Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-10-22 08:42:58

LOGOUT.hu

Legyetek szívesek politika- és főleg indulatmentesen megnyilvánulni, köszönjük! (nehéz, de akkor is)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1861) berghausmann válasza AmunRa (#1857) üzenetére


berghausmann
tag

"Ez a közmunka program meg egy rakás kaki. Olyan, mintha segélyt fizetnének. Söprögetnek ímmel-ámmal, meg pakolgatnak és gazdaságilag hasonló, mint a segély. Nem profitál belőle az ország. Termelni kellene, nem virágágyást kapálni meg söprögetni."

Nono, azokat a melókat eleddig kiszervezték az önkormányzatok cégeknek, jóval drágábban : ) Az sokkal jobb, ugye, ha a sz@rrá adósodott önkormányzatot utána duplapénzen az állam húzza ki a satuból ? :N

A termeléses résszel egyetértek, bár az EU nyilván ránkpirítana, ha elkezdenének tömegével megjelenni a minimálbér alatti pénzért dolgoztató, állami fenntartású, modernkori "TSZ-ek" . Helyette ki kellene vonni a konkrét "közmunkaprogram" alól annyi embert, amennyit csak lehetséges, és a valódi munkaerőpiacon valami versenyképes szakmával az útjára bocsátani. Bár nagyon lassan, de ez is történik. A közmunkaprogram mellett ugyanis mennek a felnőttképzések. Én annyit mindenképp módosítanék benne -első körben-, hogy kötelezővé tenném a tanulást közmunka mellett. Nem opcionálissá.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.