- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho85
aktív tag
Sziasztok!
BIOS frissítés végett visszatértem a szép jogtiszta XP-re a T43-on, fölraktam a Lenovo oldaláról a wifi drivert (Intel pro/wireless 2200BG), eztán a szép tiszta XP-re felraktam csak a system update-t (szintén originál lenovo), ami leszedett mindent ami kell, driver, BIOS/contrl. prog. frissítés, stb. Ellenben a jó kis Fn+F5 kombináció hibát dob, miszerint "The wireless LAN adapter is not configured correctly, blabla restart blabla driver update." Not good, így bizony csak a kékfogat tudom ki/be kapcsolgatni egyszerűen. Feldobtam a legújabb Inteles drivert is, a helyzet mit sem változott.
A másik, hogy az RMClock hálózatról üzemeltetve remekül működik, minden state-ben kb. 0,1V alulfeszeléssel tökéletes a masina, hűvösebb is pár fokkal, de ami lényeg, hogy halkabb is. Viszont amint csak akksiról megy a gép, hiába állítom bárhogy a Power Managert és az RMClock-ot, ha az utóbbiban a performance on demand profilt állítom be, nem nyúl bele a feszültségbe, és a legalacsonyabb teljesítményen megy fixen a proc, ráadásul az RMClock ennek ellenkezőjét jelzi ki (kis fogaskerék ikon vörös). Hálózatról működtetve teljesen jó, kihúzom a tápot, báj-báj szása. A Power managerben a CPU beállítása tápos és akksis üzemmódra is Adaptive. Help wanted, kár hogy pont akkor nem veszi vissza a feszt az RMClock, amikor igazán szükség lenne rá. (Bár elvétve használom csak akksiról, de akkor viszont minden perc jól jön.)
Köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest