- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Művész nem vagyok, de néha a zenét használom önkifejezésre...
Régi motorosok a Zenével elmondva sorozatból emlékezhetnek rá.
-
Crystalheart
őstag
válasz
phanzetomox #45 üzenetére
Mit adok oda kinek?
A saját novelláimból csak én készítek filmet, majd biztosan elherdálom az ötletet, amivel annyit szenvedtem.
-
zsigee
aktív tag
válasz
phanzetomox #37 üzenetére
-
phanzetomox
őstag
Rendben megnézem őket
Crystalheart: Jah, hátha a világ megváltása a cél akkor bizony nem 5 perc
Nekem elég ha csak a saját elismerésem váltja ki
Amúgy már próbáltad hogy valami egyetemistáknak oda adod hátha tudnak vele kezdeni valamit ? Azoknak van idejük, biztos szivesen dolgoznának kis költségvetésű filmeken is
Bubee82: A pályázatokon való indulás mindenképp jó ötlet, ha gondolod tudok mondani párat, otthon vagyok ilyen körökben
-
Crystalheart
őstag
válasz
phanzetomox #43 üzenetére
Már csak így van ez, a világmegváltás nekem is sok időt emészt majd fel...
-
phanzetomox
őstag
válasz
Crystalheart #38 üzenetére
Nekem sokféle célom van, és sajnos egyikre sincs elegendő időm
Lehet jobb ha lenne ha csak egyel foglalkoznék, de komolyabban, nem tudom. Mindenesetre próbálkozom mindennel,aztán majd lesz ami lesz
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Köszi, kedves vagy!
Inkább csak alkalomszerűen szoktam festeni, ..ezért is van az, hogy csak kevesen tudják rólam, hogy festegetek, de van néhány ötletem...
-
szg88
őstag
válasz
Pedig az az egyik legrosszabb, de köszi
-
matykooo
aktív tag
válasz
-
Bubee82
őstag
válasz
Köszönöm.
Fácsebukos profilomban szerepelnek még. Terveim szerint ha összejön az első - legalább - 50 mű, akkor saját részre, nagyon kis példányszámban megcsináltatom díszcsomagolásban
Szándékomban áll továbbá a régió egyik napilapjának kulturális rovatához beküldözgetni időnként verseket. Ezen túlmenően gondolkodom versírásos pályázatokon való indulásban.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Attól függ, kinek milyen tervei vannak. Én sajnálnék is olyanra sok időt és főleg energiát pazarolni, ami nem visz közelebb kicsit a nagyszabású céljaimhoz.
-
phanzetomox
őstag
Művésznő: Örülök hogy ide találtál, és remélem találsz valamit amit "fel mersz vállalni"
Rhino666: Ejha nem kevés feladatot magadra vállaltál
zsigee: Nagyon szép kép, gyakorlatilag egy idilli világot tár elénk. Remélem még látunk ehhez hasonlókat tőled.
Crystalheart:: Ez nem baj, legalább törekedsz arra hogy a lehető legjobb legyen. Én még épp ellenkezőleg vagyok, néha nem is foglalkozok egy-két dologgal hogy tökéletes legyen, úgy vagyok vele elég ha nekem tetszik, mást úgysem érdekel, akkor meg mért erőltessem meg magamat ?
matykooo: A másik két vidinek mi a címe ? Csak mert annyi van hogy nem találom
Egyébként a linkelt videó tetszett, egyszerű de nagyszerű , nagyon jó zene választássaltalmida: Nagyon tehetséges vagy, gondolom nem kevés gyakorlás mire az ember ilyen szépen tud festeni
Bár én is így tudnék, de sajnos én istentelenül béna és remegős kezekkel lettem megáldva, szóval esélytelen
A szoba pedig nagyon hangulatos, jól kitaláltad, a színek is annyira összecsengenek. Szerintem bárki vendég belép a szobába biztos tátva marad a szája
szg88: Az a "Mező felhővel" című nagyon megragadott, az tetszik az összes közül a legjobban
Ha még készül hasonló rajzod mindenképp tedd be ide !
kymera: Rajtam nem múlik, de szerintem előbb kérdezz meg egy moderátort
Algieba: Azta, nagyon érdekes oldalad van ! körbe is néztem, sok számomra eddig ismeretlen információval találkoztam
Nagyon ügyesen vezeted az oldalt, a cikkek is profi munkák
Bubee82: Ejha, nagyon érdekes gondolataid vannak, jó párat elolvastam a műveid közül és azt kell hogy mondjam nagyon jók, főleg a téma választás és a megválogatott szóhasználat tetszik. Máshol is közzétetted már őket vagy csak itt a ph-n ? Szerintem érdemes lenne komolyabban foglalkozni velük, hátha valaki úgy látja hogy érdemes lenne egy újságba betenni esetleg rádióban felolvasni
Most hogy mindenkit végig néztem szeretnélek titeket arra kérni, ha tehetitek akkor tegyétek ki aláírásba a topik linkjét, hogy még többen ide találjanak a hasonló érdeklődési körűek közül .
