Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:22:01

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10851) DonMaster


DonMaster
addikt

készenlétben nekme az akksi 4%-ot merült 10ora allat ami nem mondhatni rosznak persze este amikor aludtam wifiki mert akkor minek de nappal is akkor emgy csak ha használom a wifit de igy simán kibir 3napot ami nagyonjo

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#10852) ngabor1986


ngabor1986
csendes tag

Sziasztok,

szükségem lenne egy kis segítségre: offline kdz-vel felraktam a V28B-t, de nincs mobilnetem, a fentebb leírt gyári beállításos megoldás nem segít, rootolva nincs. Van valami módszer, hogy gyári recovery-be lépjek és onnan állítsam vissza, hátha segít? Vagy rakjam újra kdz-vel?
Köszi

Meggyógyult...köszi
kértem egy új távbeállítást a vodától:)

[ Szerkesztve ]

(#10853) mar_tin válasza DonMaster (#10851) üzenetére


mar_tin
tag

Igen én is ezt tapasztalom 8-10 óra alatt merül 5% -ot. Wi-Fi nélkül. GB alatt ennyi idő alatt merült tízet is. Viszont terhelés alatt gyorsabban merül. Illetve a memória kezelés is változott. Hiába van benyomva a GO Launcerben, hogy ne engedje leállítani akkor is szinte mindig kiszedi a memóriából, például akkor is, ha csak böngészek. Nálam megy a Chrome is engedte telepíteni. A szabad memória általában 100 MB körül van, ha csak a launcherben állok, ez nem sokat változott a GB -hez képest, arra leszek majd kíváncsi, hogy egy hét múlva mennyi lesz, GB alatt ugyanis egy hét után már általában 30-40 MB -nál nem maradt több. Játékok alatt szerintem rosszabbul teljesít, legalábbis a Subway Surfers darabosabb. Angry Birds -ök alatt is meg-meg akad a hang. Multitasking egy hangyányit jobb lett. Ja igen, és az elindulás is gyorsabb kb. egy perc a GB három percéhez képest. Ennek a telefonnak továbbra is az 512 MB memória a leggyengébb pontja (amiből ráadásul csak 440 MB -ot jelez használhatónak).

(#10854) tamas.nick


tamas.nick
aktív tag

nekem az egyik este merült le 100%-ról 48%-ra, mondjuk a WiFi be volt kapcsolva, de GB alatt nem volt ekkora zuhanás.
Amit még észrevettem, hogy GB és most ICS alatt is gyakran eltűnik az ébresztőóra ikon az értesítési sávból, néha fel-fel villan pár másodpercre de aztán újra eltűnik.

[ Szerkesztve ]

(#10855) DonMaster válasza tamas.nick (#10854) üzenetére


DonMaster
addikt

azéer nem mindeg hogy wifi vagy nélküle mert wifivel még ha levan téve akkor siméán lemerl egy este allat de nélküle meg nagyinjo másik meg ha nincs bedugva este töltöre meg amugy is alszok akkor minek a wifi bekapcsolva ??? nem hiszem el hoyg oylan nehéz kinyomni kb 3 érintés az egész és rengeteg energiát emg lehet vele sporolni meg az akut is kiméli de ez csak az én véleményem töltön persze én is wifivel hagyom este de töltö nélkül kinyomom mert nicns értelme, memoria nekme edig nagyon jo 160mb szbabad elégé stabilan nem akad semmi amit eddig probáltam vice city zökkenö mentesen megy 1 bug van benne hoyg a hang szaggat de ez szerintem más okbol mert a kép simán 40fps-t dobb játék közben , most wanted szagatás mentesen megy , ami viszont havernak a nexus7-én bebeszaggat ami azért ehez képest jobb mindne téren , mobilnet hspa+ simán meg van megint a 21mbit/s le , és a legjobb hoyg gyorsan reagál mindenre ,

kérdésem lenne hoyg a smartshare-t hoyg tudom belöni mert megy hoyg gépen betolok egy listát megosztásra media playerrel és azzt mobilrol wifi pcsuite -al látom is és leis tudom játszani análkül hogy letöltené csak érdekellne hoyg simán a win7 es smartshare az valakinek megy mert nálam azt irja hoyg instabil a kapcsolat ? ötletek vagy probálta valaki?

