Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#192551) e-newsee válasza Zolee11 (#192546) üzenetére


e-newsee
addikt

Adok egy tanácsot, ami független a teljesítményedtől, és a csaták számától.
Szigorúan saját tapasztalat!
De először rólam.
Az átlagom 950 kb 11.000 csata után, köszönhetően az első 4-5000 csatám botságának. De tényleg! Nem volt kitől tanulnom, az ember, aki behozott a játékba egy orosz tank buzi konteóevő emberke, akinek a véleményét így utólag jó, hogy csak annyira fogadtam meg, hogy regisztráltam a játékba. Nem érdekeltek a videók, leírások ("azzal is az idő megy, inkább játszom" elv), nem voltam itt a fórumon sem, így nem tudtam sok hasznos infót összegyűjtő oldalról sem (pl. tanks.gg). 5k csata után tartottam valahol 400-450 e-pénisz körül asszem.
Aztán jött egy kolléga a céghez, aki pár régi haverjával a klánban sok mindent elmondott. Meg úgy általában, ha már voltak ott jobb játékosok, én sem akartam teljesen hülye lenni, vegyék már valami hasznomat is. Így elkezdtem odafigyelni arra, hogy mit csinálok. Sokszor halálom után kerestem egy jobb játékost (ez pl egy előnye az xvm in-game statjának), ráültem a tankjára, és néztem, ahogy dolgozik, helyezkedik, mozgatja a tankot, stílust vált, stb. Ha játszottam, abban az pár órában nem szólt a háttérben a tévé, nem internetezéssel ütöttem el az időt a visszaszámlálás közben, hanem próbáltam a csapatokat átfutni, hogy milyen tankokkal kell szembenéznem, és kik, milyen módon tudnak esetleg segíteni az adott pályán. Arra nagyjából elég (most már) az a fél perc. És lám, elkezdett a statom szigorúan monoton növekedni. Volt pár visszaesés, egy nagyobb is a wr tekintetében, de az csak a wr volt, a többi mutatóm nagyrészt hozta az általam elvártat. És ez volt az az időszak, ami után kirajzolódott bennem, hogy a játék, bár nem tökéletes, de sokkal kisebb részben tehet a teljesítményed aktuális alakulásáról, mint ahogyan elsőre tűnik.
Miután pedig januárban megszületett a lányom, általában altatás után, este 8-9 körül jutok oda játszani pár órát. Azóta megfigyeltem egy mintát én is, ha már a mintákat emlegetted.
Ha húzós volt a délután, a gyerek pörgött (ergo mi is), vagy épp nyugtalanul alszik, és 10 percenként bekapcsol a babaőr, mert forgolódik, az asszony tévét néz mellettem, sűrű napom volt a cégnél, stb, akkor hozok egy 600-as estét 40%-os wr-tel nagy nehezen. Ilyenkor érzem azt, hogy muszáj mennem pár kört, hogy levezessem a napot, de persze pont az ellenkezőjét érem el vele.
Ha minden oké, a gyerek mellett lőni lehet, ki vagyok pihenve, csend van, van kedvem játszani, akkor meg hozom a szokásos 1200 körüli recentemet. Mert ja, jelenleg kb ennyin áll a tudásom. Nem jó, de nem is tragikus, ahogy mostanában a mondás tartja.
Az első esetet néha sikerül helyrebillentenem, amikor egy 5-6-8 rossz csatás sorozat után egyszer csak azon kapom magam, hogy átbillent a fejemben egy kapcsoló, és kezdem elengedni a napi szarokat. Onnantól a játék is elkezd működni. És nem, nem a játék kegyelmez meg, mert ugyanúgy lepattanok többször is egy lightról, ugyanannyi arty van a csatákban, ugyanúgy berak stock 4-es tankkal tier 6-ba, ugyanúgy balfék a csapat egy jelentős része. Sőt, ugyanúgy veszítek akár 2-3 csatát is egyhuzamban, de érzem magamon, hogy kitisztult a fejem, és tudok a játékra koncentrálni. Hidd el, ismerem magam, tudom, mikor független tőlem a jó teljesítmény (olyan is van, mikor minden kapáslövést bead), és tudom, hogy mikor vagyok ott fejben.
Lehet, hogy azt hiszed, koncentrálsz, pedig valójában nem nézel rá töltés közben a minimapra (vagy csak ritkábban), nem forgatod be a tankot, amit máskor igen, 0,2mp-cel később húzódsz vissza a fedezékbe. Tudod, hogy van arty, mégis állva maradsz lövés után, ráyolozol az ellenfélre, pedig tudod, hogy védik a seggét, stb. Nüansznyi különbségek, amik mind a pszichéből adódnak, és fel sem tűnnek. Aztán azt írod másnap a fórumba, hogy "úgy szopatott a játék, mintha elfelejtettem volna játszani". Pedig tényleg elfelejtettél játszani.
És most a tanács, amit megígértem. A játék dolgain nem tudsz változtatni. Az RNG egyik kezével ad, a másikkal elvesz (mint Lenin elvtárs). Az MM olyan, amilyen. Nem tökéletes, de bőven jobb, mint egy évvel ezelőtt. Ugyanúgy vannak, és lesznek is "ópébb" tankok. A csapatok (az ellenfélé is) tele vannak botokkal, kezdőkkel, konteósokkal, arty haterekkel, részegekkel, fekve játszókkal, statpadderekkel, streamerekkel, pedózókkal, és még sorolhatnám reggelig.
Ezeken nem tudsz változtatni, engedd el őket!
És ne úgy lépj be a játékba, hogy ez a szar már megint hogyan fog kibaszni velem! Mert ilyenkor tudat alatt is keresed az (elméleteidbe beleillő) mintákat, a hibát, az anomáliát, a lepattanót! Szélsőséges esetben képes vagy elmenni egyedül az egyik oldalra a biztos halálba, csak hogy jól kidühönghesd magad, hogy a lemmingek nem segítettek, egyedül meg hogyan tudnám feltartani az egyik oldalt. Pedig már a csata első fél percében tudtad, hogy nem megy arra senki, ki fognak lőni, mire egyet töltesz. Mégis odamész, hogy igazolhasd a saját butaságod azzal, hogy a többieken múlott a halálod. Hidd el, voltam már így, de szerintem mindenki. És még leszünk is, mert vágyunk rá, hogy ne kelljen beismerni a gyengeségünket, hanem lehessen mást hibáztatni.

