Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:47:56

LOGOUT.hu

Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5446) z123456789 válasza Monngoose (#5440) üzenetére


z123456789
addikt

(#5440) Monngoose
Egy-két szempontból valóban jobban tetszik a Marantz. De jelenleg itt van mindkét vas előttem, és valahogy örülök neki hogy még nem ment el a Pio sem. :D Fene tudja, első erősítő, első szerelem. Igazából egy dolog bánt már csak a Marantznál, hogy a mélyebb hangok után ha elkezdenek beszélni, 0-ról hangosodik a beszéd, és a mondat elejét nem lehet hallani. Nagyon szar. Már kaptam rá tippet, de korlátozott időm van mozizni, és nem olyan exakt hogy pontosan melyik filmrészletnél hallani, ezért kell hozzá egy hétvége hogy újra neki állljak hallgatózni. :(( Eléggé bosszantó.
Amúgy én nyitott vagyok másra is. De van még időm, ez még csak a második erősítőm. Jelenleg a dinamikus lágyabb hangok optimálisabbak, mert sokat mozizok este, és így nem zavar senkit, illetve nem kell a "böszme" jeleneteknél a halkítást nyomogatnom. Ez nekem egy felüdülés. :) Viszont szeretnék hallani később majd Onkyo-t, Yamahá-t, Arcam-ot, Pio is lesz még tuti, meg nagyon tetszenek az előfok-végfok párosok (küllemre :) )
A hajóablak tényleg idegesítő. A nagy panel lehetne ajtón kívül.

(#5441) dgyuri0123
Ez szubjektív vélemény, vagy valami konkrétra gondoltál? Érdekelne. :)

(#5442) spiky03
Grat!
Monngoose mindent elmondott. Én is javaslom az FW cserét. De legalább tudjuk hogy nem mókoltak bele. Ha jól emlékszem nekem is ezzel jött a cucc még anno.
BD menü ki/be kapcsolás F3 gombbal egyszerűbb mint menübe lépegetéssel. Nem emlékszem hogy te mennyire vagy 3D mániás. Ha igen akkor a BD menüt amúgy is ki kell kapcsolni. Ne kérdezd miért! :DDD
Majd írd le hogy tetszik! :)

Amúgy megnéztem neked, simán letölti a borítókat és a leírást/hátteret a belső program is a mappastruktúrás BD filmekhez...de ez über ratyi.
Most kamolyan': :D :D :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.