Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1001) Enton válasza Sirandrish (#998) üzenetére


Enton
addikt

Minden szintre külön verda választék van.
Hiába húzod fel az 1es szintű verdát maxra akkor sem enged azzal versenyezni.
Én első szintet egy VW Sirocco-val nyomtam le tuning nélkül, a másodikba egy Evo9-et vettem egyeszintű fejlesztési cucokkal.
Plusz van még egy WRX Imprezzám is mellé, ez 2es szintű fejlesztésekkel.

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#1002) Tommee


Tommee
aktív tag

Mindenki azzal jön h nincs gond az FPS számmal, OK, nálam sincs, 30-85FPS körül mozog.
Viszont sebességérzet leginkább az nincs ebben a nyomorult játékban.
Olyan mintha 30-al töttyögnék, miközben 150-200-al megyek.
GIRD sokkal élvezetesebb volt ilyen szempontból, irányításról nem is beszélve.

(#1003) vlkvy


vlkvy
csendes tag

640x480 minimum grafikával ablakban ugyanúgy beszaggat ugyanott, mint 1680x1050-ben maxon.
Ez a nagyobb versenypályákon van, ahol épületek és tárgyak vannak a háttérben. Mintha a ram kevés lenne neki, és töltene, de a hdd led nem világít.
Ez igen. :R

[ Szerkesztve ]

(#1004) ABnormal


ABnormal
őstag

tudja valaki,hogy miként lehet a default bill. beállításokat átírni? beállítom magamnak a megszokott billentyűket,az M gombra megy a fék,de amikor fékeznék akkor mindenáron csatlakozni akar és nem fékez... :W

(#1005) Sirandrish válasza Zoli1222 (#999) üzenetére


Sirandrish
legenda

Akkor maradok még ennél..bár én még semmilyen tunningot nem raktam rá és az igazat megvallva még nemis néztem hogy miket és hogyan lehet tunningolni:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1006) Enton válasza ABnormal (#1004) üzenetére


Enton
addikt

Hy:

Ebben a mappában találod a beállításokat:

[link]

Egyetlen egy baj hogy számokkat vannak ellátve a gombok és mielőtt megpróbálnád átírni arra kéne rájönni, hogy melyik gombnak milyen száma van.

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#1007) Sirandrish válasza Enton (#1001) üzenetére


Sirandrish
legenda

Most írta Zoli hogy ő 3as szintig a BMW-vel ment..akkor ez most hogy is van?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1008) Agyasima


Agyasima
senior tag

Gyors keresztkérdés: billentyűzettel kezdtem volna tolni. Beállítottam a custom billentyűket a numpadra. (2 - 4 - 6 - 8 / fék, bal, jobb, gáz) Viszont ha elindulnék, akkor ha gázt adok, megy vele a kamera is, akárcsak a jobbra, vagy balra kormányoznék. Gondolom a default kameramozgató billentyűk megegyeznek az én kormányzási beállításaimmal.

Viszont, hiába guberáltam, sehol se találtam, hol tudnám beállítani/kikapcsolni a kameramozgató billentyűket. Mi a (f@...) fenét csináljak?

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#1009) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

Na akkor elmesélem a történetem, hogy hogy oldottam meg, hogy ne fagyjon ki:
Töröltem minden olyan programot a gépről, aminek bármiféle köze van codechez, codec pack, iTunes, Quicktime, video konverter...stb, majd a kompatibilitást win9/me-re tettem, és töröltem a dokumentumokból a shift mappát, és ugy indítottam. Azóta állítgattam a felbontást, meg mindent, eddig még nem fagyott ki. Win7 alatt viszont nem megy valami acélosan(7600gst), ezért megpróbáltam xp alatt is. Mivel az xp-n szinte semmi nem volt, így elég volt az előzőleg keletkezett mentést törölni, és a komatibilitást beállítani. Így most 1280x800(1280x720-t xp-n nem engedi fullscreenbe, pedig az passzolna a monitoromhoz, és win7 alatt engedi is :F ),auto-high, pálya-medium, árnyék-low, mosódás-off, details-high, no AA, AF és ha lökhárítós nézetben játszom, akkor 25-30fps, viszont a többi nézetben 20 alá is lemegy, ami már nem jó..
Viszont nincs fent sp3, és a vga driver is vagy 1 éves. Most szedem le őket, és remélem hoz némi javulást.

A játék amúgy tettszik, irányítást is jól be tudtam lőni(kb 10k-s speedlink kormányom van), csak egy kissé túlzottnak tartom a csúszkálást. Viszont végre egy NFS, amiben nem az a lényeg, hogy ész nélkül tipord a pedált, és csak menj előre.

Amugy ha valaki nem jött volna rá akkor a kormánynál az érzékenységet ne 100 fele vigyétek, hanem 0 fele, és így nem akar egy kormányhoz éréstől egyből kanyarodni. Legalább is nálam ez vált be(asszem 20-ra állítottam)

Everybody lies.

(#1010) pityeszka


pityeszka
őstag

Skacok vki tud driftelni billentyűzettel mert nekem sehogy sem megy.Csak forog az autó körbe-körbe.Megyek előre 2 métert kifordul oldalra egyfolytában!

Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<

(#1011) vlkvy válasza pityeszka (#1010) üzenetére


vlkvy
csendes tag

ne nyélgázzal próbálj elindulni. menj kézi váltóval, és kettesben mindenhol!!
elindulni is jobban fog, csúszni is. automata váltóval nekiáll csúszás közben váltogatni, amitől természetesen azonnal sok lesz.

(#1012) barnam_ válasza Sirandrish (#998) üzenetére


barnam_
nagyúr

Én Audi TT-vel kezdtem, utána Evo IX, most jönnek a 3. szintű autók. Teszteltem a 911 GT3 RS, 911 GT2, Nissan GT-R Rspec (R35), valamint a Murcielago-t a Nordschleife-n. Ezek közül a GT-R-el értem el a legjobb időt, 7:57, utána a Murcielago 8:04-el, ami szerintem gyorsabb, de nehezebb irányítani. Aztán GT2 8:13-l, majd GT3 RS 8:24-el. Szívem szerint a GT3 RS-t venném :B

(#993) bakosgabor57: 100 valahányezer, 18-as profil.

[ Szerkesztve ]

(#1013) Enton válasza Sirandrish (#1007) üzenetére


Enton
addikt

Igaza van. Én voltam olyan izé elhittem hogy egy kategóriába csak azonos autók versenyezhetnek. Dehát ez még mindig NFS.
De most próbáltam ki és tényleg enged 3. szinten versenyezni 1 szintű autóval, nem sok esélyem volt de nem lettem utolsó. Közepes MI-n.

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#1014) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Köszönöm mindenkinek:)
Akkor majd meglátom még hogy mit veszek..
az Aston mikortól elérhető mert az tuti kell :P

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1015) enjoy018


enjoy018
tag

Sziasztok!
Nekem is tetszene a játék, de nincs alkalmam kipróbálni rendesen, maxon nem fut a gépemen (10-15 FPS, így meg egyáltalán nem élvezhető egy autós játék), ezért próbáltam lejjebb venni a grafikát, azt írja, hogy a játék újraindítása után válnak aktívvá a beállításaim. ezt meg is teszem, de indításkor úgymond nem jön be semmi, abszolúte semmi. Csak úgy tudom ismét elindítani a játékot, ha kitörlöm az összes mentést és beállítást a dokumentumokból, és újra elindul (reset után) de akkor megint a magas beállítások az aktívak, mint mikor először indítottam! Találkozott már valaki a problémával? A segítséget nagyon megköszönném!

(#1016) barnam_ válasza Enton (#1013) üzenetére


barnam_
nagyúr

Visszafelé nem működik, nem versenyezhetsz 2-es szintű autóval, 1-es szintű versenyen.

(#1017) jagada


jagada
őstag

ha 3-as szintű cuccokat rakok egy 2-es szintű autóra, akkor azzal már nem indulhatok 2-es szintű versenyen?

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#1018) dunc válasza enjoy018 (#1015) üzenetére


dunc
nagyúr

Ne törölj ki mindent,csak szerkeszd a konfig filét.

(#1019) bakosgabor57 válasza sagesz93 (#996) üzenetére


bakosgabor57
őstag

Én 84k-nál vagyok 16lvl-en, gyűjtögetem a Zonda-ra valót a 4.szintben.Skyline GT-R nekem megállt az upgradeben 8,9-nél, pedig mindent megvettem? A Murci viszont 16,8-on van :D
A 4 vesztés meg csak a szaros Veyron miatt van. :DDD
Meghívásos versenyek kemények tudnak lenni, főleg így, hogy szerintem átestek a szimulátoros ló túloldalára. :N

[ Szerkesztve ]

(#1020) Speccy


Speccy
senior tag

Jó a játék, de létezik az hogy nem lehet átkonfigurálni az irányítást a kényelmetlen kurzomgombokról a numerikusakra? Illetve át lehet, de úgy látszik ez a kameraállítás gombja is, tehát ha gázt adok, akkor fel is néz, nagyszerű. :W

There is hope!

(#1021) Barthezz2 válasza enjoy018 (#1015) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Ha már ugy is kitöröltél mindent, akkor állítsd a shift.exe-t win98/me komp módban, és úgy indítsd a játékot utána ha átállítod a beállításokat, elvileg akkor is indulni fog majd.

Everybody lies.

(#1022) vlkvy válasza Barthezz2 (#1021) üzenetére


vlkvy
csendes tag

csak véletlenül indult el úgy neked, igazából teljesen random, hogy melyik gépen fut és mikor :)

(#1023) athomi válasza Tommee (#1002) üzenetére


athomi
veterán

Op.rendszer, beállítások?

(#1024) JoolsNOS


JoolsNOS
veterán

Végre egy normális nfs. Nagyon szép grafika, végre van tükörképe az ellenfél autójának a sajátomon, ami eddig nálam olyan kiábrándító volt mint mikor egy fpsben nincs saját árnyékod. És a gépigény is kellemesebb az eddigi nfsekhez képest. Viszont a grafika állítása tipikus nfs: alap és max beállításnál is majdnem ugyanúgy megy. De ebben az esetben legalább elég jól megy.

I5 9400F, Asrock B365M Pro4, GTX1060 6GB, 16Gb DDR4, Seasonic Focus 650 Platinum TV: 65A7GQ

(#1025) apollo12 válasza JoolsNOS (#1024) üzenetére


apollo12
veterán

helo nem tom megcsinálni az egyik részt segitsetek itt van rola kép

(#1026) Gulyo


Gulyo
tag

Szóval szaggat basszus ... mindent kikapcsoltam ( vírusirtó, stb ... ) új driver 190 nem tom mennyi van fent ... Nordon frapssal 52-es átlag fps ( min42 max 60 ) és nem sima ... úgy értem ennek úgy kéne mennie mint a vajnak ... megöli a játékélményt ... halkan kérdem, hogy számíthat a játék eredetisége ?
Még valami ... tuningra érzéketlen a szaggatás ... cpu + vga meghúzva hiába, ugyanúgy szaggat mintha alapon mennének ... valami softveres szutyok tuti
Igazából nem szaggat folyamatosan csak beszaggat néha és ez hányinger.

[ Szerkesztve ]

P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard

(#1027) apollo12 válasza JoolsNOS (#1024) üzenetére


apollo12
veterán

helo nem tom megcsinálni az egyik részt segitsetek itt van rola kép
azt írja: nincs megfelelő autóm:

itt az autóim:

összes bmw full tuning
nissan gtr 3 szintű full tuning
nisszan silvia full tuning
lambo 4 szintű

[ Szerkesztve ]

(#1028) barnam_ válasza apollo12 (#1027) üzenetére


barnam_
nagyúr

Nem írta milyen autó kell hozzá? Szerintem 4-es szintű kell, ami neked van, egyik se olyan.

(#1026) Gulyo: Nálam is átlag bőven 30 fps felett van (nem megy 24 alá), mégis néha megakad egy kis időre, pedig fraps szerint nem akad. Nem értem.

(#1029) bakosgabor57 válasza apollo12 (#1027) üzenetére


bakosgabor57
őstag

A 4, szint autóiból kell venned, ha Lamborghini Reventon-od van, engednie kéne. A Murci meg a Gallardo csak 3-as.

(#1030) SylarHUN válasza Gulyo (#1026) üzenetére


SylarHUN
senior tag

Nálam is ezt csinálta, XP és Vista alatt, de Win 7-en megszünt a probléma.