Remélem, a lényeg érthető volt.
Bocs, ha hosszú lett. :B

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#192552) xAttilax válasza wwenigma (#192550) üzenetére


xAttilax
őstag

Ő itt 35% beszél plusz aki ennyire sír annak nem nagyon szokott meglenni az 50%, szóval inkább "nyertesbe" kéne raknia. Amúgy hol volt ez az 50% tartás? Én úgy tudom, hogy a régi MM ben csak a tankok súlyát nézte és azt próbalta egyenlíteni. Nem aztért nem akarja a WG az ilyen jellegű dolgokat, hogy mindenki 1 perc alatt csatában legyen független a tier és tank osztálytól? Vagy régen valami ilyesmit olvastam. Az 50% környékét meg simán hozza a 15 vs 15 matematika?

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#192553) Chris0321 válasza jano_77 (#192537) üzenetére


Chris0321
addikt

Mindenki aki dolgozik az csak délelőttös lehet, más nem.

(#192554) wwenigma válasza xAttilax (#192552) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

[link] Innentol apro matematika a Q-ban levok PR ertekelese alapjan egy kicsit dolgozni a csapaton...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#192555) lacibacsi válasza Dobi 562 (#192540) üzenetére


lacibacsi
addikt

Meglehet, hogy valamelyik gyengébb avatarja nyomta az "AWSD"-t... :K

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#192556) Moleman válasza e-newsee (#192551) üzenetére


Moleman
addikt

Ezzel a szar nap elmélettel tökéletesen egyetértek, tegnap melóhelyen agyonvertek a munkatársak biliárdban, a telefonom is elvert snookerben (hónapok óta nem kaptam ki a géptől), innentől csak cseresznye volt a szartortán a 10 vereség egyhuzamban. :D Tény, hogy nem is volt semmi kedvem játszani, csak az 5x-ért mentem.