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#10856) tamas.nick válasza DonMaster (#10855) üzenetére


tamas.nick
aktív tag

Este szoktam tölteni a telót, de most kivételesen kihúztam, mert zavart a töltő sípolása. A WiFi-t meg kivételesen nem kapcsoltam ki (WP megszokás), de GB alatt is néha bent hagytam és ott nem merült ennyire.
Vice City nálam sajnos akad, nem csak a zene, de a kép is, pedig le van tekerve a grafika, viszont a Real Racing 3 szépen fut.

(#10857) DonMaster


DonMaster
addikt

mindenkinek ajénlom hoyg ics-vel probálja ki a pc suite dlna (smartshare) funkcioját brutális filemt a pc suitbe be linkeli és mobilon lehet nézni ugy hogy nem kell fogllajon helyet mobilon bonuszként még mobilon belehet nyomni a 3d-is egy kis ikonnal és már a 2d-s film 3d-s stream nagyon jo , még 3d-s filmell is kiproblom de eddig nagyon király , jah zenével is megy meg képekkel is hoyg mobilon nézem a gépen betett dolgokat, és bonusz még az hoyg forditva ha windows media playert inditok 12-eset vagyis win7-tel és mobilon bevan nyomva a smartshare akor látom a lejátszo ezsközt és megtudom nzni a képeket zenáéket videokat semmi plusz hkuszpokusz nélkül tehát nagyon jo érdemes kiprobálni mindenkinek

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#10858) kisvillam


kisvillam
tag

hali all!
szeretném a segítségeteket kérni. olvasgattam itt a fórumban a frissítésről, de még soha nem frissítettem ilyen módon. jelenleg 2.3.5-ös android és V21a szoftver van a telón (T-mobile). gyári szoftverrel nem engedi frissíteni azt írja, hogy nem támogatott készülék a telefon meg azt írja hogy a legfrissebb szoftverem van... Magyar nyelvű ICSre szeretném frissíteni. Valaki tudna egy egyszerű és használható telepítési módot linkelni? köszönöm előre is! esetleg skype on is elérhető vagyok kisvillam1989 névvel.

(#10859) horimiki72 válasza kisvillam (#10858) üzenetére


horimiki72
aktív tag

ment egy p.ü. amiben benne van ami kell.Sikerült eddig mindenkinek vele.

Kawasaki ZX12R

(#10860) kisvillam válasza horimiki72 (#10859) üzenetére


kisvillam
tag

köszönöm a gyors választ! megpróbálom! :)

(#10861) Levwi


Levwi
aktív tag

Hali
Havernak van egy p920-as és szeretném neki frissíteni magyar ics-re lehetőleg recovery-ből csak ugye ahoz root-olni kell a telót csak az semmilyen módon nem jön össze próbáltam már sokféleképpen superoneclick-el meg a megatronnal is csak nem sikerül valaki tudna segíteni.
A lehető legbiztonságosabb mód kellene mert nem akarom téglásítani neki a telót.

Huawei P20 Pro Black

(#10862) DonMaster válasza Levwi (#10861) üzenetére


DonMaster
addikt

ájjjjjj recoveryböl nem fogod soha az életben felteni az ics-t azt felejsd el csak máskép lehet kicsit olvas vissza link leirás mindne van fennéb recoveriböl max téglát csinálsz belöle szerintem ezt nem akarja ahaverod és v21-et meg megatronnal lehet rootolni az elöte lévöket meg superoneclik, az ics-t meg lehet recoveryböl rootolni

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#10863) DonMaster válasza Maxentius (#1) üzenetére


DonMaster
addikt

szorgalmazon az elsö hsz modositását egy képekkel ellátod ics frisités és root linkekkl ellátva , ics frisités allat mind a 2 modszert amivel lehet frisiteni ics-re a v21a-e-f-röl a telot , tehát kérnék egy moderátort hoyg ha kell összegyüjtöm és valaki modositja az elsö hszt aszerint hogy bene legyen ez az ujjitás

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#10864) Levwi válasza DonMaster (#10862) üzenetére


Levwi
aktív tag

próbáltam a Bekapcsolt állapotban flashelés-t ahogy le van írva az első hsz-ben de az se csinált semmit.
Azért gondoltam a recovery-s módszerre.
Kikapcsolt állapotban meg nem merem megcsinálni mert annál nagy az esély hogy tégla lesz.

