Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrx1212
tag
válasz
bubus66 #10531 üzenetére
Akkor leírom hogy nekem hogy sikerült megoldanom a Bootloader nyitást
remélem másnak is sikerül
Először is V20h voltam így vissza raktam v20c -re
Ezen leírás alapján próbálkoztam:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2221102&highlight=v10
Innen letöltöttem az "Android.zip " csomagot
(Download Android.zip and extracted anywhere on computer, preferably C drive. The folder
"C:\Android" will be created with all necessary files.)
Kicsomagolás a "C" meghajtóra (közvetlen a C - re kapunk ugye egy Android mappát ne tegyük plusz mappába!)
Start menü futtatás Parancssor rendszergazdaként
(Na nekem eddig azért nem sikerült mert itt próbáltam így beírni hogy "adb devices" látta is a telót
(sok szám utána pedig devices) utána pedig ugy jött az "adb reboot oem-unlock" és a
telefon csak újra indult és ennyi )
Tehát be kell lépnünk a kicsomagolt Android mappába
Amit most láttok a gépen az így néz ki : C:\Users\xxx>(az xxx helyén a felhasználó nevetek van)
A sorrend:
C:\Users\xxx>
C:\Users\xxx>cd\..
C:\>
C:\>cd\Android
C:\Android>
C:\Android>adb devices
C:\Android>adb reboot oem-unlockÉs nekem a telefon egyből újraindult ahogy az már le van írva (Hangerő fel) újraindít és ennyi
Nekem így lett jó remélem másnak is tudtam segítenibubus66 természetes ha jelzik hogy így másnak is jó nyugodtan beírhatod az oldaladra (Ami amúgy tuti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest