2022. augusztus 10., szerda

Gyorskeresés

Magány vagy szerelem?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szerelem?

Most gondolom kórusban vágja rá az összes egyedülálló, hogy szerelem, és nem ok nélkül. A szerelem fantasztikus dolog, ha beteljesül, akkor meg végképp. A szerelmet az élet egyik mozgatórugójának tartom, ha valakivel kölcsönösen szeretitek egymást, akkor még egy minősíthetetlenül sz@r nap is jól tud vele végződni. A szerelem csupa előny, ez tény, felesleges is boncolgatni. Persze a pároknak folyamatosan kell egymás rezdüléseire figyelni, egymást a közelükben tudni, és a másikra ráhangolódva lenni. Ez nagyon nagyon fontos. Kölcsönös megértés és bizalom nélkül a kapcsolat még nem kapcsolat, csak egy kis... diákszerelem jellegű maszlag. Ahhoz, hogy a másik mellett lehessen békében és szeretetben élni, muszáj egymást ismerni, és elfogadni. Ha ez megvan, egyenes az út a boldogsághoz (persze ezen a téren)

Magány

Nos, a magány nem feltétlenül rossz dolog, bármennyire is negatívan hangzik így, első olvasásra. Igaz, hogy nem tudsz minden nap csókot lehelni szíved választottjának orcájára, de a magány is nagy előnyökkel jár. Az egyik ilyen előny az az idő, és a nyugalom. Nem kell senkivel összehangolódni, senkihez igazodni, és így mindenki úgy élheti a kis életét, ahogyan épp kedve tartja. Lehet hangszeren tanulni, nyelvet, vagy éppenséggel valami sportba belefogni, hogy fittebbek legyünk. Nem állítom, hogy ez egy kapcsolatban lehetetlen, de jóval nehezebb ilyesmikre időt áldozni, főleg ha már dolgozunk, és ott lehajtanak, mint a tiroli gatyát.

Konklúzió

Levonom a következtetést, talán keverve a legjobb. Kell lenni az ember életében egy társnak, akire akármikor számíthat, akármikor kikérheti a véleményét, és aki szereti, és mellette áll, de ugyanakkor meg kell lennie annak a "kuckónak" ahol a férfiember szabadon gondolkodhat, alkothat, vezetheti le a fölös energiáit anélkül, hogy megzavarnák. Sok nő nem érti meg, hogy a férfiaknak ez a kis tér létszüksége, és emiatt válik sok emberből papucs, vagy mennek tönkre a kapcsolataik. Kérlek benneteket, (persze ha léteztek) olvasgatók, hogy higgyetek a szavamnak! A véleményeiteket, pedig kommentekben szívesen olvasnám (:

Hozzászólások

(#1) beefjeez


beefjeez
senior tag

A magány nem hangzik rossznak, csak ha túl sok szabadidőd van, akkor pl. ide keveredsz az oldalra ;]
Nem szeretek unatkozni, kitöltetlen órákat hagyni, még így félmagányban sincs így.

(#2) Lauda


Lauda
félisten

Nem kell maganyosnak lenned, ha nem vagy szerelmes.

[ Szerkesztve ]

(#3) csƵ


csƵ
őstag

Kérlek benneteket olvasgatók, hogy higgyetek a szavamnak!

Persze, a 15 életéveddel hatalmas élettapasztalattal rendelkezel. :)

(#4) Mr X


Mr X
addikt

bbazs96, nem akarlak megbántani, de leírtál egy csomó általános maszlagot. Semmi újdonság.

Nekem kicsit visszás, mikor egy gyerek értekezik az élet nagy dolgairól. 15 évesen még normális párkapcsolatod sem lehetett, nemhogy együtt élj valakivel. Megtapasztalás nélkül meg ez semmi, csak egy itt-ott hallott álomvilág.

Például, kevered a magányt és az egyedüllétet. A magány igenis rossz, mert egyedül érzed magad. A fogalom ezt jelenti. "Magányos vagy".

(#5) #65675776 válasza beefjeez (#1) üzenetére


#65675776
törölt tag

A magány és az egyedüllét nem egészen ugyan az, ezt nem kellene azért elfelejteni. Szóval az egyedüllét lehet jó, de a magány nem hinném.

(#6) beefjeez válasza #65675776 (#5) üzenetére


beefjeez
senior tag

Pontosan, rosszul fogalmaztam: egyedül lenni más mint magányosan lenni.
Ha valakinek nincsen kapcsolata, nem jelenti, hogy magányos.

(#7) misx


misx
senior tag

Hát az igaz, hogy a szabad ember bármit csinálhat, no de most mi baj, ha az ember leül game-lni vagy PH-zni egy fél órácskát? :U Addig ő olvassa a HOT magazint, vagy nézze a Barátokköztöt. :DDD

(#8) Syl


Syl
nagyúr

Erről a témáról szerintem Vakegérke tudna mesélni. Neki legalább van "némi" tapasztalata.

The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.

(#9) Vakegérke válasza Syl (#8) üzenetére


Vakegérke
veterán

Megszületésekor olvastam az írást, és elkezdtem leírni gondolataimat. Egyre jobban felszakadt bennem a lelki seb, nagyon fájt.
Úgy döntöttem, hogy nem kínzom magam.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#10) Syl válasza Vakegérke (#9) üzenetére


Syl
nagyúr

Igazad van :R
Én is így vagyok vele (pedig jóval fiatalabb vagyok tőled)

The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.