2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

BlueGift ver 2

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdvözletem

Lassan két hónapos a BlueGift. Sok minden történt ez idő alatt többek között el kezdtek befutni komoly ajánlások is. Ezeket nagyon szépen köszönjük. DE a csoport felkeltette érdeklődését a vérpistikéknek , webférgeknek is. Éppen ezért néhány alapszabályt fektetek most le melyeket mától be kell tartani mindenkinek aki részt akar venni a sorsolásokon.
Tudnotok kell hogy a BlueGift steames csoport megszünik. Egyrészt azért mert túl sok szerepe már amúgy sincs , másrészt mert egyre többen csatlakoztak idegenek (értsd nem magyar) akik közül páran meg is fenyegettek,mert nem a steamgiften sorsolom a játékokat. Nekem ez nem hiányzik.
Másrészt pedig azért,mert a célközönség amúgy is itt van a PH-n , és a sorsolások mindig időben meg vannak hirdetve a már ismert topikokban. (Steam,Steamtrade)

És akkor jöjjenek a szabályok:

Az egyik legfontosabb szabály,hogy újonc és lelkes újonc rangúak nem jelentkezhetnek csak ha már felajánlottak valaha legalább 1 db játékot sorsolásra (vagy épp akkor ajánlanak fel mikor jelentkeznek).

A jelentkező legalább 100 napja tagja kell hogy legyen a PH-nak és legalább 50 hozzászólással kell rendelkeznie szakmai vagy közösségi vagy a kettő együttese (ez lehet módosul a jövőben)

A jelentkezőnek vállalnia kell hogy az esetleges nyereményét 24 órán belül a saját fiókjában aktiválja (ellenőrzöm)

A jelentkező fiókján legalább 10 (nem ingyenes) játéknak kell lennie , és a fiók legalább 6 hónapos kell legyen .

A előző két szabály betartásának érdekében szükségem van egy ellenőrzés erejéig a steames fiók linkjére (steamid). Ezt - ha nem publikus - elküldhetitek privátba csak nekem.

Jelentkezni az adott sorsolás topikjában a "jelentkezek" szó használatával kell.

Mindezeken túl a különleges esetekben jogomban áll felülbirálni a szabályokat ,és a helyzettől függően dönteni. pl: ha egy újonc vagy lelkes újonc jelentkezik,nem felel meg a kritériumoknak , de felajánl játékot sorsolásra

Ezenkivül jó ha tudjátok,hogy van néhány segitőm itt a PH-n akik figyelemmel követik a dupla regeket illetve az apróhirdetéseket. Ha ők elkapnak bárkit bármiféle visszaéléssel , ki vannak zárva a sorsolásból.
Hogy miért van erre szükség ? Azért ,mert mindaddig amig 1-2 eurós játékokról,bundle kulcsokról van szó , addig semmi gond. De elkezdtek jönni komoly felajánlások (pl a GTA complete pack 30 euro) , ami ha illetéktelen kezekbe kerülne , nem esne jól sem a felajánlónak,sem nekem és a csoport hirnevének is csak ártana.
Tisztában vagyok vele , hogy a szigoritások nem mindenkinek fog tetszeni , de higgyétek el mi (a segitőim , felajánlók és én) mind azon vagyunk hogy minél több emberkének okozzunk örömet , mindezt a fair play elveit követve.

További fontos információk:

Előfordulhat , hogy olyan játék kerül kisorsolásra , amit én is szeretnék. Ezt úgy oldjuk meg,hogy azt a sorsolást egy segitőm fogja lebonyolitani aki az eredményt hozzászólás formájában teszi közzé az adott sorsolásnál.

Lesz egy szégyenfalunk is , ahova a kitiltott,csaláson rajtakapott tagokat tesszük ki , mindezzel felhivva a figyelmét a többi fórumtársnak.Ugyanott bárki hozzászólhat a szégyenfalhoz , kommentálhat vagy épp új csalóra hivhatja fel a közösség figyelmét.

Köszönöm a megértéseteket , és kivánok mindenkinek sok szerencsét !

Hozzászólások

(#1) Lenry


Lenry
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egy kérdés:

A jelentkező fiókján legalább 10 (nem ingyenes) játéknak kell lennie , és a fiók legalább 6 hónapos kell legyen .

Steamen, vagy mindig az adott rendszer fiókján?

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2) Bluerainbow válasza Lenry (#1) üzenetére


Bluerainbow
(Közösségépítő)

Csak steamen

Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo

(#3) DeFranco


DeFranco
(PH! nagyúr)

Ne haragudj, hogy kritikával élek, de ez elég (nagyon) laza szabály. Úgy látom, hogy csak annyi változott, hogy újoncok nem jelentkezhetnek. Egy lelkes újonc rangot 5 perc alatt létre lehet hozni (képletesen értve) ez nem akadály, ha valaki nagyon elszánt. A felajánlás kritérium meg a következő humblebundle megjelenésével meg is dől. Ez így nem fog szűrni senkit. A te sorsolásod, a te dolgod, de jó szándéktól vezérelve észrevételt teszek.

A javaslatom a következő: vagy regisztrált napra és kombinált HSZ-számra határozz meg egy kombinált limitet (például: 200 nap és 100 hsz értékű kombinált hsz - de ez nagyon minimum)

Vagy

Ajánlok bevezetése egy szofisztikáltabb kritériumrendszert, amit a sorsolásra jelentkezőknek teljesíteni kell, de csak egyszer vizsgáljuk. Aki jelentkezni akar a sorsolásokra, azt egyszer minősítjük, és ha megfelelt, onnantól kezdve már nem kell vizsgálni, kvázi regisztrált jelentkező lesz. A minősítés elvégzését és nyilvántartását megfelelő kritériumrendszer elején vállalom.

[ Szerkesztve ]

(#4) ollie


ollie
(MODERÁTOR)

Időnként érdemes nézni a Miért Moderáltuk topikot is, mert nemrégiben is le lett fülelve valaki, aki több regisztrációval vett részt sorsoláson. Az ilyeneket célszerű végleg kizárni minden sorsolásból.

***

(#5) Bluerainbow válasza DeFranco (#3) üzenetére


Bluerainbow
(Közösségépítő)

Ez szerintem már túl szigorú. Bár a hozzászólásszám és regisztráció dátuma elvet megfogadom , de nem szeretném nagyon radikálisan sem megváltoztatni a rendszert.

Ollie , szoktam figyelni a topikot , tegnap fel is lett hivva a figyelmem az általad emlitett csalóra. Köszönöm,számitok rátok a jövőben is. :)

Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo

(#6) ollie válasza Bluerainbow (#5) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Viszont az illető még mindig ott van a jelentkezők listájában.

***

(#7) Cucuska2


Cucuska2
(őstag)

Szerintem legalább legyen tag az illető.

(#8) Bluerainbow válasza Cucuska2 (#7) üzenetére


Bluerainbow
(Közösségépítő)

Az elején én is úgy gondoltam,de rájöttem mégse jó , van ugyanis nem egy felajánló aki 5-10 játékot ajánlott fel és ujonc (pl vidaila 30 játék , lostprophet 6 játék)

Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo

(#9) Huma


Huma
(PH! addikt)

Inkább azt a pontot kéne eltörölni, hogy tíz játéknak kell lennie steamen. :DDD

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#10) 7 válasza Bluerainbow (#8) üzenetére


7
(PH! addikt)

És mit szólsz ahhoz, hogy tag rang a minimum, de egyéni elbírálás alapján a rangkövetelményeknek nem megfelelő, de a többi feltételt teljesítő felhasználók is jelentkezhetnek?

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.