PSN: Xbox:

(#1031) apollo12 válasza bakosgabor57 (#1029) üzenetére


apollo12
veterán

van egy bugattim

(#1032) vlkvy válasza Gulyo (#1026) üzenetére


vlkvy
csendes tag

nálam is ugyanez van, egyáltalán nem sima a kép.
ez valami szoftveres okosság lesz, de szvsz nem a crack rossz.

(#1033) apollo12


apollo12
veterán

van 2 db 4 szintű autóm

és ezt írja pontosan:

(#1034) Tommee válasza athomi (#1023) üzenetére


Tommee
aktív tag

Win7 RC7100 X64 +Catalyst 9.9
1024x768 2xAA medium/high beállítások, de minden high-nál is szinte ugyanannyi FPS volt.
Ütköző nézetben tolom, amúgy csak qiuck race-nél 1-1be van 85FPS, a többi versenyen olyan 40-50, de mint már többen is írták, hiába van elegendőnek látszó FPS, akadozik a játékmenet. Majd talán az uj Catalyst lesz a megváltó, ha nem akkor kuka :(((

(#1035) RootRulez


RootRulez
félisten

Lenne egy egyszerű kérdésem, lehet én vagyok tudattlan, de verseny közben hogy tudok kilépni, főmenübe, mert nem igazán tudok :U...

═════════════════════════════════════════

(#1036) barnam_ válasza RootRulez (#1035) üzenetére


barnam_
nagyúr

Esc -> Kilépés

(#1037) Ricco_hun válasza RootRulez (#1035) üzenetére


Ricco_hun
senior tag

Igen, ez sokakat megviccelt már. Én is anyáztam miatta még az elején. Aztán rájöttem, hogy amikor esc-et nyomsz, akkor görgess lejjebb és ott lesz legalul a kilépés.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#1038) tzsolesz


tzsolesz
nagyúr

Első benyomások:

1. Szép a grafika, és talán jobb a fizika is mint az eddigi részeknél. De inkább Pro Street-re emlékeztet. Eddig annak volt a legjobb a fizikája, meg a grafikája az NFS-ek közül.

2. egyszerűen nem tudok mellőle felállni, mert leköt. Érdekes ez, mert a Pro Street viszont nem tetszett, sem az UC. Eddig ódzkodtam az efféle futamos NFS-ektől, (ami meg van rendezve stb...), de még is mintha más lenne. :U Élvezem a versenyeket, és jó benne vezetni a járgányokat, tehát elég jó lett az irányítása is.

3. 1680x1050-ben minden high beállításon 16 aniso, 8XAA, és meg sem röccen. Veszettül tép. fps értékeket ,aj közlök később, mert a fraps nem működik nekem WIN 7 alatt, és Ati Tray Tools-t kell felraknom monitorozónak. :K

Egyelőre.

[ Szerkesztve ]

(#1039) Mariann294 válasza Silent77 (#990) üzenetére


Mariann294
őstag

Szia! :D

Amugy egy csomó pályánűl dejavu érzésem van.Találkoztam egy olyannal ami benne volt a grid-ben,meg egy pár olyannal ami benne volt a pro streetben! :) Régi pályák új köntösben... :D

(#1040) kisza25 válasza Gulyo (#1026) üzenetére


kisza25
félisten
LOGOUT blog

szia az akadozással kapcsolatban:ki kell kapcsolni C&Q-t, vagy egyéb progival fixen tartani a CPU frekit, mert a játék hajlamos rá, hogy nem pörgeti fel rendesen a procit, legalább is nálam ez van C&Q mellett képes 10FPS-t is produkálni és maxban 30-35FPS, viszont fix 2600Mhz(ez az alap X3 710-nél)25-55FPS :K
Mariann294: lehet a valós pályák vannak lekoppintva és azért :U
amúgy szerintem az tökre gáz a játékban, hogy sokszor 160-180Km/h-nál nem tudom úton tartani az autot amikor az full tuning és egyenes úton apró kanyarokkal tűzdelve haladok, pedig ezt még a sima utcai autoimmal is megtudom csinálni 165-ös gumival :D
a lambo, meg a bugatti,meg úgy csúszkál, mintha koripályán kenetném, már 120-nál alig lehet velük bevenni a kanyart, szerintem ez tökre nem reális:Y
ezeknek úgy kéne tapadniuk, hogy megőrülsz :DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

