Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20884) Orgi


Orgi
őstag

Köszönöm a véleményeiteket.

Mostanában sokat tapicskoltam telókat MM-ban, normál árkategóriában (100k környéke) bevallom egyik sem hozott lázba, Honor 8 sem annyira. Én is linkeltem itt vagy a Dtek topicban korábban a BB által kommunikált módosításokat az Idol 4-hez képest, azért akadt egy pár, persze lehet a fele parasztvakítás. Szerintem igazából már erre a vonalra fejleszt csak a BB, nekem sem feltétlenül tetszik, de ez van, szóval a biztonsági hátrány ledolgozása folyamatosnak tűnik (jönnek a havi frissítések is), míg sajna OS10-re semmi (és azért biztos abban is akad pár, ami már sose lesz javítva). Crackberryn és itt is általában pozitívan nyilatkoznak a Dtek tulajok.
Tök jól el vagyok a z10-el, de azért mint kommunikációs eszköz is sajnos hagy kívánni valókat, ha az emberek tömege Messengeren meg Viberen akar kommunikálni, akkor ezzel nincs mit csinálni. De igazából engem a böngésző kezd egyre jobban zavarni, én csak az egyre nyögvenyelősebb oldalbetöltési részét látom (sokszor teszteltem Dtek-kel és más kiállított készülékkel is ilyen szarul megírt oldalakon, minden máson pöccre ment), de programozó ismerősöm most cserélte le a Passportját, mert egyre több dolog nem működik már megfelelően benne szerinte.
Ugyanakkor imádom ezt a rendszert már 3 éve, nagyon megszoktam, olyan őrjítően nem hiányzik semmi... és ha jól láttam pár megszokott, ismerős dolgot próbál Androidra átemelni a BB (Hub, naptár)...
Jöhetne még egy bejelentés egy tuti 10.3.3-ról a hosszú changeloggal és mindjárt eldöntené a kérdést, de félek, ez már csak vágyálom marad.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.