Érdekes dolog, sztem nincs értelme egyik napról a másikra radikális étrendváltoztatást csinálni, nem azért, mert belebetegednél (najó, sz@r kajára váltástól - legyen az húsos vagy vega, ez is előfordulhat), hanem mert 1xerűen idő kell ahhoz, míg az "új rendszerben" megtalálja az ember a kedvenc ízeit + új recepteket tanul.
Esküvői szívás: jellemzően vadkelet-EU nettó gyökérség, hogy a szervezők nem gondolnak a spéci étrenddel élőkre. Amikor anno a saját esküvőnket szerveztük, az első helyen nekünk is annyit volt képes ajánlani a tálasparasztja üzemeltető, hogy kiszedik a húst a húslevesből (+ráadásképp a húsos menü is kb 2 variációból állt) - elég gyorsan továbbálltunk. Egy mai civilizált vendéglátós erre előre készül, és nem csak rántott sajttal/gombával.
Részemről kb mind1, nem vagyok se vega se túlságosan húsfüggő, a jó kaját szeretem. Belegondolva pár húsféle lehet hiányozna idővel - ahogy pár full-vegás kaja (padlizsános cuccok) is nagyon tudnak hiányozni, ha sokáig nem fordulnak elő az asztalon...
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.