(#192557) Massmurderer


Massmurderer
őstag

Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Univerzális kézikönyv (x1) "3 év szolgálatért" embléma hozzáadva: (x6) Személyes tartalékok: További kredit csatánként (x10), További XP csatánként (x10) Szolgálati feljegyzés: 3 év szolgálatért
Szabad XP hozzáadva: 25 000 Kredit hozzáadva: 300 000 Hozzáadva: Harcmenet (x3), Csata előtti karbantartás (x6), Lőszer rendező (x3), Tapasztalt tűzoltók (x10), Stabilizátor kenés (x3), Képzési füzet (Franciaország) (x1), Rendszeresített lőszer rekesz (x10) A(z) M48A5 Patton jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) FV4004 Conway jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) 60G FT jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Bat.-Châtillon 25 t AP jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) SU-76G FT jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Szovjet járművek tervrajz töredékei hozzáadva: 2 Univerzális töredék hozzáadva: 1
Kredit hozzáadva: 300 000 Férőhelyek hozzáadva: 1 Hozzáadva: Tapasztalt tűzoltók (x10), Fokozott összpontosítás (x3), Harcmenet (x6), Célzó igazítás (x3), Rendszeresített lőszer rekesz (x3) Legénység kinézet hozzáadva: Vaszilij Csapajev A(z) S-51 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) M53/M55 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Type 1 Chi-He jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Black Prince jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) SARL 42 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Amerikai járművek tervrajz töredékei hozzáadva: 2 Univerzális töredék hozzáadva: 8
WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 1 Kredit hozzáadva: 250 000 Férőhelyek hozzáadva: 1 Hozzáadva: Összpontosíts a célpontra (x6), Első a kötelesség (x3), Légtelenítő (x3), Képzési útmutató (Kína) (x1), Sebességváltó finomítás (x3) A(z) Type 98 Ke-Ni jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) WZ-111G FT jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) AMX 50 B jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Renault G1 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) T32 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) WZ-131G FT jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Rheinmetall Panzerwagen jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 2 A(z) Panhard AMD 178B jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) M46 Patton jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) WZ-120 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Szovjet járművek tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Brit járművek tervrajz töredékei hozzáadva: 1 Univerzális töredék hozzáadva: 5
Szabad XP hozzáadva: 10 000 Kredit hozzáadva: 250 000 Hozzáadva: Csata előtti karbantartás (x6), Harcmenet (x3), Természetes fedezék (x3), Légtelenítő (x3), Tapasztalt tűzoltók (x10) A(z) D1 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 2 A(z) E 50 Ausf. M jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Type 98 Ke-Ni jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Super Conqueror jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Pz.Kpfw. III/IV jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) M41 Walker Bulldog jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) L6/40 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Sherman III jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) SU-14-1 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1 A(z) Német járművek tervrajz töredékei hozzáadva: 2 Univerzális töredék hozzáadva: 8

Nekem ezt adta.Darabokat ahogy adta,5 tank full tervrajza meg is lett :DDD

(#192558) lacibacsi


lacibacsi
addikt

Fel lehet használni valahogy azokat a tervrajzokat, amiket már kifejlesztett tankhoz kapunk?

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#192559) jano_77 válasza lacibacsi (#192558) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ez jó kérdés, mert ha tényleg ad olyan töredéket is, ami már ki van fejlesztve, akkor bajban leszek én is, hiszen a legtöbb tankon már túl vagyok. Ezért is van, hogy a csaták során, mikor kapok egy dobozkát, akkor 90%-ban univerzális töredéket kapok. :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#192560) lacibacsi válasza jano_77 (#192559) üzenetére


lacibacsi
addikt

Ez a mostani ajándék nem tudom, hogy ad-e olyat (még nem nyitottam ki), de a csaták után járó ajándékok között volt már jópár olyan, ami kifejlesztett tankokra jött...

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#192561) jano_77 válasza lacibacsi (#192560) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ez szerintem vmi BUG lesz, mert ilyet sosem kaptam. Ha olyan tankra jönne, ami már kifejlesztésre került, akkor ad univerzálisat. Én így tudom. :U :F

(#192562) Moleman: naná, nehogy már össze tudjál rakni egy komplett tervrajzot, amihez ugye nem elegendő az univerzális - hiába van tele vele a depo - mert kell bizonyos számú nemzeti is, amit meg ugye nem dob a rendszer. Ki van ez is találva kérem szépen, mint oly sok dolog ebben a játékban.

