- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Mi ez a zombi hálózat? Kifejtené nekem valaki?
-
qdak
addikt
ezt a gyökér kamu szöveget
-
Dr_Syrex
senior tag
éredekes, amit írsz. én msn-es win live ID-n (hotmail-es cím) keresztül töltööttem le a Win 7 RC-t, de érdekes módon egy deka e-mailt nem kaptam erre a címre az oprendszerrel kapcsolatban.
A különös a dologban az, hogy a gmailes címemre viszont jött egy mail, hogy köszönik, hogy letöltöttem a Windows 7-et és nagyon fontos a tesztlesém,....stb, de ha esetleg mégsem lenne letöltve akkor bátran tegyem meg.. Eddig onnan csak a TechNet szeminárium hírlevelei jöttek. -
premete
veterán
Nem egészen, bár ironizálás is volt benne: május 5.-én reggel 8 órakor letöltöttem a windows 7 RC-t a MS oldaláról, majd telepítettem, kipróbálási célból. Azóta naponta kapok egy hírlevelet, vagy kettőt, hogy töltsem le ugyanezt megint. Töröltem a hírlevélből, hogy ne küldjenek ilyen e-maileket, de május 12.-ig naponta mégis küldték ugyanezt, majd 12. után más tartalommal. közben letöröltem a windows 7-et, mert nem jött be: eldobálja a mobil internetet (xp és linux alatt hibátlan) nem ismeri fel a Kingston datatravelert (xp és linux alatt megy simán). mivel 2 op. rendszert használok, így 1 MS és 1 linux maradhat. nekem a ms elérhetőek közül az xp tudja azt, amire szükségem van, a kéretlen reklámokat pedig nagyon nem szeretem.
-
premete
veterán
válasz
geprombolo #122 üzenetére
En sem azért szedem torrentről, mert nem elég gyors a netem:
Csak jobban bizok a torrentekben, mint a microsoftban; onnan legalább nem küldenek spamokat naponta és e-mail cím,név, lakcím, vallás, stb. sem érdekli őket.
-
-
FTeR
addikt
válasz
geprombolo #125 üzenetére
tod, nem a világ a hülye.
-
geprombolo
őstag
-
FefeeX
veterán
válasz
Úgy, hogy ha nem letöltő programot használsz, akkor a beépített Xplorer/Ffox bufferel egy jó ideig (amig ugye nem látod hogy jönne), majd rászabadítja, és a bufferrel együtt jön, azzal számolja a sebességet... (mondjuk így kb azt látod, hogy folyamatosan csökken a sebesség, míg beáll a 2 megabitre) -vagy emelés volt a szolgáltatónál
-
FTeR
addikt
válasz
jah, mert G szolgáltatásaihoz nem kell g fiók és Y! sem használ semmi ilyesmit.
-
geprombolo
őstag
válasz
Dr_Syrex #121 üzenetére
Na, ott rohadjanak meg a lájvájdíjükkel együtt! Kérdés: tudják ezt még tovább komplikálni? Már így is szinte átláthatatlan, legalábbis nekem, mert én az egyszerű dolgokat szeretem, mint a yahoo, vagy gugli. Mindegy, holnap reggel kiírom lemezre a win-t oszt csókolom.
Azért még mindig nem értem, hogy miért kell valamit torrentről, biztonságtalan helyről lehúzni, ha lehet normálisan is? Csak hogy egy héttel hamarabb legyen fent a gépén egy nemvégleges próbaverzió?
Ja, nekem a win szerveréről gyorsabban jön, mint amit a netem elbírna, ezt nem értem. 2 megabites vonalon 320 kilobájttal jön, ami 2,56 megabitnek felel meg. Ezt hogy csinálják? -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
geprombolo #120 üzenetére
igazából csak egy Windows Live ID kell hozzá, amihez bármilyen e-mail címet használhatsz.
-
premete
veterán
válasz
geprombolo #118 üzenetére
Ez a link nagy segítség azoknak, akik képtelenek beírni a keresőbe, hogy windows 7 RC.
Nem kell msn a letöltéshez, bármilyen e-mail cím elegendő.
Nem hiszem, hogy bárkinek is vírusgondjai lennének a torrent letöltés miattl, leszámítva a picipuhát. -
geprombolo
őstag
Van direkt linkem a win7 rc-hez, ha valakit érdekel, az katt ide, a kódja meg MVYTY-QP8R7-6G6WG-87MGT-CRH2P
Segítsük a bajbajutottakat, meg azokat, akiknek nincs msn-jük, ahogy nekem is csak tegnap óta van, csak emiatt. Szóval mindenki lecserélheti eredetire a vírusost eredeti 64 bitesre (ez a 64-es, mad'elfelejtettem említeni). Szabadon lehet másolni, meg minden, mondta a Microsoft.
(remélem nem mentem tilosba, hogy közzétettem a linket, de ha mégis, kérem kimoddolni) -
VladimirR
nagyúr
amennyire tudom, eredetileg a neowin foruman jelent meg az info, onnan terjet szet elobb blogokba, majd a hiroldalakra
-
daninet
veterán
Lehet hogy az MS terjeszti a hírt hogy ne szedjék le az emberek
-
VladimirR
nagyúr
1: ehhez valoszinuleg a scene-nek semmi koze
2: altalaban az ilyen "megpecseljuk a biztonsagi hibakat" release-ek azok, amikben mellekesen kikapcsoljak az au-t, a tuzfalat, a defendert, en meg azt senki orra ala nem dorgolnem, leven annyit er az egyszeri patch-eles az esetleges jovobeniek kiiktatasaval es a vedelmi szoftverek letiltasaval, mint halottnak a csok (sot, tobbet art, mint hasznal)
3: egy rc-t hova patch-eljenek, mikor a heten jott ki hozza az elso javitas? (mint emlitettem, ez egy ket hetes hir) -
Kain
senior tag
Én csak azt nem értem,hogyha van egy jól működő,szabályozott warez-scene,akko minek a realesekbe virus,saját maguk alatt vágják a fát.Inkább csinálnának egy olyan verziót,amiben patchalve van x számú biztonsági rés,na azt lehetne a MS orra alá dörgölni
.
-
domi007
őstag
Aki kártékony kódot ír és egy központi command szervert használ az nagyon Google-hacker vagy script kiddie..Manapság már inkább a P2P alapon "egymástól töltjük le a mester utasításait" módszer dívik, ezzel kiiktatván a sérülékeny központi szervert.
Második észrevétel: ha rootkitként installálódna akkor meg semmi nem venné észre, mert h rootkit kereső nincs Win7-re az szinte biztos
De mind1, aki szegényke megszerezte valahonnan a kódot, annak csak ilyen féregre telt
DOMy
Új hozzászólás Aktív témák
ph Zombit csinál a warezváltozat a felhasználó gépéből. Vigyázni kell, mert a bűnözők egyre gyakrabban fertőzik meg a kalózverziókat – mondják a szakemberek.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest