2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Airsoft

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Egy pár emberrel a környéken elgondolkoztunk egy közös, új hobbi űzésén, melynek neve airsoft. Nincs nagy keretünk a felszerelésre, páran vagyunk, eléggé tanácstalanok. Egyik ismerősömmel mentünk egy békés csatateret nézni(magánterület, lakott területen, de mindenféle forgalomtól és embertömegektől távol, egy telek), illetőleg a fegyvereinket is elkezdtük összeválogatni.

Amit magamnak venni készülök, az egy úgynevezett AK-beta. Márkáját sajnos nem tudom, kérlek segítsetek, melyik gyártó készített válltámasz nélküli verziót. Adott még a környéken egy fém gearboxos mp5, low cap tárral, és kampó akksival (csinálok/tatok hozzá), és egy cyma uzi, még a régebbi szériák közül, ami annyit tesz, hogy gyengébb mint az elvárt. Még a leendő repertoárunkban van egy szintén cyma Shotgun, ami shellekből eszik, és eléggé bika, viszont ha egy golyó kicsit is sorjás, már kapar a torka szegénynek. Van még egy csipásunk, aki magának intézi a fegyvert, mert nincs volt csipás ismerősöm.

Oldalfegyverekből bőséges a választék, adott két elektromos pisztoly, egy cyma desert eagle, és egy jing peng 920-as. Erősebb rugós társaik egy fémtokos glock18c, és egy usp.

A csapattagokról és a felszerelés alakulásából, illetve a javításokról ha hibásat szerzünk be (olcsóbb ... ... ) naplót fogok vezetni, itt a logouton. Egy helybéli csapathoz szeretnénk felnőni(Siófok), és taktikában, műszaki ismeretekben fejlődni.

Hozzászólások

(#1) EczkE


EczkE
(PH! addikt)

[link]

Illetve Thome kolléga nagy szakértője a témának. :K

Asszem mindenféleképpen!

(#2) bbazs96 válasza EczkE (#1) üzenetére


bbazs96
(újonc)

köszönöm :D

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.