Egy nagy pirosat zsolti1987 kollégának türelmes volt míg el nem vittem a ramokat.

Szeretnék kérni egy piros pontot [methandi] kollégának egy asrock lapot és egy 6000+ -os procit vett meg tőlem.

danii14 kollégának kérek egy pirosat
korrekt és jó eladó
igy tovább
[ Szerkesztve ]
Köszi..Üdvvv Én megköszöntem ,te még válaszolni sem tudsz.ki is a veréb!?.

pirospont mushusarkany -nak ezért az üzletért nokia 5630 rugalmas, pontos, csak ajánlani tudom! 
Shew

Nagy pirospontot kérnék Yodamaisternek.
Rugalmas, megbízható, korrekt üzletfél.
[ Szerkesztve ]

pirosat kérek MetalPeti fórumtársunknak egy pentium d925-ös processzorért.
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

shteer-nek kérek egy pirosat, procit vettem tőle, minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt, segítőkész üzletfél! 

Joe.36 kollégának szeretnék kérni egy piros pöttyöt, jelentkezett a hirdetésemre és minden flottul ment, ahogy az meg vagyon írva!
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

Kérek 2 pirosat szucsi19-nek ezért és ezért az üzletért.
Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=Gbatchee&submit=

Szeretnék kérni pirospontot HSanyi fórumtársnak, ezt cseréltük el.
A privátot gyakrabban olvasom :)

Sziasztok!
1 pirospontot kérnék zsoltizsolti fórumtársnak a vinyóért
Tib
[ Szerkesztve ]

LeC kollégának kérnék egy pirosat,az üzleti mentalitásáért. Gyors ,rugalmas és megbízható.Bátran ajánlom bárkinek. Üdv
[ Szerkesztve ]

Hatalmas PIROS Abczola fórum partnernak, mert korrekten, gyorsan és ami lényeges, királyi pontossággal cseréltünk

Másoknak is AJÁNLOM!
http://hsanyi.hupont.hu/ (privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI)

Én is viszonoznám orichalcos fórumtársank a piros pontot. Rugalmas, korrekt vevő. Csak ajánlani tudom mindenkinek. 
"Nem mindegy, hogy idd ki a bilit, vagy vidd ki a bilit."
Szeretnék kérni egy Piros pontotKerelokollégának ezért az üzletért!
Gyors,korrekt eladó! Csak ajánlani tudom! 
més que un club (Mi a különbség Isten és Orbán Viktor között? Az,hogy Isten nem akar Orbán Viktor lenni) "Hofi Géza"

Béla vagyoknak 1 pirospontot kérnék ezért ventik

Szuperboci fórumtársnak kérek feljegyezni egy pirospontot, [ezen] üzlet kapcsán.

_ak_ forum társnak kérnék egy pirosat.
Ezért az üzletért: Link
Megbízható és pontos eladó. 
[ Szerkesztve ]
Miért van az, hogy a már szinte nevetségesen olcsó cuccok mindig az ország valamely eldugott csücskében mindentől távol találhatóak?" Magyarország az egyetlen ország, amely minden oldalról határos saját magával"!!!??? Kész röhely...

Üdv! Kérek egy hatalmas piros pontot Ezért az "üzletért" baracktorta kollégánknak.
(Befogadták a cicánkat míg mi nászúton voltunk feleségemmel. a PH! volt az utolsó remény, bejött) 
Hogy találod meg a Nagy Ő-t? - Shift és kis ő. [GT540 844MHz CM7.2.0]

A topic megtelt. Folytatás itt: Kivel érdemes üzletelni topic...
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.