2020. június 1., hétfő

Gyorskeresés

Electro-reggae

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Láma módon nekiálltam életem első zene-zeneszámának. Kétlem, hogy kész is lesz, azt meg hogy hallgatható is egyben, már főleg! Talán sikerül valami élvezhetőt összehozni, majd bedobom magam :D. Mire nem ad időt, ha az ember betegeskedik kicsit (: Tanulnivalóval igyekszem magam behozni, de mostanában kicsúszott a talaj a lábam alól... A 4.6-os átlagomra rávetette magát egy karó történelemből, és számos más megmérettetés is közeleg... A Demoklész kardjaként a fejem felett lógó jogosítvány, és a mellette várakozó nyelvvizsga eredmények már-már sokkolnak... Nem bírom, egyszerűen nem lehet nekiállni.

A napok pozitívumai? Eldöntöttem, egyetlen és örök társam a zene marad egy jó időre, talán így jobb. Egyszerűbben átvészelem a nehezebb időket. Ja, meg film. Nem vagyok filmes, sőt! A kliséfilmek legnagyobb ellendrukkerének vallom magam, DE!

Weird Al Yankovic UHF c. filmjét megnéztem. Ez az ember egy csoda! :D Egyszerűen olyan benyomást tett rám, hogy már bánom, hogy ukulele van úton egy jó harmónika helyett... Csak hát az drága... Minden drága

Eldöntöttem, csinálunk egy beszívott fejű haverral egy Harlem Shake videót, de nem összedobva, hanem szépen kidolgozva, kicsit olyan stílusban, mint a Temesvári Vasárnap coverem, csak megdolgozva pár aprósággal (: A sony vegas jó barátom.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.