Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26038) #98593280 válasza mekex (#26036) üzenetére


#98593280
törölt tag

Szerintem is túlzásba viszed ezt az ASRock USB3 mizériát és nem ezért mondom ezt, mert most én is pont ASRock tulaj vagyok. Az infót megköszöntük, tudomásul vettük, mindenki eldönti mit akar. Én ezt az alaplapot nézegettem még: ASUS P8H61-M REV 3.0, de mivel ezen se USB3, sem SATA3 nincs, ezenkívül fapados a venti kezelése és az AXTU-t már láttam, meggyőzött, maradtam a H67M-GE mellett. Az USB3 meg engem egyelőre qrvára nem érdekel, szóval lesz@rom hogy mivel működik vagy sem.

Az Intel meg nem egészen hasonlítható össze egy alaplapgyártóval. Nem hiszem, hogy emiatt az összes Etron chip-es alaplapot automatikusan vissza kellene hogy hívja az ASRock, főleg hogy a hiba nem is minden eszköznél jelentkezik (megjegyzem, az Intel sem cserél gariban minden egyes notebookot, azok közül, amelyeknél nincs is használatban a sata2). Azt ismétlem, nem tartom kizártnak, hogy ha nagypofával bemégy a bótba ahun vetted a deszkát és vered az asztalt, akkor adnak másik gyártótól alaplapot.

Azt se feledjük el, hogy az Intel-nél még ott van az állítólag hibás IGP, ami akad videó lejátszás közben (én nem láttam:). Cseréli akkor majd az Intel az összes processzort is?:)

Mégvalami: H61-et jó hogy nem vettem, mert lehet nem tudnám lekapcsolni a 6850-em:)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.