(Én magam próbáltam hirdetni, beírtam egy-egy hsz-t 4 látogatottabb topikba, de ez spamnak számított és bant kaptam)
Mindegy, megérte, mert látom hogy páran ennek segítségével találtak ide .) -
Bubee82
őstag
Üdv!
Csatlakoznék én is a klubba
Nekem manapság a fő irányom az írás. Abból is elsősorban a költészet. Szeretnék majd írni is, ha lesz rá kapacitásom meg ihletem, de egyelőre versekben élem ki az ambícióimat
Emellett a grafika volna a másik, de ettől eléggé eltávolodtam már.
A Logout blogban megtalálhatóak a fő műveim, amelyek közül a következőket emelném ki példaként:
Illetve van még a Ragacskodás aminek kategóriáját önhatalmúlag "gondolatfolyamnak" határoztam meg
-
LadyLorien
tag
Egyébként, ha valakit érdekel, akkor nekem itt vannak fent a műveim: 3B Graphic facebook oldala
Szoktam mindig frissíteni, amikor elkészül egy új rajz, vagy grafika.
Véleményezni bátran lehet ott is, ide nem szeretném beszemetelni őket...
-
Algieba
őstag
Ráncos gyűrűsgomba, 2010. októberében fotóztam.A blogom is egy fajta művészi önkifejezés.
Ugyanis számos gomba termőtestének nagyon magas az esztétikai értéke. Jó gombaszezonban olyan az erdő, akár egy élő múzeum, amiben a gombák a kisplasztikák. Sajnos nincs túl sok saját fotóm, mert egyedül nincs kedvem túrázni, és a gépem is egy butuska automata kompakt. Ezért a képkeresővel vadászok jobb gombafotókra. Ezek teszik széppé a blogomat.
-
válasz
phanzetomox #16 üzenetére
Üdvözletem
Kézzel készített akt-képekkel is lehet "tolakodni" a topicban ?
-
-
szg88
őstag
Én nem vagyok nagy művész, de mivel tetszik ez a kezdeményezés, itt van pár rajz, hogy rajtam ne múljon a támogatás
-
Rhino666
addikt
>>> Gordius <<<
Ebben a szegedi, gyerekcipőben járó melodic death / metalcore együttesben tevékenykedek énekesként / frontemberként / dalszövegíróként / zeneszerzőként / producerként / stb.
-
talmida
Közösségépítő
Én sem vallom magam művésznek.
Jelenleg költözés után és egy házfelújítás kellős közepén vagyok. Jelenleg az új házam dekorálásával, a berendezések összehangolásával vagyok elfoglalva.
Ezeket a képeket direkt a nappalim falára festettem.
-
művésznő4
senior tag
Juhúúúúú, gyerünk Művész-pajtások! ^^
Én majd körül nézek, mi az, ami felvállalható a munkáim közül, de addig is berakom a kedvenceim közé a topicot.
Phanzikám, neked meg amiért megnyitottad: :*
-
Crystalheart
őstag
válasz
Ez biztos így van nagy általánosságban, de nekem minden egyes művemmel nagy terveim vannak.
Mindent úgy írok, hogy az egyedi legyen és jó film-alapanyag lehessen később.
-
matykooo
aktív tag
bár annyira nem művészi, de hátha beillik a sorba egy saját kis videom
a csatornám elején még van 2 saját készítésű "filmecske"
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Köszönöm, hogy megnézted!
-
phanzetomox
őstag
válasz
Earl_Muttley #15 üzenetére
Bárkit, bármivel szívesen fogadunk
eziskamu: Nekem nagyon tetszik, csinálnod kéne még ilyeneket, kicsit az Örkény egypercesekre hasonlít
Örömmel olvasnám ha még írnál többet
dying_star: A képeid is jók, de a versek különösen tetszettek
Hasonló gondolataid/érzéseid vannak mint nekem, ezért nagyon megfogott, különösképpen a Változás, és a Holdhideg. Remélem látunk még tőled ehhez hasonlókat
Sir Riccio: Pedig ez már művészet a javából
Nagyon jó az oldalad összhangulata, zene miegymás
. És azok az éjszakai képek
Na az már valami ! Végig néztem a portfóliód, és nagyon tetszett, köszönöm hogy láthattam
-
Earl_Muttley
őstag
Amatőr papírmakett készítőt mennyire fogadtok szívesen?
-
Sir Riccio
addikt
Nem tartom magam művésznek, de fotózgatok.
-
Hello bogyókák
Én csak a kezdő szinten leledző fotóművészetemmel tudok beszállni, meg néhány verssel, amik egy, kettő, három, négy.
Régebben itt is voltak fent még, de aztán leszedtem őket. -
eziskamu
addikt
Volt annó egy kis ötletem:
[link]
Nem nagy művészi értékű, de mondjuk netán valaki ezzel tudna kezdeni valamit, akkor elég ha csak megemlíti az utókornak, hogy az én ötletemből van, ja és kérnék még egy meghívót a hollywoodi filmpremierre teljes ellátással
-
phanzetomox
őstag
Úgy gondolom nem feltétlen kell írónak vagy költőnek készülni ahhoz hogy írhass.
Lehet csak a barátaidnak írni. Páran elolvassák, nevetnek, vagy épp elszomorodnak rajta, majd a feledésbe merül a mű. De hiszen ha valamilyen érzelmet kiváltott valakiben akkor megérte foglalkozni vele, vagy nem ?
Egy mosoly vagy egy könnycsepp úgy gondolom ér annyit hogy valaki foglalkozzon egy verssel, vagy novellával.
És ki tudja, talán 100 év múlva majd épp a te műveid fogják olvasni az iskolában a gyerekek. De ha nem hát nem, mit számít ! A lényeg hogy valakiből kiváltottál valamilyen érzelmet, amivel ködbe burkoltad az unalmas hétköznapokat. Ez a fontos semmi más.
Én például csak magamnak írok. Öncélúan, sajátságom szórakoztatására. Leírom amit érzek, így a bánat elszáll, míg az öröm megmarad. Arról nem is beszélve hogy sikerélményt ad mikor elkészülök valamivel, legyen az rajz vagy vers.
Ilyenkor úgy érzem valamivel hozzájárultam a világhoz, amilyet már senki más nem tud hozzátenni. Szerintem ez a művészet értelme. -
ssolitude
őstag
Sok sikert, kiváló kezdeményezés!
-
Crystalheart
őstag
válasz
phanzetomox #8 üzenetére
Csak bátran, olyan sok azért nincs fönt, évek óta nem töltöttem föl újat.
-
phanzetomox
őstag
válasz
LadyLorien #6 üzenetére
Örülök hogy itt láthatlak Bebe
Nagyon szépen dolgozol, most már értem hogy mért olyan szép az arca a bőrápoló reklámokban a csajoknak
(jó eddig is tudtam
) Főleg az tetszik ahogy a szemét kiemelted.
A második kép pedig simán elmenne egy lovas könyvborítónak/ vagy naptárba.
Remélem még látunk tőled ehhez hasonlókatAlgeiba :Elolvastam a vámpíros írásod, itt reagáltam rá
Crystalheart: Hű, szép mennyiség, asszem nekiállok
-
Crystalheart
őstag
Lehet, hogy ez lesz az egyetlen hsz-om itt: Lásd Blogom\Címlapos_írások.
-
Algieba
őstag
válasz
phanzetomox #4 üzenetére
Ez a cikk az alapja az egész írói ámokfutásomnak. A Vérvadászok Legendáriumában a saját elképzelésem szerint alakítottam át a vámpír legendát. Jó móka volt.
Vigyázz mit kívánsz! Mert megszerzed és rájössz, hogy csak ennyi?!?
Annyi fiatal akar a mai napig író lenni, mert nem tudják még, hogy nem éri meg a belefektetett energiát. Tanuljanak inkább valami mást, ami piacképesebb, sokkal jobban járnak.
Az író sem a köldökét bámulja, ez is egy kemény szakma, de megfelelő háttér, mecénás, nyelvterület, esetleges politikai oldalhoz való hozzádörgölőzés nélkül fölösleges időtöltésnek bizonyul. -
EczkE
veterán
Egyenlőre ennyivel tudok hozzájárulni.
Gépi zene.
-
Algieba
őstag
Most túlságosan fáradt vagyok a szórakoztatáshoz, így röviden bevallom, hogy 2002-2006 közt írtam három regényt. Ha volna kedvem, a mai napig publikálhatnék, de már épp elég helyen játszom a szószórót. Nincs erőm novellákat, regényeket írni.
Én voltam Annie Warden. -
phanzetomox
őstag
A topicot azért nyitottam hogy a ph-n regisztrált rengeteg ,valamiben tehetséges felhasználó kicsit kibontakozhasson.
Aki amit rajzolt, festett, írt vagy saját kézzel készített és belefér a művészet kategóriába (hát igen, ez elég tág fogalom, szóval csak ésszel
) itt közzéteheti, a többiek pedig tudják véleményezni, esetleg félkész műveknél ötleteket adni egymásnak hogy mit kéne változtatni (amennyiben a művész bizonytalan
.
És persze a topic teret adna a hasonló lelkületűeknek könnyed beszélgetésre , filozofálásra miegymás.Tehát ne féljetek megosztani velünk a műveiteket, mindenki nagyon kíváncsi rá, ebben biztos vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!