Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30) f(x)=exp(x) válasza Kasya (#28) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

Mivel a csapból is ez folyik, egy kicsit utána olvastam...
A lényeg az az, hogy azt senki se mondja, hogy milyen húsokat vizsgáltak meg. Javarészt mindenféle pácolt, ezze-azzal bevont húskészítményeket, ami a minél hosszabb tárolási/raktározási idő miatt szükséges.
Most lepődjek meg, hogy ezek a mesterséges anyagok rákkeltőek? Itt nem a házi kolbászról stb.-ről van szó, hanem ezekről. A Supermarketekben ha ránézek valamelyik pácolt vörös húsra vagy kolbászra, látom azt az ismeretlen eredetű anyagot, amiben áll, ez ki szerint egészséges.
De azt is hozzá kell tenni, hogy még így is egészségesebbek, mnt a többi termék 80%-a.

s3nsitivity: OK, befejeztem!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.