2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Általános Jelentkezési Feltételek

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Általános Jelentkezési Feltételek (ÁJF)

Alap jelentkezési feltételek:

1.) A jelentkező legalább 100 napos regisztrált tagja kell legyen a PH!-nak, és legalább 50 hozzászólással kell rendelkeznie szakmai vagy közösségi vagy a kettő együttese.
2.) A jelentkező Steam fiókján legalább 10 (nem ingyenes) játéknak kell lennie , és a fiók legalább 6 hónapos kell legyen.
3.) „Újonc” és „Lelkes újonc” rangú fórumtagok nem jelentkezhetnek, csak ha már tettek legalább egy játékfelajánlást(vagy épp akkor ajánlanak fel mikor jelentkeznek). Figyelem , a felajánlás nem mentesít a 4. pont betartása alól!
4.) A jelentkezőnek vállalnia kell, hogy az esetleges nyereményét 48 órán belül a saját fiókjában aktiválja (ellenőrzöm)
5.) A szabályok betartásának ellenőrzések érdekében szükség van egy ellenőrzés erejéig a steames fiók linkjére (steamid). Ezt - ha nem publikus – Bluerainbow részére kell elküldeni PH! privát üzenetben.
6.) Mindezeken túl a különleges esetekben Bluerainbow-nak jogában áll felülbírálni a szabályokat (egyéni elbírálás),és a helyzettől függően dönteni, és esetlegesen jelentkezési lehetőséget biztosítani.
7.) Nem jelentkezhet sorsolásra az a tag, akinek a sorsolás tárgya már a Steam fiókjában van
8.) Nem jelentkezhet sorsolásra az a tag, aki a sorsolás tárgyából már korábban nyert egy példányt.
9.) Három sorsolási kategória létezik, ezekre az alap feltételeken túl továbbiak is vonatkoznak.
10.) A BG-nek van egy BluePoint (BP) alapú kreditrendszere. Minden (nem Free) felajánlás után a felajánló BP pontot kap (felajánlási BP). A különböző sorsolási kategóriákban a BP pontrendszer szerepe eltérő, lásd lentebb. A felajánlási BP alapvetően a felajánlás euró listaárának megfelelő érték: 1 euro=1 BP. Bundle csomagokból származó felajánlások árképzése egyedi, jelenleg az euro-s listaár 1/10-ét adjuk BP pontban. Desura kulcsokat csak Free felajánlásként vesszük át, ezáltal nem jár érte BP.
Minden tagunknak van egy nyilvántartott BP egyenlege, amely 0-ról indul, felajánlásokkal lehet növelni, és –kategóriától függően- nyerésekkel pedig csökkenteni. A BP egyenleg nyilvánosan megtekinthető a BG statisztikákban.

Sorsolási kategóriánkénti feltételek és információk:

FREE kategóriás sorsolások:

Ezekre a sorsolásokra akárki jelentkezhet, rangtól , steam játékok számától függetlenül, de a nyeremény aktiválási kötelezettség itt is fennáll (a nyertes nem kereskedhet vele, és nem ajándékozhatja el).

A BP szerepe Free sorsolásoknál: A BP rendszer a Free sorsolásokra nem vonatkozik, a Free felajánlásokért NEM jár, és Free nyerés esetén NEM vonódik le BP pont az egyenlegből.

NORMAL kategóriás sorsolások:

Egy sorsolási nap alkalmával (az egyszerre kiírt sorsolási csomagból) csak maximum három NORMAL sorsolásra lehet jelentkezni.

Ezen túlmenően a megnyerhető játékok darabszáma maximalizálva van: az összes normál nyerés száma nem lehet nagyobb, mint az összes felajánlás darabszámának háromszorosa, plusz három. A maximálisan megnyerhető játékok számának növeléséhez (további) felajánlást kell tenni. Minden újabb felajánlás gyakorlatilag hárommal növeli a normál sorsoláson maximálisan megnyerhető játékok számát.

Akinek még nincs felajánlása, az háromszor nyerhet felajánlás nélkül, ezután azonban fel kell ajánljon, ha továbbiakat akar nyerni. A nyerések és felajánlások darabszámát folyamatosan összesítjük, és a sorsolás pillanatában ellenőrizzük, hogy teljesül-e a jelentkezéshez szükséges feltétel.

A Bluegifter akkor fogadja el a jelentkezést, ha a jelentkezési jogosultságot vizsgáló lenti képlet igaz. A jogosulatlanul jelentkezőket a program kilistázza a jelentkezők között, de a nevet áthúzva, és az elutasítást megindokolva:

    eddig megnyert ajándékok száma =< 3 x (számbavett felajánlások száma + 1).

A képlet jelentése:

eddig megnyert ajándékok darabszáma =csak a normálon megnyert számít
számbavett felajánlás darabszám = minden felajánlás beleszámít, kivéve a 0€ értékű Free felajánlást

A képlet alkalmazása a gyakorlatban:

0 felajánlás - max. 3 normál nyeremény
1 felajánlás - max. 6 normál nyeremény
2 felajánlás - max. 9 normál nyeremény stb.

A BP szerepe normál sorsolásoknál: normál felajánlásért jár BP, de normál nyerésért NEM vonódik le a nyertestől

ELITE (zárt körű) kategóriás sorsolások:

Az Elite sorsolásokon való részvételt a bevezetésekor a BP kreditrendszer szabályozta. Időközben szükségesnek láttuk a kategória átalakítását, ezért az Elite kategóriát zárttá tettük. Jelenleg a zártkörű sorsolásokon részvételre jogosultak körébe (továbbiakban: zárt tagság) a BG vezetőség által elfogadott jelentkezés után lehet bekerülni. Ezt a zárt tagságot szeretnénk biztosítani a kis Közösségünk oszlopos tagjainak, illetve önzetlen felajánlóinknak. Nincs "tagsági díj", felajánlási kötelem, csak annyi a kérés (csúnyább szóval: elvárás), hogy a BlueGift szellemiségét továbbra is maximálisan, példamutatóan kell képviselni.

A gyakorlatban tehát az Elite sorsolásra csak a zárt tagok jelentkezhetnek.

A BP az Elite sorsolások esetében jelentkezési korlátozásra is használatos, a mindenkori BP egyenleg szolgál a jelentkezési jogosultság vizsgálatára. Csak annyi BP értékű párhuzamosan leadott jelentkezés lehetséges egy időben, melyek (elméleti) összes megnyerésére van BP fedezet. Más szóval az összes futó jelentkezés elviekben elvonandó BP összege minden esetben kevesebb kell legyen, mint a pillanatnyi egyenleg.

A BP szerepe Elite sorsolásoknál: Elite felajánlásért jár BP, és Elite nyerésért pontlevonás is történik.

A zárt tagságra jelentkezéseket ruti-nak kell megküldeni privát üzenetben. A jelentkezéseket a BG vezetőség együttesen értékeli ki. A "minősítés" szempontjai részben objektívek (eddigi BG tevékenység), részben szubjektívek (Fórum magatartás), tehát nincs recept. Éppen ezért kérjük a döntéseket minden esetben szíveskedjetek elfogadni, vagy legalábbis tudomásul venni. Elutasítás esetén 1 hónap elteltével lehet újabb jelentkezést benyújtani. A zárt tagságból természetesen kikerülni is lehet. Jelentkezéseket folyamatosan fogadunk, amint az illető úgy érzi, hogy eredménnyel "pályázik". A kiértékelések is folyamatosak, ahogy időnk engedi, kérjük türelmeteket.

Info: A szabályok áthágása kitiltást, és szégyenfalra való felkerülést von maga után. A szabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól!

Biztosan vannak még kérdéseid, ezért olvasd el légy szíves a Gyakran Ismételt Kérdések rovatunkat.

Hozzászólások

(#1) Nordic


Nordic
Közösségépítő

Az 1-es szabályt üdvözlöm! Végre az alvóregek nem ráb*sznak. A segítők is jó ötlet. :C

(#2) DeFranco


DeFranco
nagyúr

50 milyen hozzászólás? Szakmai? Közösségi? Aprós? Nem mindegy...

(#3) frango13


frango13
aktív tag

Hát igen az 1, 2 kellett. Csak az a fránya 4-es pont a 10 játékával :DDD

:)

(#4) DeFranco válasza DeFranco (#2) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Ja, látom. :)

(#5) Bluerainbow válasza DeFranco (#4) üzenetére


Bluerainbow
Közösségépítő

Minimum system requirements kvázi tag

Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo

(#6) BigBlue69


BigBlue69
őstag

Pont a hetesen gondolkodtam a tegnap..:D

(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

(#7) danih


danih
addikt

Jól tetted, hogy feltüntetted (talán még prominensebben is tehetnéd), hogy bizonyos esetekben bármilyen okból neked jogodban áll a részvétel kérdéskörében döntést hozni (bevenni/kizárni).
Nem tetszik valakinek?
Ne jelentezzen.
"Easy as cake"

(#8) kiszi07


kiszi07
senior tag

kellett már !:)

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#9) Madgamer001


Madgamer001
csendes tag

Tegnap jelentkeztem, egypárra, akkor még nem volt minimum rang , szóval ne tegyetek ki a szégyenfalra.
Meg nem alvó reg az enyém, én inkább csak olvasgatok az oldalon. Apróhirdetéseknél meg van a 100+ hsz csak azt nem számolja a rang.

(#10) kiszi07 válasza Madgamer001 (#9) üzenetére


kiszi07
senior tag

De számolja azt is csak több kell belőle!:)
[Rang kalkulátor]
[PH Rangok]

[ Szerkesztve ]

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.