(#1041) Lacika_


Lacika_
aktív tag

Benchmark

teszt módszer: egyéni verseny, pálya: Alpental, 15 ellenfél
állok az utolsó rajthelyen, fraps mutatja az fps-t, elhúznak a többiek, nincs a képen autó ez a második fps érték
grafikai beállítások: minden közepes, textura magas

Ati 4890 25-42 fps
1280x1024, 1680x1050, 0AA0AF vagy 8AA16AF nem számít, fps nem változik

Nvidia 8800GT 40-52 fps
(1280-1024 2AA8AF -en tesztelve, hasonló géppel)

felbontásra, a legtöbb grafikai beállításra érzéketlen, kivéve:
autó: magas 21-42fps (közepes, alacsony 25-42)
árnyék: ki 29-45fps (bekapcsolva 25-42)

CPU:

Core2Duo6750 3200MHz - Ati 4890 25-42 fps
Core2Duo6750 2666MHz - Ati 4890 21-37 fps

Core2Duo6600 3366MHz - NV 8800GT 40-52 fps
Core2Duo6600 2400MHz - NV 8800GT 36-46 fps

egy olyan konfigra kiváncsi lennék, hogy
ATI + i7
vagy
ATI + Ageia physx kártya + c2d proci

a játékmenetbeli bugok, kilépkedések a crack hibája volt
eredeti exe-vel tökéletes, már 172k pontnál, 23-as soförszinten vagyok, megunhatatlan

viszont van egy bug ami nagyon idegesítő: tuningnál ahol a stabilizátort, rugóerőt, áttételt, difit ... állítom, az értékeket elsőre nem veszi figyelembe, rajt után kell nyomni egy ESC-t, újraindítást választani és úgy működik (de ez versenyfüggő van amikor elsőre megy)
g25-re behangolva remek a vezetési élmény

(#1042) dunc válasza Lacika_ (#1041) üzenetére


dunc
nagyúr

Egyértelmű,hogy a game jobban szereti a nvidiát,nekem atim-m van és várom,hogy lépjen az ati!

(#1043) apollo12


apollo12
veterán

nekem az a baj mindenki azt mondja hogy jobb az ati mert 10.1 valaki adjon 5 olyan játékot amibe jobb az ati és híres

[ Szerkesztve ]

(#1044) barnam_ válasza kisza25 (#1040) üzenetére


barnam_
nagyúr

Most sokat mentem gyári autókkal (2-ik és 3-ik szint), és jól lehet őket irányítani, nem csúszkálok minden kanyarban, ellenben a tuningolt autókkal kanyar elejétől a végéig csúszkálok, szinte 0 a tapadás... lehet hogy a beállításokon kellene állítani? :F (leszorítóerő, keréknyomás, stb.)

(#1045) sagesz93


sagesz93
addikt

Ráéreztem a driftre :D
BMW e36-al nyomultam, valami igenjó mapon.
Áhh, kegyetlen jól lehet csúszni ha ráérez az ember.
Itt egy kép is: [link] Régen alig tudtam megverni a 2.helyezettet, most meg :) 4mp drift is megy.
Szóval nem tudom hogy, de én ráéreztem és nagyon jó!

(#1046) RootRulez válasza Ricco_hun (#1037) üzenetére


RootRulez
félisten

köszi!

═════════════════════════════════════════

(#1047) Lacika_


Lacika_
aktív tag

még egy fontos dolog: aki crack-osról eredetire vált, új karriert kell kezdeni, mert a savegameba rögzülnek a játékmenetbeli bugok

(#1048) AT1S


AT1S
tag

Valamiért nem enged be a saját autós drift-es versenyekre... Ez valami crack hiba lehet? Azt írja nincs olyan autóm amivel elindulhatok, pedig van (Bmw M3 E96). Valakinek volt ilyen gondja?

ლ(ಠ益ಠ)ლ

(#1049) barnam_ válasza barnam_ (#1044) üzenetére


barnam_
nagyúr

Alacsonyabbra vettem az abroncsnyomást, a rugóarányt és a keresztstabilizátort merevebbre, a leszorítóerőt nagyobbra -> jobb irányítás, de 7mp-el lassabb kör a Nordschleife-n. Valamit valamiért...

(#1050) jagada válasza dunc (#1042) üzenetére


jagada
őstag

Nekem ATI van és tökéletes...

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.