- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
JohnyBlue #3109 üzenetére
A 621C az a cseretalp / felfogató rendszert jelenti Giottos esetében. Érdemes olyan cseretalpat / felfogatást venni, amin nincs ott a "video pin". Egyszerűbben: amin rajt van, azt videora is tervezték. Bár az a cseretalp elég hosszú, hogy ki tudd kerülni a vázzal a pint, meg elvileg automatikusan behúzódó, mégis a nagytelém állványgyűrűjének az alján a karcolás (és a 450D-m alján is) emlékeztet rá, hogy a visszahúzódó cuccok is karcolhatnak...
Mondjuk az nem Giottos volt, de én nem kísérleteznék még1x.
Különösen kis (nem pro) kategóriában kerülendő, mert ott egyértelműen a videocam-ra tervezést jelenti. Különösen igaz ez műanyag cseretalpak esetében. Ez szólt a annak, akinek a válasz szólt.
Szerk: emléxem rá. Miközben tekertem ki, szedtem le, a cseretalp úgyis elfordult... na akkor szántotta végig a váz meg az állványgyűrű alját. Hülye rugós megoldás, mégis elakadt az alsó bordákban.
Mégha komoly is a szerkezet... én személy szerint ezt a fícsört azonnal eltávolítanám a saját cuccaimról. Egyszerűbben szólva kitépném mint a xart...
Az egész szaros cuccomon ez az egyetlen kopás... valamiért nem tudom megbocsátani neki.
Igaz, amit írtam elég nagy általánosítás, de jobb félni, mint megijedni. Az én listámon rajt van, mint "kerüldendő" dolog (az első ezen a listán a "HAMA" szó)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest