Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows Live Messenger (téma lezárva)

Hozzászólások

(#2362) azbest


azbest
félisten

Most vettünk észre egy kellemetlen változást msn-ben. 8.5ös verziót használunk egyébként. Nekam kizárólag az ms progija van fenni, nincs plus vagy más hasonló feltéve rá. (Lehet hogy a szervereik máshogy kezelik a dolgokat, vagy frissülnek a kliensek is, mert ugyanez a verzió ugyanezen a win telepítésen nem így működött régebben)

Ha rejtett módban kapcsolódsz, akkor is meg tudnak szólítani mások. Tehát rögtön megkapod az üzenetet. Ez még nem is lenne nagy baj (régebben elvesztek az üzenetek amiket ilyenkor küldtek, csak ha valóban offline voltam és a rendszer is úgy gondolta, akkor kaptam offline üzenetet), de felugrik az ablak amiben a beszélgetőtárs ír, akár meg volt már nyitva akár nem. Tehát az az ablak ugrik előre ha rejtett müdban vagyok és ír nekem valaki.

Képes kiugrasztani játékból is... alapvetően kellemetlen hogy átveszi a fókuszt. Ismétlem, csak akkor ha rejtett módban kapsz üzenetet.

Másik butaság amit tapasztaltam, hogy játék közben nem jelzi hanggal hogy keresnek, pedig direkt beállítottam hogy teljes képernyős programoknál se legyek elfoglalt állapotú (és azt hiszem nem is vagyok az), de a hangot némítja úgy tűnik.

Azért elég ciki és primitívek ezek a hibák szerintem, arról nem is beszélve hogy csak akkor menti a logot ha kézzel bezárom az ablakot... miért nem tudja mondjuk 5 percenként vagy folyamatosan ahogy kapom... áhh..

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows Live Messenger (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.