Huawei P20 Pro Black

(#10865) hard74


hard74
senior tag

Sziasztok.
Már 1,5 eve.olvasom a fórumot(amióta megvan a telo) és nagyon sok hasznos dolgot tanultam,mivel ez az első droidos telom.Eddig minden frissítést sikerült feltenni offline kdz-vel,az ICS-t is.Viszint a root-tal most bajban vagyok.A 10720-as leírás alapján elkezdtem,de a 6-os megnyomása után kéri az omap drivert.Na azt hogy?
Illetve az sem tiszta,hogy be vagy kikapcsilva.kell kezdeni.

[ Szerkesztve ]

LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7

(#10866) kisvillam válasza horimiki72 (#10859) üzenetére


kisvillam
tag

hali
az általad leírd módszernél a 7. ponttól nem tudok tovább jutni.
"8.Ha közben felugrik egy kis téglalapban akármikor a "nézze meg az interneten futó programokat" szöveg akkor mindig a Bezárást vagy Cancel-t kel megnyomni!" ez okés, de rányomok hogy cancel, semmi nem történik. ha meg én indítom el a "B2CAppSetup" mindig a netre akar menni, és onnan akar frissíteni :S próbáltam net nélkül de akkor meg kiírja hogy nem sikerült csatlakoznia a szerverre :S a "10.a most következőn ráktintasz a Clear phone Software uptate rgistry-re majd a nyelvet állítod be középen a Different country-nak kell lennie a legalsón megkeresed a magyart vagy hungary és OK" sem jön elő sem a 9. :S tudsz segíteni? jahh és a small server progi csak egy nagy üres szürke ablak :S

[ Szerkesztve ]

(#10867) horimiki72 válasza Levwi (#10864) üzenetére


horimiki72
aktív tag

az első h.sz. felett eljárt az idő én úgy mondanám szerencsére!Teljesen egyetértek Donmasterel,ráfér egy frissítés mert alig van ott még használható infó.Neked meg elküldöm azt a p.ü.-t amit már sok mindenkinek ezidáig és menni fog az ICS felrakás téglázást mellőzve.

Kawasaki ZX12R

(#10868) horimiki72 válasza kisvillam (#10866) üzenetére


horimiki72
aktív tag

ez akkor történik ha nem rendszergazdaként indítod a vbs-t.Függeszd fel a rendszergazdaságot ha máskép nem megy és restart.A már futó lg updatert/agent álítsd le ha máshol nem tudod pl rejtett ikonok ahol a windows updater is figyel akkor a feladatkezelőben lődd ki!

Kawasaki ZX12R

(#10869) horimiki72 válasza Levwi (#10864) üzenetére


horimiki72
aktív tag

mellé ment :)

[ Szerkesztve ]

Kawasaki ZX12R

(#10870) Levwi


Levwi
aktív tag

Melyik a legbiztonságosabb módszer az ics telepítésére?
És valaki tudna küldeni linket és leírást róla?
Előre is köszönöm.

Ahogy látom horimiki72 már elküldted a leírást köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Huawei P20 Pro Black

(#10871) kisvillam válasza horimiki72 (#10868) üzenetére


kisvillam
tag

3.8.1 re frissít a United Mobil Driver. A Small server ablakban ez a szöveg van újraindítás után a nagy szürkeség helyett

Small HTTP Server ver. 3.05.93
by Max Feoktistov
E-mail: support@smallsrv.com
(C) 1999-2010
UNREGISTRED SOFTWARE
Please register!

HTTP Root dir=www def=index.* port=9002 Number of connections=16

ez eddig jó? :) viszont az első indítás hibaüzenettel indul, mellékelve csatoltam.

[ Szerkesztve ]

(#10872) horimiki72 válasza kisvillam (#10871) üzenetére


horimiki72
aktív tag

a nagy szürkeség nem gond..elindítottam az én gépemen is hogy megnézzem mi van de az nálam se mutat mást és mégis lefut..win 7-en csinálod vagy mi az oprendszer a gépen?

Kawasaki ZX12R

(#10873) kisvillam válasza horimiki72 (#10872) üzenetére


kisvillam
tag

win 7 ײ64 és XPn is próbáltam, mindkét gépen ugyanaz a hiba :S

(#10874) horimiki72 válasza kisvillam (#10871) üzenetére


horimiki72
aktív tag

a rendszergazdaságot megoldottad?

