2019. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Gazdasági összeomlás real time....

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

[link]

De csak akit érdekel, és csak politika mentesen. Az durva, hogy 1 éjszaka+délelőtt alatt szinte szét tud esni egy gazdaság.

Hozzászólások

(#1) csasaKKP


csasaKKP
(őstag)

Megmenekült a rubel - egyelőre (Origo)

Egyébként nem tudom, mennyire lesz ennek jó vége.

[ Szerkesztve ]

"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"

(#2) Sztbeni


Sztbeni
(őstag)

A nyugat mindent bevet, hogy az oroszokkal kicsesszenek. Nagyon félnek a jövőre megalapuló Eurázsiai Uniótól, és a BRICS országok dollár kivonásától. De joggal félnek. Ezeket érdemes megnézni: [link] [link]. Mindent be kell amerikának vetnie, hogy megakadályozzák a dollár kiszorítását, mert ha nem sikerül, akkor vége a petrodollárnak, és vele együtt az USA gazdaságának is. Az ukrán helyzet pedig egy nagy kamu, csak indok. Az egészet azért robbantotta ki amerika, hogy utána az oroszoknak ártani tudjanak. Itt sokkal többről van szó, mint hogy kihez fog az a nyomorult ország tartozni. Ez már egy új hidegháború. Nem tudni mi lesz a vége, de akár egy 3. VH is lehet.

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#3) blackrulz válasza Sztbeni (#2) üzenetére


blackrulz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

világháború már nem lesz.ez teljesen biztos. olyan van hogy "szakadárokkal" harcol egy "nemzeti hadsereg", olyan is hogy drónokkal bombáznak sárkunyhót. olyat hogy moszkvát bombázzák amcsik vagy bármelyik nagyhatalom akár csak f2f egymásnak feszüljön olyan nem lesz.

mindenkinek van már nukleáris arzenálja, de senkinek nincs rá megfelelő, 100%-os védelme. vagy senki se biztos hogy akarja tesztelni hogy tényleg 100%-e az...ez fog menni. gazdasági, politikai játékok, válságok, szívatások. ha befekszenek az oroszok akkor se mernének egy háborút indítani, mindenki elpusztulna fél órával az első rakéta indítása utána kb...

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#4) h3lios válasza blackrulz (#3) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Nem lesz itt semmi, ha már a hidegháború végén sem mertek egymásra ereszteni semmit, akkor ez a jövőben sem fog változni, mert akkora lenne pusztulás, hogy ez senkinek sem érné meg. Egyébként ezt valahol vicces, hogy valaki azért halmoz fel készleteket, hogy aztán a jövőben ne használja. Persze a politikai hatalma ezzel megnőhet, de az USA és az Oroszok fölé úgy se nagyon nőhet senki.

Azt viszont hozzáteszem, hogy nagyon rossz irányban halad a nagyvilágban is a politika nem csak nálunk. Megint megy a klikkesedés, mint az II. VH után. És ez könnyen vezethet valahol 1 második berlini falhoz, ha úgy alakul az ország sorsa. Nem kell messzire menni, ott van Ukrajna. A Nyugat számára nem volt egy fontos ország, de ez más esetben simán emlékeztethet Németország esetére.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#5) emvy válasza Sztbeni (#2) üzenetére


emvy
(PH! nagyúr)

Es igazabol kivaloan csinaljak. Rengeteg olyan velemenyt lehetett olvasni az utobbi fel evben, hogy a nyugati vilag mennyire gyenge, mennyire nem kepes reagalni az orosz agressziora, es hogy miert is nem csapott oda a NATO/USA/mittudomen. Hat itt van, fegyverek bevetese nelkul dol ossze Oroszorszag, a hanyatlo Nyugat meg ... tovabbra sem hanyatlik akkorat.

while (!sleep) sheep++;

(#6) Sztbeni válasza emvy (#5) üzenetére


Sztbeni
(őstag)

Nem fog Oroszország összedőlni. Ez egy hosszú játszma lesz, és amerika bizony rosszul fog járni. De az az érzésem, hogy a fő nyertes Kína lesz. Oroszország és amerika szarakodik egymással, Kína meg a háttérben megszedi magát. A keleti országok a dollárt cserélik le a külkereskedelemben, a rubel most nem stabil, ezért sanszos, hogy a jüan lesz a legelterjedtebb köztük. Az évtized végére Kína lesz a fő hatalom. Oroszország meg amerikával harcolhat a második helyért.

De ez a helyzet mutatja, hogy amerikának tényleg van félnivalója. Az egész ukrán balhét azért kellett csinálni, hogy az oroszokkal ki lehessen cseszni, még akkor is, ha nem reagálnak semmit. Mert még az EBESZ se tudta bizonyítani az állítólagos orosz csapatokat. Olyan ez, mint anno a koncepcós perek.

[ Szerkesztve ]

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#7) Воланд válasza emvy (#5) üzenetére


Воланд
(Jómunkásember)

csak jelzem, hogy felesleges.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#8) Sztbeni válasza Воланд (#7) üzenetére


Sztbeni
(őstag)

Te már megint itt vagy? :W

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#9) emvy válasza Воланд (#7) üzenetére


emvy
(PH! nagyúr)

.. mi? ja, ertem, nem baj :)

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#10) Aweriot


Aweriot
(PH! kedvence)

Orosz gazdaság gáz és kőolaj nélkül meghal. Ennyi. Remélem kicsinálják őket a 'csába.

"mindenki egy kicsit neonak érzi magát amikor először végigpörög az orra előtt egy apt update/upgrade"

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.