Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  iPod Touch (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#6874) Declare


Declare
őstag

Sziasztok !

Egy 32gb os itouch al szemezek mostanság, de van azért pár kérdés amire nem találtam egyértelmű választ.

- van benne bluetooth ?
- Fm rádió?
- akku meddig bírja (főleg régebbi itouch tulajoktól kérdezem, mivel cserélni nem lehet az akkut, legjobb tapasztalataim szerint is 3 év alatt azért rendesen leharcolódik egy akku amit az ember nap mint nap használ, vagy ez a tudatos apple logika, ne vegyél "mp3 lejátszót" 3 évnél hosszabb időre ? )
- ébresztő funkciójára fel lehet ébredni ?:) olvastam olyan tesztet, hogy nem egyértelmű a kérdés :)
- összehasonlítás alapja van valakinek creative lejátszóval? tudtommal creative cuccok (nekem is volt egy régebbi mp3 játszó) a legjobbak között vannak minőségben. Most egy music edition nokiém van, az is egész szépen szól, múltkor belehallgattam egy itouchba és nem esett azért le az állam.
-Programok letöltése, telepítése hogy működik ? Nem volt még soha semmilyen apple cuccom, azért ez a láma kérdés :) . Ha jól értem amiket eddig találtam, jobbára a saját itunes progijával az apple store ból fizetős úton működik. Ha ezt ki szeretném kerülni akkor meg mindenféle kockázatos feltörős mutatványt kell elkövetni ? Mostani kis nokiámra azért nem okoz gondot innen onnan beszerzett nem eredeti nokiás dolgokat telepíteni.
Ez főként azért is érdekel, mert egy fontos része lenne, hogy működjön rajta a tomtom os navigáció. Ezzel tapasztalata valakinek ? Külső nokiás gps vevőmmel nem gond neki együtt dolgozni ? A tom tom jó eséllyel csak úgy működik hogy kifezetek érte az apple nak megint több 10 ezret vagy valami jailbreak es bukfenc segít itt is ?

köszi szépen előre is mindenkinek :R

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  iPod Touch (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.