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#192562) Moleman válasza jano_77 (#192561) üzenetére


Moleman
addikt

Én is így tudom, sose kaptam meglévő tankhoz. Olyankor kuruttyol és az RNG eldönti, hogy univerzálisat vagy nemzetit kapsz. Tehát univerzálist. :DDD

(#192563) lacibacsi válasza jano_77 (#192561) üzenetére


lacibacsi
addikt

Az lehet, hogy átváltotta magától univerzálisra a megkapás pillanatában, de biztosan volt már olyan eset többször, amikor a felirat szerint meglévőre kaptam. (IS-7 többször is volt, tuti)

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#192564) e-newsee válasza jano_77 (#192561) üzenetére


e-newsee
addikt

Nem kell reklamálni, semmi pluszba nem kerül a tervrajz. ;]
Játszol, ahogy korábban, és időnként kapsz. Ez tiszta haszon akkor is, ha 100-ból 1-szer ad nemzetit. Amúgy nekem sokat segített pl a KV-3-nál. Kb 30-40%-os kedvezményem lett a tervrajzokból. Az azért nem mindegy, mert anélkül még egy csomó plusz csata várt volna rám.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#192565) jano_77 válasza e-newsee (#192564) üzenetére


jano_77
nagyúr

Nem tudom használni őket, mert nem kapok nemzeti töredéket, amiből kellene minden tervrészlethez 4 db az univerzálisok mellé. Anélkül viszont hiába van egy kamionnyi univerzálisom. :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#192566) e-newsee válasza jano_77 (#192565) üzenetére


e-newsee
addikt

Én értem, hogy mit mondasz, de azt ne várd, hogy majd szépen arányosan minden negyedik univerzális után ad egy nemzetit. Akkor meg az lenne a gond, hogy olyan nemzetit nem ad, ami épp kell. Nálad pl azért is gyakoribb az univerzális, mert azt eleve ad a dobozokból, plusz mivel neked már sok tankod ki van fejlesztve, sokat átvált. Nekem épp az a bajom, hogy kevés az univerzális, mert sok specifikusat kapok, ráadásul az utóbbi időben a németekhez, ahonnan kb nem is húzok jelenleg egy tankot sem.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#192567) Zolee11 válasza e-newsee (#192551) üzenetére


Zolee11
senior tag

Szia!

Köszönöm szépen, hogy megosztottad a tapasztalataidat! :R

3 éve kezdtem el játszani, most néztem, nem is kettő. De mindig is csak időközönként, nekem sincs időm folyamatos játékra, nemcsak ezzel, mással sem. Az elején én is valahol 200-300-400 között mozogtam sokáig, de annyira nem izgatott, hogy órákat töltsek tanulással, egyebekkel. Minden játékban a saját tapasztalat volt a legjobb. Nos itt azért más a helyzet. Aztán bekerültem klánba is, szépen lassan emelkedett a teljesítményem is.
Sajnos sokszor visszaesett ahogy új ágat próbáltam húzni, sok tankkal egy szenvedés volt az egész, ahogy most is, amikor is elkezdtem artizni a küldetések miatt, hát most is visszaesett, és az össz win rate is 52% alá esett. Biztos ez is hülyeség, de ahogy húztam egy ágat, rögtön 40% környékére esett azzal a win rate, és sokszor addig nem is játszottam egy adott tankkal, hogy fölé vigyem, mivel vittem tovább a legénységet. Számomra ez irreálisnak tűnik, hogy rajtam, azaz 1 játékoson ennyi műlik. Majd, ha már nem húzok semmit azon a szinten (legénységet kivéve), akkor 50% körüli a winrate, vagy a fölötti.
A 3 év alatt nem hisztiztem sokat, pedig azért voltak csúnya napok. :)

xAttillax:
Hogy a WG-nek mi érdeke, vagy mi nem, szerintem fölösleges nagyon belemenni, az biztos, hogy minél többet költs a játékra. Ebben a játékban a vesztes oldal sokkal nagyobb mértékben büntetve van, ahogy a döntetlen csata is, mint bármilyen más játékban. Irdatlan időmennyiséget igényel, hogy haladni lehessen a játékban, és erre tökéletes eszköz az, hogy gyenge csapatba kerülj, mert akkor garantált a bukó, garantált a kevés XP, alap fiókkal semmit nem haladsz. Ha küldetésben az van, hogy nyerd meg a csatát, valahogy az istennek nem jön össze lehozni egy csatát... :)

galervin93:
Továbbra is szeretnék választ kapni, hogyan lehetséges az, hogy ennek ellenére sok embernek meg megy a játék, szép eredményeket ér el hosszabb távon is?

