Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Hieronymus


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Nem kell szkeptikusnak lenni.

Nekünk üvegkerámia (Ceran) főzőlapunk van. Nagyjából 20 éves és még kiváló az állapota. Persze már karcos, de ez nem befolyásolja a működését.

Ha nem verik kalapáccsal, akkor örök életű. A kifutó étel, a ráégésen kívül nem okoz kárt. Ha nagyon kell pengével lehet tolni a ráégett ételt. De van hozzávaló tisztítószer, ami kíméletesebb.

Az edények jelentős részét érdemes selejtezni, mert nem fekszenek fel rendesen a főzőlapra. Ezzel jelentős hőmennyiség távozik az edény alól. Ami billeg, annak mennie kell.
Az olcsó serpenyők és vékony falú edények deformálódnak a melegítés hatására. Azt írják rájuk, hogy főzés sütés közben egyenesedik ki az aljuk. Elméletileg. Gyakorlatilag talán, egy megadott hőmérsékleten.

Szóval nem kell félni.

Ha indukciós főzőlapot veszel, akkor az optimális edények még fontosabbak.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.