2021. október 25., hétfő

Gyorskeresés

Átvertek az eBay-en, segítségkérés Chuwi Vi8 Ultimate tablettel kapcsolaban

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szóval a mai nap megérkezett a várva-várt Chuwi Vi8 Plus (CWI519) tabletem, amivel csak annyi apró probléma van, hogy ez bizony nem az. Egy régebbi, Chuwi Vi8 Ultimate (CWI507) modellt kaptam, amiben régebbi (Z3736F vs X5-8300) a processzor, nincs HDMI kimenet, és sajnos android 4.4 + Windows 8.1 dualboot-os.

A kérdésem az lenne, hogy miként tudnám ezt frissíteni Windows 10-re? A Windows 10 telepítője mindent rendben talál, de ugye a spéci bootszoftver miatt nem tudom mennyire élné túl a frissítést. A neten szinte semmit nem találtam ezzel kapcsolatban :( Vagy ha van mód az android teljes lepucolására, és csak Windows telepítésére, az tökéletesen megfelel nekem.

Ha esetleg valakinek van ötlete, azt szívesen fogadnám. :R

Hozzászólások

(#1) szabonagyur


szabonagyur
nagyúr

Hello

Miért nem cserélteted vissza arra amit rendeltél?

(#2) domos válasza szabonagyur (#1) üzenetére


domos
senior tag
LOGOUT blog

1 hónap mire odaér, még 1 hónap mire megjönne az új, illetve ugye ez után is fizettem már adót, az után megint csak kéne. Plusz amit rendeltem az nem is volt sosem az eladónak, a feedback alapján mást is átvert (a feedback akkor még nem volt elérhető erről amikor én is vettem). Partial refund-ot majd intézek az eBay segítségével, de ha már ez van akkor megpróbálok alkotni vele valamit.

Speeedfire: Ez meg a másik.

[ Szerkesztve ]

If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.

(#3) Speeedfire válasza szabonagyur (#1) üzenetére


Speeedfire
nagyúr
LOGOUT blog

Gondolom lenne vagy 20k amire visszakerül kínába.

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com || http://tothszabi.info

(#4) juliabrilke


juliabrilke
addikt

Visszaküldöd és vállalod a költségeket vagy visszakérsz annyi pénzt, amennyivel szerinted kevesebbet ér a gép, amit kaptál. Utána meg rajta múlik, hogy fizet-e.

Sajnos a külföldi rendeléseknél ez van ha nem jót kapsz vagy garanciába kellene cserélni a terméket. :(

(#5) domos válasza juliabrilke (#4) üzenetére


domos
senior tag
LOGOUT blog

Ezen már túltettem magam, az bosszant legjobban hogy egy hónapot vártam rá. Visszaküldeni semmiképp nem fogom, mert 7000Ft volt az ÁFA, Kínába trackelt csomagot küldeni ~13000Ft, szóval akkor buktam 20000Ft-ot és még tabletem sincs. A pénzem miatt nem izgulok, az eBay megoldja. Viszont engem inkább az érdekelne, hogy miként tudnék rá Windows 10-et heggeszteni.

If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.

(#6) juliabrilke válasza domos (#5) üzenetére


juliabrilke
addikt

Persze, a várakozás idegesít, ha eltelik 1 hónap és nem érkezik meg. A pénzed ok, hogy visszakapod, de még egy hónap ha Kínából rendelsz megint.

Sajnos az olcsó(bb) árnak ez a hátrány, mindenki eldönti, hogy megéri-e.

(#7) domos válasza juliabrilke (#6) üzenetére


domos
senior tag
LOGOUT blog

Ha nem érkezik meg valami, akkor az után nem kell ÁFA-t fizetni, meg nem kell vele egyéb módon szórakozni, de mint írtam, nem is ez érdekel, hanem hogy miként tudnék a tabletre Windows 10-et tenni. :))

If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.

(#8) KISDUCK válasza domos (#7) üzenetére


KISDUCK
őstag

Recovery leírások gondolom vannak rá arra az esetre ha baj lenne. Lehet érdemes lenne megpróbálni simán valami wimbootos telepítést w8-al utána pedig w10-re frissíteni rendszerből. Ja nekem van egy occó win8-as tabletem a serial itt ugye a biosban van, dualbootosnál nem tudom, szóval sok szerencsét a dologhoz.

[ Szerkesztve ]

(#9) domos válasza KISDUCK (#8) üzenetére


domos
senior tag
LOGOUT blog

Az a gond, hogy ez nem sima Vi8, hanem valami Vi8 Ultimate, amiről kb. semmit nem talál a gugli.

If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.

(#10) KISDUCK válasza domos (#9) üzenetére


KISDUCK
őstag

Hát rákerestem de w8 ultimate kiadás elvileg nem létezik, legalább is csak RT, core (az alap), pro meg enterprise van a leírásokba, de az x86-os tabletos kiadást még starternek szokták hívni asszem.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.