Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
Bikkrom
üzenetére
Én a chromium alá úgy tettem flash-t, hogy:
1. Linuxos flash driver letöltése Adobe honlapról, kitömörítés valahova a saját könyvtárba
2. a kitömörített flash driver (libflashplayer.so fájl) bemásolása a /usr/lib/chromium-browser/plugins könyvtárba
3. parancsikon készítése a chromium-nak, hogy az enable-plugins kapcsoló is benne legyen
Ha nagyon nem megy, akkor ne parancsikonnal vagy menüből indítsd, hanem kézzel, terminálból, akkor elsírja, mi a baja.
Más téma, ha már itt vagyok: biztosan többeknek van otthon kis linuxos házi szerverük, egy PIII-as gépet akarok beállítani samba-ba, kérdés az, hogy ne pazaroljon sok energiát, érdemes-e WOL-al ébresztgetni (gondolom akkor ilyen hálókarit kell vennem, az alaplap elméletileg támogatja), vagy elég ha hibernálja magát, ha nincs aktivitás? (napközben nincs otthon senki, max. torrent megy, de az is eléggé ritkán)
Aktív témák
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest