek"

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Úgy kedden mentem hazafele, majd azt láttam, hogy az autósok lámpáját átrakták a "nagy" oszlopról egy kicsi lefúrt oszlopra.. ez nem is lenne gond, de a pozíciója.. kissé komikus:

Ezen kívül a lámpa kitakarja a táblát is..
Ez ami történt a mostani 3-62es villamosvonal felújítása közben történt.. az egész kereszteződésen átrakják a zebrákat, cserélik az utca mentén haladó oszlopokat amin a közvilágítás és villamos felső drótjai függeszkednek.
A képeken látható, hogy 2 ilyen oszlop van.. igazából mindkét régi, de az egyik öregebb.. elvileg úgy sejtjük kifogják szedni (és átraknak mindent a másikra).. bár igazából egyik se jó, mert képet arról nem csináltam, de mindkét oszlop az "új" gyalogos átkelőhely közepén van...
Persze tudom, ha kiveszik az egyik (vélhetőleg régebbi) oszlopot akkor látni lehet majd a lámpát.. úgy ahogy, mert a mások oszlop akkor is takar távolabbról.. Eredetileg a lámpa a régebbi oszlopról lógott le.

Bár a szervezettség se az igazi.. úgy eddig kb 3x bontották fel a gyalogos járdát.
Először felszedték az egészet, majd "vakvezetőt" és egybeöntött betonrészt hagytak.. aztán felbontották újra mert "elcsúszott" pár vakvezető (gondolom a megrendelőnek nem tetszett, bár nekünk se), akkor már csak részben szedték fel a betont és jött a szokásos "csíkozás".. most meg mikor a lámpát átrakták új forgalomirányító aknát raktak a földbe a régi mellé (az miért nem volt jó, nem tudom), ráadásul pont azt is a zebra maradék "üres" részére, ott körülötte felszedték a betont.. ma reggel még nem betonozták le, de ha beleveszem, hogy még az oszlop is ki lesz szedve valamikor, akkor ott is lesz egy "folt"..
Bár lehet, hogy a végén felszedik az összeset és leöntik megint egybe, de jelenleg nagy a fejetlenség (mint megtudtuk a különböző elemeket különböző kivitelező csinálja.. és egymás ellen dolgoznak).

Hozzászólások

(#1) XtremLor


XtremLor
őstag

Jozan paraszti esszel is rajohetett volna az alkoto hogy itt valami nem koser, ehhez nem kell phd.... :DDD

"Legen...Wait for it...Dary"

(#2) Dluinet válasza XtremLor (#1) üzenetére


Dluinet
nagyúr

ő rájött csak aki utasításba adta, az nem
ilyen az alkalmazottak bosszúja

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#3) DraXoN


DraXoN
addikt

Na.. történt némi változás:

amit mondtam, hogy 2 oszlop van a zebra közepén.. felrakok róla egy képet milyen volt:

Na a változás, hogy ma kiraktak egy újabb oszlopot :DDD :

Akkor még is mindkét régit kiszedik (remélem).. igazából eddig se egyértelmű miért volt 2.. na csak lesz már majd valami..

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 5 1600(AF); Rx470; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Huawei Mate 20 X 5G

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.