Kawasaki ZX12R

(#10875) kisvillam


kisvillam
tag

amikor az R&D Test tool ban mindent megcsinálok amit kell utolsó kilikk ugye a Upgrade Start volna, de amikor rányomok a LG Mobile támogatási eszköz indul el, ami meg internetről akarja minden áron frissíteni :S nem értem miért

(#10876) kisvillam válasza horimiki72 (#10874) üzenetére


kisvillam
tag

jaja, rendszergazda módban fut

(#10877) kisvillam


kisvillam
tag

MSXML 4.0 Service Pack 3 (Microsoft XML Core Services) szerintem ezzel lesz a gond, amikor elindítom rendszergazdaként a Automatic Offline Procedure.vbs akkor ez a fájl küld hibaüzenetet

le okézva pedig a (#10871) kommentnél látható hibaüzenet jön

[ Szerkesztve ]

(#10878) horimiki72 válasza kisvillam (#10877) üzenetére


horimiki72
aktív tag

Hát nem tudom.. ha esetleg a host fájlal lenne a gond mégis arra ezt találtam megoldásnak egy korábbi hozzászólásban ahol hasonló problémák adódtak :"Ha a script nem módosítja le a C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts fájlt, akkor
kézzel kell módosítani.fájlba be kell szúrni a 127.0.0.1 csmg.lgmobile.com sort. Majd menteni. Közvetlenül a Win7 nem hagyja, mentem szövegfájlként máshová, majd a total commanderrel felülírom az eredetit. Előzőleg a .txt kiterjesztést törlöm."

Kawasaki ZX12R

(#10879) horimiki72 válasza horimiki72 (#10878) üzenetére


horimiki72
aktív tag

és az xp-n is ugyan ez jön elő??

Kawasaki ZX12R

(#10880) kisvillam válasza horimiki72 (#10879) üzenetére


kisvillam
tag

XP ue :S még van egy harmadik gép itthon azon is bepróbálom hátha :S ha nem megy akkor meg benzin meg gyufa... :)

(#10881) hard74 válasza kisvillam (#10880) üzenetére


hard74
senior tag

Kézzel írd át a hosts fájlt,nálam is ez volt amíg át nem írtam.
Esetleg az enyémre valaki?

LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7

(#10882) kisvillam válasza hard74 (#10881) üzenetére


kisvillam
tag

pontosan tudnál segíteni melyik fájlt kellene átírnom, mert a driver mappában nincs ETC mappa :S pedig a rejtett mappák és láthatók :S

(#10883) kisvillam


kisvillam
tag

köszönöm mindenkinek a segítséget! http://wreed-x.uw.hu/LG/index.html ez alapján sikerült megcsinálnom minden gond nélkül! :) ha bárkinek van ezzel kapcsolatban kérdése szívesen segítek! :)

(#10884) Psychlo


Psychlo
tag

Nem tudja valaki, hogy ebben Wolfson DAC van-e? Szerintetek megáll ez a teló ICS-nél, mert még az L7 is kap JB-t hivatalosan és abban is csak 512 MB RAM van?

Na oszt! Vótál fenn szombaton?

(#10885) DonMaster válasza hard74 (#10881) üzenetére


DonMaster
addikt

omap driver ha fent van akkor aksiki és telo aksi nélkül rádug és akkor elindul és akro aksibe és kb enyi ugyan ez még egyszer ahogy szalai leirta és menni fog
Psychlo a remény mindig meg lesz hoyg nem álmeg de kb esélytelen de kitudja már icsröl is azt mondták hoyg teszünkrá és mégis jöt leak verzio

[ Szerkesztve ]

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#10886) DonMaster válasza horimiki72 (#10868) üzenetére


DonMaster
addikt

nem tudod kinek kell ez ügyben irni? hoyg modositani szeretnénk az elsö hsz-t mert akkor leirom normálisan mindent hoyg melyiket hoyg kell feltenni linkekkel és azt betennénk mert szerintem sokaknak segitene, közben kiirtam az lg facebook oldalára is hogy jött valami leak kiváncsi vagyok hoyg hogy reagálnak az lg-sek akik még azt se tudják hogy mikor jönki :D

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#10887) hard74 válasza DonMaster (#10885) üzenetére


hard74
senior tag

Na ez az,"az omap driver ha fenn van",de azt hogy teszem fel?

LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7

(#10888) RVR400 válasza Psychlo (#10884) üzenetére


RVR400
veterán

Igazából hivatalosan még az ICS-ig sem jutott el. :) Egyébként rájöttem, hogy ez az 512MB édeskevés sajnos, mert pl a cápás játékot állandóan bezárja, ha közben hívnak. Kicsit idegesítő... :W

(#10889) DonMaster válasza hard74 (#10887) üzenetére


DonMaster
addikt

az omap drivdert ugy teszed fel hoyg kiveszed az aksit és bedugod gépre a telot és akor feltudod tenni lehet hoyg a feladat kezelöben kell nagyon gyorsan kattintani amikor megjelenik ha nem ismerné magátol fel ez a valoszinü mert folyamatosan eldobálja de én is igy csináltam hogy vártam amikor megjelenik és kb 4-szerre klikrá jobbal és ott manuális telepités vgy frissités és kiválasztotam ami itt van linkekben és feltelepitette és azota nem dobálja el aksinélkül, erröl leirást xda-n találsz hoyg hol kell mit nyomni képekkel ellátva ezt is szeretnénk itt betenni elsö hszbe mert az kicsit már elavult

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#10890) horimiki72 válasza DonMaster (#10886) üzenetére


horimiki72
aktív tag

az első h.sz írója is aktív még.Gondolom neki kellene jeleznie a moderátor felé,hogy volna mit változtatni.Az 1.h.sz.-kéne kimásolni aktualizálni a mostani időkre és elküldeni neki ha minden ok rajta már csak be kell illesztenie a moderátornak.

Kawasaki ZX12R

(#10891) DonMaster válasza horimiki72 (#10890) üzenetére


DonMaster
addikt

rendben akkor szerintem öszefogom gyüjteni mindent ami kell hozzá és irok a hsz létre hozzojának meg egy moderátornak is hogy ezt modositani kellene ha nem jönne össze akkor max egy zárt uj forumba aminek semmi értelme oda bettenném és azt linkelgetnénk nem kéne naponta töbször keresgélni a linkeket meg a leirást napi szinten leirni minden használatához , perzse szerintem ha meg is irom küldenéké neke dielötte egy példányt hogy ha kell valahol modositani akkor azt irt át vagy inkább böviteni ha ki hagyok valamit hogy minden benne legyen , köszönöm ezt me gis fogom csinálni még ezzen a héten

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#10892) horimiki72 válasza DonMaster (#10891) üzenetére


horimiki72
aktív tag

oké!jó ötlet :)

Kawasaki ZX12R

(#10893) szala86


szala86
aktív tag

DonMaster nagyon szivesen segítek én is az átírásban!

(#10894) aladab


aladab
tag

Elore is bocsi, ha volt mar rola szo, de esetleg nem tudja vki, miert nem mukodik a mobilnet? Siman lement a frissites (offline kdz), minden mukodik is, kiveve a netet. SZVK Orange a telefon..

Htc Desire-LG Optimus 3D-LG G2-LG G4-LG V10-Huawei P9 plus-LG G7-Realme X2 Pro-Realme G2 Pro-Nubia Z60 Ultra

(#10895) aladab válasza aladab (#10894) üzenetére


aladab
tag

Na mar minden ok, csak ugy profilt kellett letrehozni. :)

Htc Desire-LG Optimus 3D-LG G2-LG G4-LG V10-Huawei P9 plus-LG G7-Realme X2 Pro-Realme G2 Pro-Nubia Z60 Ultra

(#10896) DonMaster válasza szala86 (#10893) üzenetére


DonMaster
addikt

rendben amint meg van valamim akkor elküldöm mind a ketötöknek és max kiegészititek ha kihagynák valamit és utána küldenénk hogy hsz modositás lenne

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#10897) szala86


szala86
aktív tag

DonMaster nyugodtan használd az általam berakott képeket(Flashtóól, twrp...)!!

(#10898) szala86


szala86
aktív tag

DonMaster ment a privát!

(#10899) ngabor1986


ngabor1986
csendes tag

Sziasztok,

nektek nem "ragad be" a FB a memóriába? Nekem képes 70MB-ot is megenni, és ismét találkoztam a melegedéses proci problémával... V28B

Köszi

(#10900) RVR400 válasza ngabor1986 (#10899) üzenetére


RVR400
veterán

Nekem nem tud beragadni, mert ma reggeltől elindulni sem hajlandó. :)
Jah, sajnos nem lett megváltás ez az ICS semmilyen téren... :(

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.