Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• psyho85

aktív tag

Sziasztok!

BIOS frissítés végett visszatértem a szép jogtiszta XP-re a T43-on, fölraktam a Lenovo oldaláról a wifi drivert (Intel pro/wireless 2200BG), eztán a szép tiszta XP-re felraktam csak a system update-t (szintén originál lenovo), ami leszedett mindent ami kell, driver, BIOS/contrl. prog. frissítés, stb. Ellenben a jó kis Fn+F5 kombináció hibát dob, miszerint "The wireless LAN adapter is not configured correctly, blabla restart blabla driver update." Not good, így bizony csak a kékfogat tudom ki/be kapcsolgatni egyszerűen. Feldobtam a legújabb Inteles drivert is, a helyzet mit sem változott.

A másik, hogy az RMClock hálózatról üzemeltetve remekül működik, minden state-ben kb. 0,1V alulfeszeléssel tökéletes a masina, hűvösebb is pár fokkal, de ami lényeg, hogy halkabb is. Viszont amint csak akksiról megy a gép, hiába állítom bárhogy a Power Managert és az RMClock-ot, ha az utóbbiban a performance on demand profilt állítom be, nem nyúl bele a feszültségbe, és a legalacsonyabb teljesítményen megy fixen a proc, ráadásul az RMClock ennek ellenkezőjét jelzi ki (kis fogaskerék ikon vörös). Hálózatról működtetve teljesen jó, kihúzom a tápot, báj-báj szása. A Power managerben a CPU beállítása tápos és akksis üzemmódra is Adaptive. Help wanted, kár hogy pont akkor nem veszi vissza a feszt az RMClock, amikor igazán szükség lenne rá. (Bár elvétve használom csak akksiról, de akkor viszont minden perc jól jön.)

Köszöntem!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés