Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-25 14:42:20

LOGOUT.hu

Ebben a témában VPN-el kapcsolatos kérdéseket lehet megbeszélni, különféle VPN szolgáltatók, és VPN képes eszközök, pl. VPN-t is tudó routereken, NAS-okon a VPN használata. Különféle VPN típusok (PPTP, L2TP, OVPN, WG, SSTP, stb...), pl. melyiket érdemes, mik a különbségek, előnyök-hátrányok.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2928) Major Lion


Major Lion
senior tag

Hello, Apple TV-n szeretnek VPN-t hasznalni, ezert elofizettem PureVPN-re, de nem mukodik, igazabol nem mukodik telefonon se, PC-n meg nem probaltam, de gyanitom hasonlo a helyzet. A cel streaming lenne, Disney+, SkyShowtime, HBOMax es magyar tartalom, usa vagy skandinav tartalmak erdekelnek.
Az app-ot felraktam, Koppenhaga kivalaszt, de sehol nem valtozott a tartalom, talan nemelyik app jelezte hogy nem otthon vagyok. Prime mondjuk kiirta hogy VPN-t hasznalok, nem tudok lejatszani semmit, de ha USA-t valasztom akkor azokat lejatszotta. Aztan elkeztem mas europai orszagokat kivalsztani es hasonlo eredmeny, semmi valtozas, ugyanaz az eredmeny.
Az IP cimem ellenoriztem, azt a kivalasztott orszagnak megfeleloen mutatja, viszont se az AppleTv-n se az iPhone-n nem mukodnek a streaming app-ok.
Kirpobaltam az IPVanish-t is, eredmeny ugyanez.

On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.