Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-25 12:14:54

LOGOUT.hu

Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője. ;)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1830) fery02 válasza cibere11 (#1829) üzenetére


fery02
addikt

A Misfit az teljesen automata és lényegében annyit tudsz csinálni csak, hogy a fel-le gombbal váltogathatsz a 4 darab képernyő között (napi lépés szám, heti lépésszám átlag, napi alvás, heti alvás átlag). Középső gombbal meg szinkronizálni tudsz a telefonos Misfit app-al (ha az fel van telepítve persze).

Én is Misfit-ezek, de szerintem törölni fogom majd, mert nappalos műszakokban nem fogják engedni az órát munkahelyen (balesetveszély miatt), úgy meg nem igazán látom értelmét, hogy csak szakaszosan tudjon majd statisztikát adni, hosszú napok kihagyásával.

Még a Sleep as Android lehet amúgy érdekes egy app, mert az állítólag úgy figyeli az alvásciklusodat, hogy képes olyan időpontban ébreszteni, mikor a legkellemesebb lenne az ébredés.
Így például nem engedi azt, hogy esetleges túl alvás miatt legyen aztán egész nap fáradt az ember.

Nekem ez mondjuk minimum hétvégén lenne esetleg alkalmas, mert hétközben úgyis alig van meg a 8 óra alvás (oda nem kell olyankor csoda app :) ), hétvégén meg úgy vagyok, hogy legalább akkor aludjam ki magam és magamtól keljek fel. :)
Egyébként sem igazán értem, hogy honnan tudhatná egy alkalmazás, hogy éppen én nekem egy fáradtságos hét után hétvégére mennyi alvásra van szükségem, mert az alkalmazásban mindentől függetlenül meg kell adnunk a kívánt alvás óra mennyiséget...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.