Mivel jó játékosok? :)
Gondolom ez a "sok ember", már nem azzal szenved, hogy stock tankokkal, stock legénységgel bajlódik, már csak játszik a megszerzett/fullozott tankokkal és legénységgel, ritkán azért kipróbál egy-egy újat is, illetve a tapasztalat is sokat segít. Náluk már tényleg megállja a helyét az a kérdés, mi értelme lenne őket hátráltatni, szívatni...

no brain, no problem

(#192568) galervin93


galervin93
őstag

A szuper cica mellett 1.1 millió kredit, rakat tervrajz, legénységi könyvek, és 6 nap prémium. Tökéletes, éppen hat napig leszek itthon. :))

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#192569) galervin93 válasza Zolee11 (#192567) üzenetére


galervin93
őstag

Már megint a stock tankok. :) Szó se róla, baromira vissza tudja fogni a teljesítményt a stock tank. De tessék odaadni mondjuk dobilacinak az accod - hidd el, stock tankkal is vagy háromszor annyit fog sebezni! És ezt most nem azért írom le, hogy megsértselek. Egy jó játékos minden géppel jól fogja nyomni.
Az általad említett tapasztalat az egyenlő a játéktudással. Sok tapaszutalata van egy 100ezret játszott vöröskének is, csak éppen fogalma nincs arról, hogyan hasznosítsa azokat (ha egyáltalán észrevette, hogy "tapasztalt" valami, amit meg lehet tanulni - valószínűleg nem vette észre, mert akkor nem lenne vörös).

Én továbbra is azt javaslom, amit e-newsee (összefoglalóba illően, ezerszer lálykolandóan!) is leírt - ne másban, magasban keresd a sikertelenséged okát! Nem személyeskedés, ha leírom, hogy amíg nem lövöd meg a tankoddal a saját hp-dat, addig nem sok vizet zavarsz win fronton. És nem azért nem lövöd meg, mert azt a két lövés, amivel meglenne, behúzza a földbe, meg a holdba. Ugyanezt a mínuszt megkapja egy jó spíler is. Csak neki mellette van háromszor annyi jó lövése is, amit a tudásával tudott bevinni. Tanulni-tanulni-tanulni! Nem véletlenül írja mindenki a videók, streamerek, játékmechanikai leírások áttanulmányozását. Hajrá! :R

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#192570) Zolee11 válasza wwenigma (#192554) üzenetére


Zolee11
senior tag

Nagyon szépen köszöntem! :)
Mégsem olyan rosszak az összefüggés érzékelőim ezen a téren sem. :N

(#1925869) galervin93
Ezzel mind tisztában vagyok.
Megint elmegy a mondandóm lényege, és az jön le, hogy egy 35% win rate-es játékos, aki meg se lövi a tankjai HP értékét, itt jajveszékel. Nem, nem erről van szó, hanem arról, hogy olykor olyan ágra tesz a játék ami kritikán aluli játékélménnyel jár. Jöttek erre a kérdések, hogy mi értelme lenne ennek. Hát kaptunk is rá választ. Ugyanis van rá magyarázat, mégpedig az 50% winrate érték tartása, nos nekem 52% volt... és ma már azért meglövöm a tankjaim HP értékét átlagban bőven. Csak kivágta a biztosítékot az amit tapasztaltam a játékban az elmúlt napokban, ennyi történt.
És igen, próbálok tanulni, tanulni, tanulni, és olykor videókat is nézek. :)

[ Szerkesztve ]

no brain, no problem

(#192571) Massmurderer válasza Zolee11 (#192570) üzenetére


Massmurderer
őstag

Az hogy meglövöd a tankod HP értékét,egy dolog.Mész pl. 10es be,te,meg van még kb 2 aktiv játékos,többi matyizik.Szétlövik a bandát,bukó a csata.Mit kapsz érte???Semmit. Volt hogy mentem T95,T100E3,sebzés 3-4k,azt wn8 pirosba volt.Mit nyertem vele???Semmit.Hiába sebzed meg a tank hp értékét,ha bukod a csatát a többi miatt.Win rate megy lefelé nálad az összesitésnél,meg a tanknál is.Ennyit értél el vele csak.És akkor ha megnézed,nem te voltál a hibás,megvolt a sebzésed,hanem a többi töketlensége miatt szivsz te.

(#192572) zodo


zodo
nagyúr

4 év jutalma, most megyek megnézem a RU 2. éves hozamot. :)

(#192573) kchryss válasza zodo (#192572) üzenetére


kchryss
addikt

4 éve kellett volna regelni ru szerverre. :W

(#192574) inferno88


inferno88
őstag

Kíváncsi vagyok, hogy este mi üti a markom. A twitch-es és most ezzel az x5-ös csomaggal egy rakás tankot ki tudok majd fullozni vagy befejezni a grindet.

Semper fi!

(#192575) zodo válasza kchryss (#192573) üzenetére


zodo
nagyúr

Épp keresni akartalak. :)
Be tudsz lépni a RU szerverre ezen a fos Game Centeren keresztül?

Megadom a fiók nevet és jelszót, belépve és pipa miközben megjelenik a RU játékos nevem.
Játék gombra kattintva, válassz fiókot a listából ahol csak EU van.
Ad hozzá fiókot, belépek megint de ördögi kör kezdődik ha a Játék gombra kattintok.

(#192576) ollie válasza zodo (#192575) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A RU szerverre külön klienst kell letölteni, nem?

***

(#192577) Argh!


Argh!
aktív tag

Azt hittem ez az ingyen Hellcat nem teljes erteku prem lesz, de az! :K
Elso csata 1600 dmg 73k. Egesz hasznalhato gep :C

(#192578) ollie válasza Argh! (#192577) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Abban nincs benne az 50k credit prémium küldetés az első csata után?

***

(#192579) zodo válasza ollie (#192576) üzenetére


zodo
nagyúr

Nem tudom, megnézem mert lehet ez a megoldás.

CIS, Észak-Amerika, Ázsia fiókot lehet hozzáadni EU-n kívül a Game Centerhez és bíztam benne hogy talán nem kell plusz kliens de lehet a játékot is le kell majd töltenem hozzá.

Szerk: :(((

Leszedtem a RU telepítőt, a meglévő Game Center nyílik meg egy felugró ablak kíséretével hogy válasszak játék nyelvét és helyét.
Kiválasztom a valamilyen RU vagy CIS nyelvet és helyet, ekkor a nemrég hozzáadott RU fiókomra kattintva bejelentkezek és hogy előbb, pipa miközben megjelenik a RU játékos nevem és megkezdődik a telepítés.

Fantasztikus! :W
Aztán lehet szidni a modokat mert hogy pl a RegionChanger-19.10 -el eddig hibátlanul ment a szerver választás ami után csak be kellett jelentkezni és futott a játék.

[ Szerkesztve ]

(#192580) Argh! válasza ollie (#192578) üzenetére


Argh!
aktív tag

Ja de, nem tudtam hogy ilyen is van, akkor benéztem, sry :U Akkor ez is csak disznek lesz a garázsban :K

[ Szerkesztve ]

(#192581) jano_77


jano_77
nagyúr

Azoknak, akik használnak modokat - tök mindegy, hogy mennyit és mit - elindult rendesen a játék a frissítést követően? Mert nekem nem, bezárt Oops hibával és ha csökkentett módban indítom el, akkor meg nem dobja fel, hogy miket kaptam. Meg vannak a garázsban pl a Hellcat, meg a kötvényeket is megtalálom, de nincs az üzenetek között pl, hogy miket kaptam!?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#192582) 3 válasza notika77 (#192544) üzenetére


3
senior tag

Írtál/írsz a supportnak/hivatalos fórumba? Érdekelne a válasz.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#192583) jano_77 válasza 3 (#192582) üzenetére


jano_77
nagyúr

mivel a YES és NO-n kívül nem igen tudok angolul, ezért ezt nem vállalnám be. :N

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#192584) zodo válasza zodo (#192579) üzenetére


zodo
nagyúr

Fut a CIS játék telepítése a már telepített (EU)mappában lévő WOT.exe-el indítottam a játékot és engedett bejelentkezni ami ugye lehetetlen a Game Center óta, ráadásként egy korábbi 3 éves kis acc-ra. :DDD :F Van baj bőven! :W
Mindenesetre átvettem a jutalmat ha már arra jártam.

folyt köv. ha települt a CIS játék.

(#192585) zozyk válasza jano_77 (#192581) üzenetére


zozyk
addikt

Igen, nálam megy minden simán. :K

(#192586) Jarod1


Jarod1
addikt

Hát ez Harmatgyenge volt WG....azt hittem a tavalyi 5 millás kredót vagy többet dobálja majd,
pont egy standard B hez kellett volna...
erre dobozokat vágott a pofámhoz.... :O

(#192587) 3 válasza jano_77 (#192583) üzenetére


3
senior tag

Azt notika77-nek írtam.

Annyi angoltudással valóban nem érdemes felkeresni a supportot. Ugyan elegendő lenne, ha csatolnád a képet, és megkérdeznéd "WTF?", de akarva-akaratlanul nem értenék, mi a gondod, mert fogalmuk sincs a termékről, amit támogatnak. Minden munkanap bemennek melegedni, pötyögtetnek valamit, aztán hazamennek. De lehetséges, hogy otthonról tesznek az ügyfélre. Mindegy is. :)

[ Szerkesztve ]

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#192588) jano_77 válasza 3 (#192587) üzenetére


jano_77
nagyúr

jól benéztem, sry :B :DDD

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#192589) zodo válasza zodo (#192584) üzenetére


zodo
nagyúr

Fent van a RU játék, Game Center-ben be voltam jelentkezve a RU fiókkal így már simán elindult a játék gombra kattintva.

2 éves fiók java = 6 nap prém, 20k free xp, 3 db távcső, 850k kredit a többi sallang mellett.
Jöhetnek a régen látott RU akciók. :)

(#192590) zozyk válasza Jarod1 (#192586) üzenetére


zozyk
addikt

Azért esik ez-az a dobozokból is... 2x3 nap prém többet ér mint 5M kredó...szerintem...


[ Szerkesztve ]

(#192591) kchryss válasza zodo (#192584) üzenetére


kchryss
addikt

1x próbáltam ki mivel láttam, hogy a game centerbe be lehet lépni ru régiós accounttal is. Beléptem a game centerbe, rányomtam a játék indítására, erre az eu szerveren lévő acc-omba léptetett be.
Többször nem próbáltam. Leszedtem a region changert és ugyanúgy működik mint régen, én azzal léptem be és játszottam két nappal ezelőtt ruszki szerveren. Egyszerűbb mint leszedni újra a teljes klienst amihez egyébként nem is lenne elég tárhelyem.

(#192592) ollie válasza zozyk (#192590) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

2x3 nap prémiumot viszonylag olcsón tudsz venni, 5 millió credit nagyon drága (vagy pénzben, vagy időben).

***

(#192593) BÁ Nutrition


BÁ Nutrition
addikt

Ezeket az ajandekokat csak ma lehet megkapni vagy ha holnap belepek akkor is?

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#192594) zozyk válasza ollie (#192592) üzenetére


zozyk
addikt

Véleményem szerint a 6nap prém + a 10 db kredit booster többet ér, de nem vagyunk egyformák...

Aki meg pénzért vesz kreditet, meg is érdemli... :B

(#192595) ollie válasza zozyk (#192594) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Odaírtam, hogy vagy időben drága.

***

(#192596) zodo válasza kchryss (#192591) üzenetére


zodo
nagyúr

Sejtettem hogy jó a RegionChanger csak nem akartam keresgélni.
Az nem tiszta hogy lépsz be RU-ra az EU fiókkal?

(#192597) 3 válasza BÁ Nutrition (#192593) üzenetére


3
senior tag

Egy év van rá.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#192598) jano_77 válasza zozyk (#192590) üzenetére


jano_77
nagyúr

Kinek, mit dob ugye a rendszer! Csak azt nem értem, hogy miért nem ugyan az jár az összes mondjuk 7 éves reg-el rendelkezőnek? Miért van vkinek 6 nap prémium, míg másnak mondjuk csak 2. Én félre ne érts, nem sajnálom Tőled, csak nem értem. Ráadásul, ha jól látom, Neked 6 éves a reged, mégis kaptál 6 nap prémet. Hol ebben a logika és a hűség megjutalmazása? :F




Én azt mondom, hogy ez elég karcsú lett így sajnos. :U

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#192599) zodo válasza 3 (#192597) üzenetére


zodo
nagyúr

és ha elmaradt volna akkor a tavalyi jutalmakért DEC.01-ig kell bejelentkezni.

(#192600) zozyk válasza ollie (#192595) üzenetére


zozyk
addikt

5M max 1 nap intenzív farmolás...és akkor a potya free xp/legénység húzás ide sincs számolva még... :U

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.