2019. július 21., vasárnap

Gyorskeresés

Felajánlások Karácsonyra

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kedves fórumtársak

Idén páran megkerestek privát-ban , páran fórumba is beirták , hogy szólhattam volna nekik a jubileumi 500 , 1000-edik sorsolás előtt , mert fel szerettek volna ajánlani valami különlegeset erre az alkalomra.

Nos tanulva a múlt hiányosságaiból , most megragadom az alkalmat , szólok, hogy 2012 dec 24-25-26 este Karácsonyi sorsolásokat tartunk neves új cimekkel. Ha valaki úgy érzi ő is szeretne a felajánlásával bekerülni az ünnepi sorsolások repertoárjába , akkor tegye meg felajánlását legkésőbb 2012 dec 21-ig , ahhoz hogy a Karácsony esti sorsolásokba bekerüljön a felajánlása. Aki dec 22-én ajánl fel , azt dec 25-én tudom sorsolni , aki pedig 23-án azt dec 26-én értelemszerűen.

Mielőtt felajánlást tesztek , nézzétek át a jelenleg tiltott felajánlások listáját , illetve ha lehet ne bundle kulcsokat ajánljatok ezen alkalommal. Semmi gond azokkal , csak limitálva lesz a sorsolások száma ezen a 3 napon , és értelemszerűen a kiemelkedőbb felajánlások kerülnek kisorsolásra. Ha túl sok felajánlás érkezne , és átlépnénk a Karácsonyi limitet , akkor lesz Speciális Újévi sorsolás is.

Mint tudjátok , a kulcsokat nekem kell küldjétek privátban , a steam ajándékokat pedig vagy steam trade formájában , vagy elküldhetitek a bluerainbow01@gmail.com cimemre.

Köszönöm szépen

Hozzászólások

(#1) Bluerainbow


Bluerainbow
(Közösségépítő)

:R

Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo

(#2) Bluerainbow válasza Bluerainbow (#1) üzenetére


Bluerainbow
(Közösségépítő)

Ma 18,00 óráig tudok elfogadni felajánlásokat a karácsonyi sorsolásokra .
Eddig 4-en adtak karácsonyra.

Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo

(#3) Bluerainbow válasza Bluerainbow (#2) üzenetére


Bluerainbow
(Közösségépítő)

Dec 24-re nincs több hely , csak dec 25-26 ra.

Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.